Max 90 TL Webcam Arıyorum

Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar canlı dersler için Max 90 TL Webcam arıyorum ( kamera 720p olursa iyi olur ) ( olabildiğince az para harcasam iyi olur )
( konu dışı ama bide 80 TL max hoporlor ses sistemi önerebilirseniz güzel olur )
TEŞEKKÜRLER 😊

Arkadaşlar canlı dersler için Max 90 TL Webcam arıyorum ( kamera 720p olursa iyi olur ) ( olabildiğince az para harcasam iyi olur )
( konu dışı ama bide 80 TL max hoporlor ses sistemi önerebilirseniz güzel olur )
TEŞEKKÜRLER 😊
onun yerine DroidCam kullanabilirsin
Hem Masraf Çıkmaz hemde telefon 1080p ise 1080p görüntü verir :)

ben 100tlye trendyoldan aldım 100 TL'ye göre gayet iyi bence yayıncı falan değilsen ama görüntü biraz sarı görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/microcase/siyah-mikrofonlu-hd-webcam-kamera-720p-30-fps-al2543-p-48029627 bu olabilirde tam hatırlamıyorum ama bunun modeli büyük mihtimal bu

Kanka sana bişey diyeceğim o modeli aldım şu an elimde 720p kalitede 40 - 45 fps ( programsız 30 fps ) kamera ışık odağı yok ( ama onuda program üzerinden hallettim ) mükemmel bir kamera .

2.el bak letgodan çok düzgünolmasına gerek yok canlı der için diyosan 40 50 tl ye var. babam almış geçen bitane 40tl ye sende bulabilirsin

Kanka sana bişey diyeceğim o modeli aldım şu an elimde 720p kalitede 40 - 45 fps ( programsız 30 fps ) kamera ışık odağı yok ( ama onuda program üzerinden hallettim ) mükemmel bir kamera .
Programı mı var kameranın

Canlı Eğitim için gerek yok telefonun kamerasını kullan paradan tasarruf et

Geri