Barisguzel1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171
Arkadaşlar benim bir kuzenim var, 9. sınıfa gidiyor. LGS'de iyi bir lise kazanamadı, dersleri de kötü. MESEM'e geçmesi mantıklı mı? Geçerse hangi bölüme geçsin?
eğer derslerin kötüyse bence kesinlikle git ama derslerde akılıysan kesinlikle gitmme ( ama derslerin kötüyse öneririm) hangi bölüm dersen motoru seç mekatronik yani iyi para var geleceğin icin bu iş bay iyi olur senin içinArkadaşlar benim bir kuzenim var, 9. sınıfa gidiyor. LGS'de iyi bir lise kazanamadı, dersleri de kötü. MESEM'e geçmesi mantıklı mı? Geçerse hangi bölüme geçsin?
Dersleri kötü ve ayrıca hangi bölüm seçsin sizce ?eğer derslerin kötüyse bence kesinlikle git ama derslerde akılıysan kesinlikle gitmme ( ama derslerin kötüyse öneririm)
motor mekatronikDersleri kötü ve ayrıca hangi bölüm seçsin sizce ?
Hmm Bilişim nasıl sizce ?motor mekatronik
dostum 3 yıldır mesemdeyım ıkı 3 kere 9 uncu sınıfta kaldım sonradan gectım zoruklarını soyleyeyım mesemde ozel sektor dıye gecıyor (SANAYİ) eli iş tutyorsa geçebilir eger derslerı toparlarsa mesemı hıc dusunmesın bileArkadaşlar benim bir kuzenim var, 9. sınıfa gidiyor. LGS'de iyi bir lise kazanamadı, dersleri de kötü. MESEM'e geçmesi mantıklı mı? Geçerse hangi bölüme geçsin?
Oda iyi ama şuan herkes bilişim seçtiği için kuzenin yerini çoğu kişi alır motor u o yüzden öneriyorum çok kişi yokHmm Bilişim nasıl sizce ?