Yardım Mekanik RGB Klavye

AliKerim

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar klavyemin markası Gamepower Warlock Blue Switch RGB klavyeyi n11 den aldım, yaklaşık 8 ay falan oldu. Fakat renk modlarında önceden tüm ledler yanıyordu şimdi ise orta kısmında bazı modlarda ışıklar yanmıyor sizce sebebi nedir ? Pilleri mi bitiyor ? Pili değiştiriliyor mu ? Ledler mi bozuldu Yardım Edin :) (Fotoğraftaki Orta Kısım)

Ekler

• Klavye.webp
    Klavye.webp
    5 KB · Hit: 75
Arkadaşlar klavyemin markası Gamepower Warlock Blue Switch RGB klavyeyi n11 den aldım, yaklaşık 8 ay falan oldu. Fakat renk modlarında önceden tüm ledler yanıyordu şimdi ise orta kısmında bazı modlarda ışıklar yanmıyor sizce sebebi nedir ? Pilleri mi bitiyor ? Pili değiştiriliyor mu ? Ledler mi bozuldu Yardım Edin :) (Fotoğraftaki Orta Kısım)
Büyük ihtimal ledler bozuldu tam beklediğim gamepower performansı garantiye yolla gitsin

Garantiye yollayacaktım ki klavye kutusunu atmışlar evdekiler :(
Klavye kutusu olmadan almıyorlar mı ? Eğer aramadıysan yarın arayıp söyle böyle böyle de belki kutusuz kabul ederler dene şansını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye yollayacaktım ki klavye kutusunu atmışlar evdekiler :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavye için piller olmuyor değil mi ?
Yok hayır

Klavye kutusu olmadan almıyorlar mı ? Eğer aramadıysan yarın arayıp söyle böyle böyle de belki kutusuz kabul ederler dene şansını sanmıyorum
Aslında kargodan aldığım fiş elimde onu gösterirsem belki kabul ederler ki daha tam adrese getirmeye üşeniyorlar :)

Aslında kargodan aldığım fiş elimde onu gösterirsem belki kabul ederler ki daha tam adrese getirmeye üşeniyorlar :)
Dene şansını derim yaparlarsa kullanmaya devam ederler yenisini yollarlarsa ben olsam onu satar başka klavye alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri