Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

Messi mi 🐐Ronaldo mu?

• Oy kullanan toplam üye
    335
Düşünmeden Ronaldo diyorum. Düşünsem LİONEL ANDREAS MESSİ derim.
İdolüm...

Fizik denen bir şey var. Kafa toplarında etki denen bir şey var. İnsanlar sadece gol sayısına ve çalıma bakıyor.

Ne saçma sapan kıyaslamalar bunlar, bu iki adamın dönemine denk geldiğiniz için kendinizi şanslı hissetmeniz gerekirken. Intel Amd tartışması gibi fanboyluğa gidiyor konu :D

Fizik denen bir şey var. Kafa toplarında etki denen bir şey var. İnsanlar sadece gol sayısına ve çalıma bakıyor.
İleride oynayan futbolcu daha çok gole katkı sağlarsa mı verimli olur kafaya çıkarsa mı?

Burası bir forum tartışma ortamı. Böyle gergin bir ortam hiç size yakışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi forvet karşılaştırmasına messi ronaldo girmez zaten adamların mevkiisi santrfor değil.
Tamam işte messi sağ kanat/on numara oynuyor ronaldo da Snt/Slk oyunuyor lewandowski de santrofr işte ben en iyi hücüm hattını söyledim.

messinin fiziği kötü değil .d?
hangi küçük faulde düştüğünü gördün acaba? fizik sadece kas mı? kafa topları da malum zaten neden olmadığı, şart da değil. messiyi koysan orta saha bile oynar pas dağıtımı vs de olarak o yüzden takımına daha katkılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,369
Üyeler
184,777
Son üye
deniztaşkıran
Geri