Yardım Mekanik klavye önerisi lazım

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Bütçe
7000
Steelseries Apex pro mini kablosuz var bende. %60 olduğu için satıp tam boy alıcam. Steelseries apex pro istiyordum ama steelseries uygulaması çok düzgün çalışmadığı için şüphelerim var. Şuankinin hissiyatı ve özelliklerinden fazlasıyla memnunum. Önerileriniz nelerdir

neden tam boy istiyorsun, o taraf için çok fazla bir bilgim yok, bir de neden kablolu
%60 kullandım ve bana keyifli gelmedi. Küçük olunca garip oluyor. Zevk meselesi. Kablolu istiyorum diye bir şey yazmadım

asus rog scope 2 olabilir hem kablolu hem kablosuz modeli var, şahsen custom klavye olarak o bütçede azoth tercih edebilirsin ama tam boy değil ve ya custom %75 klavyeler de %60 klavyelere kıyasla fazlasıyla seni tatmin edicektir, çünki tam boy klavyeler gerçekten çok kaba duruyor

asus rog scope 2 olabilir hem kablolu hem kablosuz modeli var, şahsen custom klavye olarak o bütçede azoth tercih edebilirsin ama tam boy değil ve ya custom %75 klavyeler de %60 klavyelere kıyasla fazlasıyla seni tatmin edicektir, çünki tam boy klavyeler gerçekten çok kaba duruyor
Tamamen zevk meselesi. Ben tam boyu seviyorum. Diğerleri o keyfi vermiyor

Custom klavyeyi nasıl yapabilirim

Geri