Mayonez Bağımlığı

bi döner alıyorum içine bi sıkıyorum dönerden bi parça bile gözükmüyor bembeyaz 10 kg sıkıyorum içine sosis yiyorum 1 kg mayonez bi batırıyorum tek üzüldüğüm şey %80 yağ oranı olması mayonez bayılıyorum her gün herşeyle mayonez yiyesim geliyor az sıkarsam tatminde olmuyorum illa 10 kg yiyicem yoksa rahat edemiyorum bide spora gidiyorum aburcubur ekmek falan yemiyorum kilo verme değilde kas yapma yönündeyim ama yağ oranımı arttıran şey hep şu illet oluyor bunun yüzünden karın kaslarım gözükmüyor sizinde böyle benim gibi manyak sevdiğiniz bişey varmı ?
cidden ağzının tadını bilen ketçap yerine mayonez yer.tek değilsin kardeşim ben nugget olsun patates olsun kahvaltıda bile 1 şişeyi yarıya indiririm mayonezde

Bende öyle diyordum dayım sağolsun bir kere tattırdı her gittiğimde şırdan yemeden dönmem ( en az 2 tane )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de senin için mayonez saodoajsd
bi kere bağırsak yedim adını bile bilmiyon neydi dolma gibi sarıyolarya çok kötüydü yiyememedim bile ağzıma değdirdim şırdanda aynısı değilmi lastik gibi kokoreç güzel ama

bi kere bağırsak yedim adını bile bilmiyon neydi dolma gibi sarıyolarya çok kötüydü yiyememedim bile ağzıma değdirdim şırdanda aynısı değilmi lastik gibi kokoreç güzel ama
O dediğin adı neydi dilimin ucunda neyse şırdan koyunun bağırsağı ile midesinin bağlantı yeri gibi bir şey

bende mayonezciyim ama zamanında senin gibi çok sevmeme rağmen mayonezli döner yerine, dönerli mayonez yememe rağmen 1 defa çok kötü kokan bir mayonez yemek zorunda kalmıştım. plastik gibi kokuyordu ama tam değil ne bileyim değişikti. tiksinmiyorum ama eskisi kadar çok yemek de istemiyorum. mayonez candır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,419
Üyeler
190,369
Son üye
osmanTK
Geri