Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

2 adet beyaz 1 adet siyah mevcut istanbuldayım 100 TL karşılığında bütün illere kargo yapabilirim alıcısı varsa

Al satcilar yazmasın. Daha hala ilanda olan şeye adam 500 tl fark istiyor alemin tek akıllısı o çünkü:) neyse. Ortak almak isteyenler olursa bende satın alabilirim. Özelden iletişime geçerseniz alalım ortak şekilde.

Al satcilar yazmasın. Daha hala ilanda olan şeye adam 500 tl fark istiyor alemin tek akıllısı o çünkü:) neyse. Ortak almak isteyenler olursa bende satın alabilirim. Özelden iletişime geçerseniz alalım ortak şekilde.
Hocam satın alabiliyor musun sen, biz 2 kişiyiz siyah alalım diyoruz

Hocam valla ben beyaz istiyorum ama herkes siyah alıyor sebebini bilsem bende siyah alıcam. 🤣Benim sistem beyaz olduğu için beyaz istiyorum. Satın alma kısmını ben yaparım problem değil.
Herkes siyah istiyor değil hocam tercih meselesi bir farkı yok. Bende siyah rengini arıyorum kulaklığın fiyatını ve kargo parasını ödeyebilirim

Benim GG program kulaklığı gormuyordu. dongle üzernde ufak bir switch var gozden kaçabiliyor. o switch usb modunda iken gg de gorunuyor.

Son düzenleme:
Geri