O zaman siz değerli kardeşlerimden abilerimden öneri alayım. Bütçem 1.5k civarında. Kulaklık, klavye ve fare alacağım. Önerileriniz ne olur?
Klavye ye yüksek fiyatlar ödemeye ben de karşıyım. Önceki yorumumda belirttiğim gibi Asus TUF K1 var M3 mouse ile combo set şeklinde piyasanın yarı fiyatına almıştım yoksa bu kadar yüksek meblalar ödemem.
Senin için klavye mekanik mi membran mı fark etmezse şunu önereyim:
Havit marka GameNote ürünler şimdi Gamegaraj'da ! Gamenote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye modeline en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
F/P bir klavye olduğunu düşünüyorum. Tuş yapılarından da mekanik hisli olduğu kolayca anlaşılıyor.
Kulaklık olarak
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da
www.itopya.com
Bunu öneririm, kendim yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Kulak süngerlerinin kulağa temas eden kısmı kumaş. Sıcak havalarda çok terletmiyor. Kulaklığın üzerinden sesi ayarlayabiliyorsun ve aynı şekilde mikrofonunu aç kapa yapabiliyorsun.
Mouse olarak yeni aldığım Asus TUF M3 ü önerebilirim.
Benim elim biraz büyük, elime rahat oturuyor, malzeme hissiyatı güzel ve birkaç farklı mousepad de denedim optiği sorunsuz çoğu yüzeyde kullanılabiliyor.
Bu üçü toplam yaklaşık 1300TL yapıyor.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Şu mousepad de incehesap gaming gecesinde 2 haftadır indirime giriyor. İndirime denk gelirsen 105TL ye alabilirsin. (kargo+ürün fiyatı)
Toplamda 1405TL yapar. Dilersen 95TL ye de bir kulaklık standı tarzında bir şey alabilirsin tercih meselesi.