Çözüldü✓ Mchose V9 Pro Alınır mı?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
Bütçe
3000
Kablosuz kulak üstü kulaklık arayışındaydım. 3000 TL bütçem vardı. karşıma mchose v9 pro çıktı.
Screenshot_2025-09-05-14-27-30-817_com.android.chrome.webp

biraz incelemeleri izledim mikrofon kalitesi ortalama istediğim gibi. 7.1 özelliği var. 2000mah batarya var ve uzun süre gittiklerini sölüyor. insanlar uygulamadan eq ayarı yapınca çok daha iyi olduğunu falan sölüyo. sizce alınır mı?? yada aynı bütçede farklı öneriniz varmı?

Kullanan veya başka öneri varmı. Konu aktif

Ses konusunda fena olmadığını biliyorum mikrofonu hakkında yorum yapamam

dinlediğim testlerde hafif boğukluk var ama ses anlaşılıyodu. genelde yurt dışı testlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide böle bi short olarak test buldum mikrofonu sonda test ediyo.

Kablosuz kulak üstü kulaklık arayışındaydım. 3000 TL bütçem vardı. karşıma mchose v9 pro çıktı. Alıntıyı görüntüle

biraz incelemeleri izledim mikrofon kalitesi ortalama istediğim gibi. 7.1 özelliği var. 2000mah batarya var ve uzun süre gittiklerini sölüyor. insanlar uygulamadan eq ayarı yapınca çok daha iyi olduğunu falan sölüyo. sizce alınır mı?? yada aynı bütçede farklı öneriniz varmı?
Aldınız mı?

geç cevap veriyorum kusura bakmayın fazla aktif olan biri değilim. evet satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum. genel anlamda memnunum, sorularınız varsa cevaplayabilirim.

geç cevap veriyorum kusura bakmayın fazla aktif olan biri değilim. evet satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum. genel anlamda memnunum, sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Yanıtınız için teşekkür ederim
Kafanızda sıkma yaptı mı ve deri pedler terletme yaptı mı?
Birde yazılımı nasıl kullanımı kolay mı?

Yanıtınız için teşekkür ederim
Kafanızda sıkma yaptı mı ve deri pedler terletme yaptı mı?
Birde yazılımı nasıl kullanımı kolay mı?
Kulaklık esnektir. üstteki birleşimi kolay esneyip sıkmması için deri gibi bişi ile kaplamışlar. 3-4 saatlik kullanımda herhangi bi şekilde kulağımı terletmedi. yanlış bilmiyosam hava alan deri kullanılmış padlerdeki derilerde. yazılım konusunda çok iç açıcı olamicam biraz karmaşık ve equalizer yapmadan çok güzel ses vermiyor. birde yazılım internet gereksinimi istiyor. onun dışında bataryası vs olsun uzun kullanımda problem çıkarmadan kullandırtıyor. mikrofon kaliteside yeterli düzeyde. tavsiye edeceğim kulaklıklardan biri.

Kulaklık esnektir. üstteki birleşimi kolay esneyip sıkmması için deri gibi bişi ile kaplamışlar. 3-4 saatlik kullanımda herhangi bi şekilde kulağımı terletmedi. yanlış bilmiyosam hava alan deri kullanılmış padlerdeki derilerde. yazılım konusunda çok iç açıcı olamicam biraz karmaşık ve equalizer yapmadan çok güzel ses vermiyor. birde yazılım internet gereksinimi istiyor. onun dışında bataryası vs olsun uzun kullanımda problem çıkarmadan kullandırtıyor. mikrofon kaliteside yeterli düzeyde. tavsiye edeceğim kulaklıklardan biri.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim
Rica etsem equalizer ayarınızı alabilir miyim?

Yanıtınız için çok teşekkür ederim
Rica etsem equalizer ayarınızı alabilir miyim?
şuanda evde değilim. eve vardığım en kısa sürede atacağım, eğer acil lazım ise kendi uygulamasında insanların hazır equalizer kayıtları bulunmakta. bende ordan alıp ayarları ufak değiştirerek yapmıştım.

şuanda evde değilim. eve vardığım en kısa sürede atacağım, eğer acil lazım ise kendi uygulamasında insanların hazır equalizer kayıtları bulunmakta. bende ordan alıp ayarları ufak değiştirerek yapmıştım.
Acil lazım değil, sipariş henüz gelmedi zaten

Acil lazım değil, sipariş henüz gelmedi zaten
Geç cevap veriyorum kusura bakmayın sabrettiğiniz için. Equalizer ve diğer ayarlarımı fotoğraf olarak ekte paylaşıyorum. aynısını kopyalayıp 1-2 ayar değiştirerek kendi tarzınızıda yaratabilirsiniz.

Equalizer Ayarı :
1762552275936.webp

Ana Ayar menüsü :
1762552306016.webp

kapalı olanları pek kurcalamadım çünkü onları değiştirdiğimde büyük farklar oluyodu. eğer bu işlere daha hakim biri yaparsa daha iyi olacaktır.

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın sabrettiğiniz için. Equalizer ve diğer ayarlarımı fotoğraf olarak ekte paylaşıyorum. aynısını kopyalayıp 1-2 ayar değiştirerek kendi tarzınızıda yaratabilirsiniz.

Equalizer Ayarı :
Alıntıyı görüntüle

Ana Ayar menüsü :
Alıntıyı görüntüle

kapalı olanları pek kurcalamadım çünkü onları değiştirdiğimde büyük farklar oluyodu. eğer bu işlere daha hakim biri yaparsa daha iyi olacaktır.
Çok teşekkür ettim zaman ayırıp bu kadar detaylı yanıtladığınız için, hayırlı günler dilerim 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri