Neler Yeni

Merak konusu Ps 5 mi xbox series x mi?

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
PS5 Dijital Edition+İndirimlerde Güzel Oyunlar

Satashke

80+ Bronze
Evet arkadaşlar başlıkta görüldüğü üzere hangisini tercih ederdiniz? Alacağım için falan değil merak konusu :) ben sanırım ps5 alırdım kollarını düzelttiler ve ps özel oyunları oynamak isterim bilgisayarım var :)
Özellik bakımından xbox olsa bile sırf o kol için Ps5 alınır.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Kanka gamepass var evet ama bana zengin değilsen series x sözü saçma geldi ikiside 8300tl ne yaşıyor ki?
Aldıktan sonra sürekli oyun alınca insana koyar para biriktirip ps5 aldıysan :D öte yandan oyun alamayabilirsin bile

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Eğer düzgün bir bilgisayarın var ise zaten Xbox'da ki oyunların hemen hemen hepsini oynayabiliyorsun. PS5'te ise exclusive oyunları fazla. Fakat PS5'de PS Plus Collection dışında hala gamepass benzeri bir abonelik hizmeti yok. EA Play bile hala gelmedi. Haliyle oyunları tek tek tanesi 400TL vererek alacaksınız.

Zevk ve zenginlik meselesi aslında. Eğer paranız var ise ikisini de alabilirsiniz. Pek paranız yok ise Xbox. Eğer PS exclusive'lere merakınız var ise ve her oyuna 400TL verebilecekseniz PS5.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Aldıktan sonra sürekli oyun alınca insana koyar para biriktirip ps5 aldıysan :D öte yandan oyun alamayabilirsin bile
Kanka ona bir şey demiyorum ki anlamıyorsun beni zengin değilsen series x ne alaka ikisi de neredeyse aynı fiyat hatta plus alırsan god of War bile oynayabiliyorsun plus collection

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Kanka ona bir şey demiyorum ki anlamıyorsun beni zengin değilsen series x ne alaka ikisi de neredeyse aynı fiyat hatta plus alırsan god of War bile oynayabiliyorsun plus collection
Dostum ben seni anlıyorum da sen bizi anlamıyorsun. bak örnek vereyim ps 5 i paramızı tutup aldık. 1 oyuna 400 verdik oyun bitti ki ben başına oturunca 4 5 saat oyun oynarım 2, 3 günde bitiririm oyunları ee oyun bitti. 400 daha ver başka al desen alamam çünkü param bitti. X i alsan gamepass e 100 lira falan verdin bir sürü oyun var. Arkadaşlar devamlılık açısından "zengin işi ps" demek istiyor. Umarım anlatabilmişimdir

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Dostum ben seni anlıyorum da sen bizi anlamıyorsun. bak örnek vereyim ps 5 i paramızı tutup aldık. 1 oyuna 400 verdik oyun bitti ki ben başına oturunca 4 5 saat oyun oynarım 2, 3 günde bitiririm oyunları ee oyun bitti. 400 daha ver başka al desen alamam çünkü param bitti. X i alsan gamepass e 100 lira falan verdin bir sürü oyun var. Arkadaşlar devamlılık açısından "zengin işi ps" demek istiyor. Umarım anlatabilmişimdir
BİR OYUN 400TL DEĞİL ARKADAŞLAR BEN ANLATMAKTAN BIKTIM ARTIK ONU DA BEN ANLIYORUM AMA ONUN DA MASRAFI VAR 45 TL AYLIK (bağırma anlamında değil görünsün diye)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
BİR OYUN 400TL DEĞİL ARKADAŞLAR BEN ANLATMAKTAN BIKTIM ARTIK ONU DA BEN ANLIYORUM AMA ONUN DA MASRAFI VAR 45 TL AYLIK (bağırma anlamında değil görünsün diye)
Ps plus mı o? Dostum dediğini açıkça anlatamazsan anlamam tabi ki. Ps plusta kaç oyun var aylık 8 oyun falan veriyormuş sanırsam

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç