🔥İndirim McHose Ekipmanlar Artık GamingenDe

Bu model iyi gibi. Nordic 52840 koymuşlar. Huano switch var. Kendi sitesinde 52 euro; 2074TL. GamingGen'de Iyzico da geçerli; 1980TL'ye geliyor.

G Pro X Superlight ile de şu şekilde şekil farkı:

1741975575263.png

Son düzenleme:
Daha yeni Scyrox V8 8K aldım, bu marka aynı özellikler daha ucuz gibi sanki ama markayı hiç bilmiyorum

Daha yeni Scyrox V8 8K aldım, bu marka aynı özellikler daha ucuz gibi sanki ama markayı hiç bilmiyorum

Bu model iyi göründü. Nordic 52840 koymuşlar. Huano switch diyor bir de. Kendi sitesinde 52 euro; 2074TL. GamingGen'de Iyzico da geçerli; 1980TL'ye geliyor.

Alıntıyı görüntüle
yurtdışındam begenilen bir marka dostlar reddite vesaire inceleyebilirsin

yurtdışındam begenilen bir marka dostlar reddite vesaire inceleyebilirsin
Zaten bir kaliteyi tutturduysa marka çok da önemli değil aslında. Ufak bir malzeme kalitesi, uygun shape, Nordic MCU, Huano switch (vb), yazılımsal doğruluk iş görüyor.

Bu model iyi göründü. Nordic 52840 koymuşlar. Huano switch diyor bir de. Kendi sitesinde 52 euro; 2074TL. GamingGen'de Iyzico da geçerli; 1980TL'ye geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu grafiğe nasıl ulaşabilirim başka mouselar için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose menşei nedir acaba?
Çin hocam.

Oha bu fare gözüme tanıdık geliyor :D
Fareler daha doğru olur. Razer ve Logitech'in oturmuş olan modellerinin shapelerini alıp öyle yapıyorlar, hem kullanıcıları artık bu shapeleri sevmiş oluyor hem de niye bir daha şekle şemale uğraşsınlar? Özellikle Logitech'in şekli güzel oluyor genele göre.

@Yukosss

Yukarıda cevabı verilmiş. Her model olmayabilir sitede.

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
Reis şu sitenin adı neydi

Reis şu sitenin adı neydi
Fareler daha doğru olur. Razer ve Logitech'in oturmuş olan modellerinin shapelerini alıp öyle yapıyorlar, hem kullanıcıları artık bu shapeleri sevmiş oluyor hem de niye bir daha şekle şemale uğraşsınlar? Özellikle Logitech'in şekli güzel oluyor genele göre.

@Yukosss

Yukarıda cevabı verilmiş, site bağlantısı. Her model olmayabilir sitede.
Buradaki site.

Bir kıyaslama yapsanız MCHOSE mouse mu AJAZZ mouse mu yoksa SCYROX mouse mu? 8k olan versiyon hepsinin de

%75 lik olan hangi klavye modelinin sesi daha clacky onu alıp denemek istiyorum ama pek araştıramadım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri