🔥İndirim Mercusys MW300UH 300 Mbps USB Wireless Adaptör 328 TL

Reaksiyon skoru
6,654

228 TL Geliyor 100 TL KUPONUNUZ VARSA

Böyle usb wifi adaptör kullananlar yazarsa sevinirim. Bilgisayar ilk açılışta 40-50 saniye sonra internete bağlanıyor. Bu normal mi yoksa bendeki mi sıkıntılı?🙂 (Tenda u18a var. Her şeyi güzel ama bu olay yüzünden kullanmıyorum. )

Böyle usb wifi adaptör kullananlar yazarsa sevinirim. Bilgisayar ilk açılışta 40-50 saniye sonra internete bağlanıyor. Bu normal mi yoksa bendeki mi sıkıntılı?🙂 (Tenda u18a var. Her şeyi güzel ama bu olay yüzünden kullanmıyorum. )
Normal mi bilemem ama böyle bir şeyin olduğunu biliyorum.

sizdeki sikintili tplink var bende direkt baglaniyor

Bu fiyatlara daha güncel bir ürün var mı acaba? 1000 mbps fiber var kablosuz bağlanırken kayıp en az olsun istiyorum.

Archer T3U plus kullanıyorum açıldığı gibi anında bağlanıyor bir sorun yok, muhtemelen sizdeki cihaz sorunlu olabilir chipset vs.

Asus USB N14 ile böyle bir sorun yaşamadım.

Neyse bunu aldım bakalım, papel ile 217 liraya geldi.

228 TL Geliyor 100 TL KUPONUNUZ VARSA

Maks vereceği internet hızı 50Mbps bunların. Alacaklar az paraya kıyıp 5GHz destekleyenlerden alsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar buna kıyasla nasıldır bu? Şuanda yıllar önce aldığım bir wifi adaptör kullanıyorum ve son zamanlarda başımı iyice ağrıtmaya başladı. (100mbit internetim var, SoL fiberdeyim)
Bu daha iyi modeme yakınsan 100 alırsın bununla ama yine de daha da iyisi alınsa fena olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,063
Üyeler
184,726
Son üye
beratvarvar
Geri