Meseme geçicem pisman olurmuyum ?

efeamaefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
Arkadaslar pazartesi meseme kayıt aldırıcam. Şuan anadolu lisesinde okuyorum ama ailem filan git çalıs ilerde işin olur diyor. Usta haftalık 1.5k vericek bide devlet 6k civarı veriyordu sanırım. suanki amacım motor ve ehliyet almak. pimapencide calıscam 2 yaz boyunca çalıstım cok hosuma gitmemişti zor geliyordu ama aradan 2 sene geçti. bide ozaman 2 usta bide tek cırak ben vardım suan tek usta 3 cırak. meseme geçsem pisman olurmuyum

hocam bencede okumak artık cok bisey degil ama yani ileride pimapenci olmayı ne kadar isterim bilmiyorum

o zaman başka meslek liselerine bakabilirsin eğer yapabilirim diyosan

o zaman başka meslek liselerine bakabilirsin eğer yapabilirim diyosan
hocam çıraklık bölumune gidicem yani elinde bazı belgeler olan heryerede çalısabilirim galiba. sadece garsonluk ve pimapen biliyorum biraz

anadoludan meseme gecmek baya mantıksız olur

Ne okursan oku artık farketmiyor , diplomaları peynir ekmek gibi satıyor millet , okusan kazansan bile iş bulamazsın

sen bilirsin ama bence geç. Anadoluya yeni geçtim baya pişmanım. Keşke babam beni sanayiye verseydi. Ama yok söyleyemiyorum işte.

Anadolunun neyini yapamıyorsunuz anlayamıyorum ben hiç çalışmıyordum sınava 1 ders kala falan çalışıyordum anadoluda zorluk çekmedim

neden hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam anadoluda 10. sınıfa zor gectim zaten
devletın cocuk ıscı calıstırmak adı altında kurdugu egıtım sıstemlerınden bırı ustalar genelde senı yetıstırmıyor amele olarak kullanıyor eger unıversıte okuma nıyetın varsa kesınlıkle mesem ve meslek lıselerıne gıtme

Anadolunun neyini yapamıyorsunuz anlayamıyorum ben hiç çalışmıyordum sınava 1 ders kala falan çalışıyordum anadoluda zorluk çekmedim
okula hocalara ve sınavların zorluguna degısıyo

devletın cocuk ıscı calıstırmak adı altında kurdugu egıtım sıstemlerınden bırı ustalar genelde senı yetıstırmıyor amele olarak kullanıyor eger unıversıte okuma nıyetın varsa kesınlıkle mesem ve meslek lıselerıne gıtme

okula hocalara ve sınavların zorluguna degısıyo
doğrudur ama gördüğüm sorduğum herkes zor diyor yani ben anlamadım hepsinin mi sınavı hocaları zor
bizim hocalarda iyilik meleği değildi yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri