Öneri Menzil arttırıcı önerisi

Artarof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
592
Bütçe
1000
Selam arkadaşlar,
wdsl2 100 mbps internet sahibiyim, bunu 2 katlı 150m2 civarı eve yaymak için uygun menzil güçlendirici arıyorum.
Belirrtiğim bütçe civarına, yada gerekliyse daha pahalı önerilere açığım.

Selam arkadaşlar,
wdsl2 100 mbps internet sahibiyim, bunu 2 katlı 150m2 civarı eve yaymak için uygun menzil güçlendirici arıyorum.
Belirrtiğim bütçe civarına, yada gerekliyse daha pahalı önerilere açığım.
Hocam 100 mbps için 1000 tllik ürünlere gerek yok diye düşünüyorum şu işinizi fazlasıyla görür hem de ileriye yatırım olur hızı yükseltme ihitmalinize karşı

TP-Link RE315, AC1200 OneMesh Wi-Fi Menzil Genişletici https://www.amazon.com.tr/dp/B08R6JH8DG?ref_=cm_sw_r_apin_dp_FQTZGT5XPVXBG0JC7W7M

Hocam 100 mbps için 1000 tllik ürünlere gerek yok diye düşünüyorum şu işinizi fazlasıyla görür hem de ileriye yatırım olur hızı yükseltme ihitmalinize karşı

TP-Link RE315, AC1200 OneMesh Wi-Fi Menzil Genişletici https://www.amazon.com.tr/dp/B08R6JH8DG?ref_=cm_sw_r_apin_dp_FQTZGT5XPVXBG0JC7W7M
Tavsiye için teşekkürler, TV telefon laptop falan bağlamak için kaliteli bir cihaz olsa yeterli bana. Daha önce hiç kullanmadığım için bu tarz cihazlardan piyasasına da hakim değilim, ondan bütçe ayırmayı fazla yada az yapmış olabilirim :d.

Ben TP-Lİnk RE305 kullanıyorum, cep telefonu sinyal alamadığı için. Ama taktıktan sonra cihaz takılan odada çekerken diğer odada çekmiyor. O yüzden sen nasıl kullanacaksın bilemiyorum. Sabit mi duracaksın yoksa odadan odaya geçecek misin ?

Sabit duracaksa 1 tane yeter ama odadan odaya sürekli geçeceksen 2 tane al. Her iki odaya bir tane takarsan sanırım bir sıkıntı yaşamazsın.

Ben evin her yerine wifi var gibi kullanabilmek istiyorum. Bu yüzden Menzili ne kadar fazla arttırabilirsem tam gücünde o kadar iyi benim için.

Benim kullandığım cihazın menzili yaklaşık 15 metre gibi. Ondan sora sinyal vermiyor. Ona göre bir düşün.

Şöyle bir şey alsan daha mı iyi olur bilemiyorum. Bundan al istersen ihtiyacını karşılamazsa amazon geri iadede sorun çıkartmıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

internette yazılana göre o cihazın menzili şöyleymiş ;

TP-Link TL-WA1201 modelinin menzili ortalama olarak açık alanda 300 metreye kadar, kapalı alanda ise duvar ve diğer engellerin varlığına bağlı olarak 100 metreye kadar çıkabilir. Ancak bu değerler kullanım koşullarına, çevresel faktörlere ve diğer etkenlere bağlı olarak değişebilir.

Benim kullandığım cihazın menzili yaklaşık 15 metre gibi. Ondan sora sinyal vermiyor. Ona göre bir düşün.

Şöyle bir şey alsan daha mı iyi olur bilemiyorum. Bundan al istersen ihtiyacını karşılamazsa amazon geri iadede sorun çıkartmıyor.

TP-Link TL-WA1201 modelinin menzili ortalama olarak açık alanda 300 metreye kadar, kapalı alanda ise duvar ve diğer engellerin varlığına bağlı olarak 100 metreye kadar çıkabilir. Ancak bu değerler kullanım koşullarına, çevresel faktörlere ve diğer etkenlere bağlı olarak değişebilir.
son attığın daha iyi, modem en sonda benim odamda alt katta aralarda bayağı duvar var, diğer telefon kullanıcıları genelde binanın öbür uçlarında olduğundan ne kadar fazla menzil olup sıkıntı çıkarmazsa benim için o kadar iyi.

TP-Link deco ekosistemi kullanıyorum Gayet memnunum.

220M2 2 Katda mis gibi paylaşım görüyorum hocam.

TP-Link deco ekosistemi kullanıyorum Gayet memnunum.

220M2 2 Katda mis gibi paylaşım görüyorum hocam.
TP-Link Deco M4 2'li var bizde. Sizin gibi 2 katlı ve 150-200 metrekare arası evimiz. 100mbit interneti kayıpsız kullanıyoruz. Çok memnunum doğrusu. Bu satıcıdan almadım ama örnek olsun diye linki de aşağıda paylaşayım. Sizin verdiğiniz bütçeden fazla ama başarılı olduğu için tavsiye ederim.

teşekkür ederim tavsiyeler için, ama bunlar bana fazla geldi. :/

bu yanıttakini alacağım sanırım.

TP-Link Deco M4 2'li var bizde. Sizin gibi 2 katlı ve 150-200 metrekare arası evimiz. 100mbit interneti kayıpsız kullanıyoruz. Çok memnunum doğrusu. Bu satıcıdan almadım ama örnek olsun diye linki de aşağıda paylaşayım. Sizin verdiğiniz bütçeden fazla ama başarılı olduğu için tavsiye ederim.

Selam,
M4 ile E4 arasında bir fark göremedim (fiyat haricinde). Sizce alınır mı?

Geri