Gamepass var ya dostum ondan demek istiyor oyunlar çok pahalıZenginsen PS5+Exclusive
Zenginsen ps5 değilsen series x? İkiside aynı fiyat kanka ne alaka
Özellik bakımından xbox olsa bile sırf o kol için Ps5 alınır.Evet arkadaşlar başlıkta görüldüğü üzere hangisini tercih ederdiniz? Alacağım için falan değil merak konusu ben sanırım ps5 alırdım kollarını düzelttiler ve ps özel oyunları oynamak isterim bilgisayarım var
Kanka gamepass var evet ama bana zengin değilsen series x sözü saçma geldi ikiside 8300tl ne yaşıyor ki?Gamepass var ya dostum ondan demek istiyor oyunlar çok pahalı
Aldıktan sonra sürekli oyun alınca insana koyar para biriktirip ps5 aldıysan öte yandan oyun alamayabilirsin bileKanka gamepass var evet ama bana zengin değilsen series x sözü saçma geldi ikiside 8300tl ne yaşıyor ki?
Kanka ona bir şey demiyorum ki anlamıyorsun beni zengin değilsen series x ne alaka ikisi de neredeyse aynı fiyat hatta plus alırsan god of War bile oynayabiliyorsun plus collectionAldıktan sonra sürekli oyun alınca insana koyar para biriktirip ps5 aldıysan öte yandan oyun alamayabilirsin bile
Dostum ben seni anlıyorum da sen bizi anlamıyorsun. bak örnek vereyim ps 5 i paramızı tutup aldık. 1 oyuna 400 verdik oyun bitti ki ben başına oturunca 4 5 saat oyun oynarım 2, 3 günde bitiririm oyunları ee oyun bitti. 400 daha ver başka al desen alamam çünkü param bitti. X i alsan gamepass e 100 lira falan verdin bir sürü oyun var. Arkadaşlar devamlılık açısından "zengin işi ps" demek istiyor. Umarım anlatabilmişimdirKanka ona bir şey demiyorum ki anlamıyorsun beni zengin değilsen series x ne alaka ikisi de neredeyse aynı fiyat hatta plus alırsan god of War bile oynayabiliyorsun plus collection
BİR OYUN 400TL DEĞİL ARKADAŞLAR BEN ANLATMAKTAN BIKTIM ARTIK ONU DA BEN ANLIYORUM AMA ONUN DA MASRAFI VAR 45 TL AYLIK (bağırma anlamında değil görünsün diye)Dostum ben seni anlıyorum da sen bizi anlamıyorsun. bak örnek vereyim ps 5 i paramızı tutup aldık. 1 oyuna 400 verdik oyun bitti ki ben başına oturunca 4 5 saat oyun oynarım 2, 3 günde bitiririm oyunları ee oyun bitti. 400 daha ver başka al desen alamam çünkü param bitti. X i alsan gamepass e 100 lira falan verdin bir sürü oyun var. Arkadaşlar devamlılık açısından "zengin işi ps" demek istiyor. Umarım anlatabilmişimdir
Ps plus mı o? Dostum dediğini açıkça anlatamazsan anlamam tabi ki. Ps plusta kaç oyun var aylık 8 oyun falan veriyormuş sanırsamBİR OYUN 400TL DEĞİL ARKADAŞLAR BEN ANLATMAKTAN BIKTIM ARTIK ONU DA BEN ANLIYORUM AMA ONUN DA MASRAFI VAR 45 TL AYLIK (bağırma anlamında değil görünsün diye)
Oyunlardan dolayıZenginsen PS5+Exclusive
Zenginsen ps5 değilsen series x? İkiside aynı fiyat kanka ne alaka
Exclusive oyunlar desem daha iyi olurOyunlardan dolayı
Ps plus collection plus a dahil 25 TL gamepass 45 TLPs plus mı o? Dostum dediğini açıkça anlatamazsan anlamam tabi ki. Ps plusta kaç oyun var aylık 8 oyun falan veriyormuş sanırsam