Neler Yeni

mekanik klavye önerileri (red switch olursa daha iyi olur)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
oda olur sıkıntı yok bileğim boşta kalmadığı sürece sorun etmem ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

k552 mi almak daha mantıklı yoksa royal kludge g87 mi alıyım
ben g87 alırdım tamamen kişisel tercih. büyük enter, ttc switch vs. işte. senin için ne kadar önemli bilmiyorum ama k552 daha mantıklı gibime geliyor. ikiside üzmez aralarında dağlar olan klavyeler değil klavyeden ne beklediğine karar ver ona göre seçimini yap

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam bilek desteği olarak amazondan 30-60 TL'ye mouse pad alsam yeter mi ? benim masam cam olduğu elim, bileğim kıp kırmızı oluyor uzun süre oynayınca
Benim klavyede mousepad yok. Bilek desteği olarak a101'den aldığım mousepadi almıştım.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
ekstradan bilek desteği biliyorsanız önerebilirmisin? bilmiyorsan np
Mesaj otomatik birleştirildi:

k552 mi almak daha mantıklı yoksa royal kludge g87 mi ?
Hocam ikisi de iyidir. Şuan g87 daha ucuz aciliyeti varsa onu alin. G87 tek renk yaniyo misal rgb takintiniz vardir belki. İkisi de çok güzeldir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuz Ünalan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Hocam ikisi de iyidir. Şuan g87 daha ucuz aciliyeti varsa onu alin. G87 tek renk yaniyo misal rgb takintiniz vardir belki. İkisi de çok güzeldir
benim rgb takıntım tam olarak yok ama olursa daha iyi olur gözüyle bakıyorum vede o kadar acil değil durumum indirimleri bekliyip acaba daha kaliteli birşeymi almalıyım diye düşünüyorum yoksa direkt parayı basıp g87 yimi alsam diye düşünüyorum

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
benim rgb takıntım tam olarak yok ama olursa daha iyi olur gözüyle bakıyorum vede o kadar acil değil durumum indirimleri bekliyip acaba daha kaliteli birşeymi almalıyım diye düşünüyorum yoksa direkt parayı basıp g87 yimi alsam diye düşünüyorum
Valla hocam aceleniz yoksa 18 inde amazon prime indirimleri var onu bekleyin. Sahsen bana da lazim ben bekliyorum.

Top Bottom