deneme diye yokdeniyecemde kebabcı dükkanında mayonez yok![]()
Nasıl bir mideysebi döner alıyorum içine bi sıkıyorum dönerden bi parça bile gözükmüyor bembeyaz 10 kg sıkıyorum içine sosis yiyorum 1 kg mayonez bi batırıyorum tek üzüldüğüm şey %80 yağ oranı olması mayonez bayılıyorum her gün herşeyle mayonez yiyesim geliyor az sıkarsam tatminde olmuyorum illa 10 kg yiyicem yoksa rahat edemiyorum bide spora gidiyorum aburcubur ekmek falan yemiyorum kilo verme değilde kas yapma yönündeyim ama yağ oranımı arttıran şey hep şu illet oluyor bunun yüzünden karın kaslarım gözükmüyor sizinde böyle benim gibi manyak sevdiğiniz bişey varmı ?
bende sade mayonez yemiyorum zaten mayonez yemek için bişeyler arıyorum genelde dürüm patso patates oluyor onlardaNasıl bir mideysesade mayonez asla yiyemem
![]()
Hıbende sade mayonez yemiyorum zaten mayonez yemek için bişeyler arıyorum genelde dürüm patso patates oluyor onlarda
yanlış anlamayında kaç kilosunuz ?Bende de günün her saatinde yemek yeme hastalığı var. Gece 3 4'de yarım ekmek tost falan yapıp yiyorum.
Şu an 68.yanlış anlamayında kaç kilosunuz ?![]()
maaaşın olunca evi doldurursun bişey olmaz günde 6 öğün yemek missLan 13 yaşında olmasam paramda olsa sabah akşam yemek yerim zaten bünyem kilo almaya müsait değil hep aynı kilo D: D:
![]()
iyiymiş gece yarısı tost gömen birine göre canan karatayı görünce hiç direnmeyin dizlerinizin üzerine çökün ve ellerinizi kaldırınŞu an 68.
Mükemmel of gelsin yemek gitsin yemek birde hamburger adana kebap (İyiki Adanalıyım) ama en özel yer ŞIRDANNNmaaaşın olunca evi doldurursun bişey olmaz günde 6 öğün yemek miss
şırdan yenmez la çok kötü geliyo banaMükemmel of gelsin yemek gitsin yemek birde hamburger adana kebap (İyiki Adanalıyım) ama en özel yer ŞIRDANNN