Neler Yeni

Çözüldü✓ Mekanik Klavyeler bu kadar önemli mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Basış kesinlikle fark ediyor hayır yazanlar falan var fps veya br oyunlarında sen silahı çekene kadar ölürsün kanka muhtemelen o kadar sert tusta

NotGonna

80+ Bronze
Blackwidow elite kullanıyorum 150'lik philips mekanik klavyeyle kıyaslayınca tek farkın malzeme ve switch kalitesi olduğunu farkettim bu durum pahalı klavye algımı yıktı herkesin kendi fikri tabi
hocam mekanik klavyeden bahsediyoruz zaten olayı switch 1-2 yıl membran şimdi de 2k lık klavyeden yazıyorum paran varsa alınır yoksa bi ihtiyaç değil görünüş ve sesi hoşuma gidiyo ki oyunlarda baya farkı oluyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
hayri ceylan
O zaman siz değerli kardeşlerimden abilerimden öneri alayım. Bütçem 1.5k civarında. Kulaklık, klavye ve fare alacağım. Önerileriniz ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle FPS oyunlarında iyi performans almak istiyorum. Bunu da belirteyim

NotGonna

80+ Bronze
O zaman siz değerli kardeşlerimden abilerimden öneri alayım. Bütçem 1.5k civarında. Kulaklık, klavye ve fare alacağım. Önerileriniz ne olur?

Özellikle FPS oyunlarında iyi performans almak istiyorum. Bunu da belirteyim
kulaklık ve fare kesinlikle razer blackshark v2x ve deathadder v2 olmalı

OrkunJJ

80+ Silver
Klavye ye yüksek fiyatlar ödemeye ben de karşıyım. Önceki yorumumda belirttiğim gibi Asus TUF K1 var M3 mouse ile combo set şeklinde piyasanın yarı fiyatına almıştım yoksa bu kadar yüksek meblalar ödemem.

Senin için klavye mekanik mi membran mı fark etmezse şunu önereyim:
F/P bir klavye olduğunu düşünüyorum. Tuş yapılarından da mekanik hisli olduğu kolayca anlaşılıyor.

Kulaklık olarak
Bunu öneririm, kendim yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Kulak süngerlerinin kulağa temas eden kısmı kumaş. Sıcak havalarda çok terletmiyor. Kulaklığın üzerinden sesi ayarlayabiliyorsun ve aynı şekilde mikrofonunu aç kapa yapabiliyorsun.

Mouse olarak yeni aldığım Asus TUF M3 ü önerebilirim.
Benim elim biraz büyük, elime rahat oturuyor, malzeme hissiyatı güzel ve birkaç farklı mousepad de denedim optiği sorunsuz çoğu yüzeyde kullanılabiliyor.

Bu üçü toplam yaklaşık 1300TL yapıyor.

Şu mousepad de incehesap gaming gecesinde 2 haftadır indirime giriyor. İndirime denk gelirsen 105TL ye alabilirsin. (kargo+ürün fiyatı)

Toplamda 1405TL yapar. Dilersen 95TL ye de bir kulaklık standı tarzında bir şey alabilirsin tercih meselesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Alienware AW768 kullanıyorum. Bundan önceki klavyem Logitech marka membran bir klavyeydi. Arada kayda değer bir hissiyat farkı olduğunu inkar edemem kullanması gayet keyifli ama klavyeyi değiştikten sonra oyun deneyimimde aşırı bir fark olduğunu da söyleyemem. Bence bir ihtiyaç değil bütçe dahilinde değerlendirilebilir. Şimdi olsa bütçem yetiyorsa alırım, yetmiyorsa almak için kendimi zorlamam bütçe aralığımdaki en F/P ürünü alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
hayri ceylan
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. İnceleme videolarına vs bakıp değerlendireceğim.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
membran klavyede tuşların altında slikon var, zamanla sertlik özelligi gidiyor ve yumuşuyor tuşlar. Bu mekanik klavyede daha uzzun sürüyor, ayrıca seesini seviyor birr çok kişi

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
hayri ceylan
dün gamemar indiriminde bu klavyeyi 250 TL ye aldım.

Bütün arkadaşların cevapları, yorumları ve önerileri için ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Emeklerinize sağlık.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
dün gamemar indiriminde bu klavyeyi 250 TL ye aldım.

Bütün arkadaşların cevapları, yorumları ve önerileri için ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Emeklerinize sağlık.
250 ye deger, fazla deymez bu markaya

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Aslında çok da önemli değil bana kalırsa. Şimdiki klavyenden memnunsan değiştirmene gerek yok.

Ben 10 yıl üzeri boyunca hazır bilgisayarın yanında verilen düz klavyelerden kullandım. Gayet de memnundum. Birkaç ay önce red switch klavye aldım. Başlarda alışamadım fakat şimdi alıştım. Açıkçası daha rahat geliyor artık fakat yanlışlıkla istemedigim bir tuşa basma olayı hâlâ devam ediyor.

Mekaniğe ihtiyacım yoktu fakat almış ve alışmış bulundum. Şimdi eskisine dönmek istemiyorum o hissiyatindan sonra. Ama mekaniğe hiç geçmemiş olsaydım eski klavyemi kullanmaya devam ederdim mutlu mesut.

Oyunlarda avantaj sağlayacağını düşünmüyorum mekaniğin.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,219
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bana göre en rahatı laptop klavyesidir. Sessiz, sakin, basışı kolay, hızlı yazması basit, yanlış tuşa da basmıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,975
Üyeler
167,034
Son üye
mehmetinhoo
Top Bottom