unknownlyaper
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Hocam siyah ver sana zahmet yaAnkara içi beyaz kulaklık verebilirim
Hocam siyah ver sana zahmet yaAnkara içi beyaz kulaklık verebilirim
Arkadaşımda barracuda var. Hangi modeli bilmiyorum ama ses seviyesi çok düşük gelmişti bana. Shark sanırım daha da alt model emin değilim. Ama arkadaşımdaki barracuda modeline göre nova 5 daha iyi geldi bana. Nova 7 de var bende. 5 ile 7 sesleri çok benzer ama 7 malzemesi ve konforu daha iyi. Nova 5 biraz daha sıkı oturuyor kafaya.Ankara içi birlikte alım tekliflerine açığım
Razer Blackshark V2 Pro mu yoksa Arctis Nova 5 mi
Ben şahsen sizinle alışveriş yapıyor olsam hiç endişem olmazdı hocamAnkara içi klavye takası yapabilirim kulaklığa. Veya klavye + nakit veya klavye + switch / mouse
Refime güvenirseniz yer farketmez.
Teşekkür ederimBen şahsen sizinle alışveriş yapıyor olsam hiç endişem olmazdı hocam![]()
Ankara içi değilim ama yapabiliriz istersenAnkara içi klavye takası yapabilirim kulaklığa. Veya klavye + nakit veya klavye + switch / mouse
Olur benim kulaklığın ömrü doluyor :] özele geçelim tanıdıksın zaten şehir farketmez.Ankara içi değilim ama yapabiliriz istersen![]()
ASUS ROG STRIX SCOPE DELUXE kapalı kutu mekanik klavye var. Orjinal firma jelatini dahi duruyor. Düşünürsen görüşebiliriz. Ankaradayım ben de.Ankara içi klavye takası yapabilirim kulaklığa. Veya klavye + nakit veya klavye + switch / mouse