❌İndirim Bitti! Metro Serisi Epic'te İndirimde

Metro serisine hangi oyundan başlanmalı ve nasıl bir yol izlenmeli
2033
Last Light
Last Light bitince çıkan DLC'ler
Exodus
Exodus DLC'leri.
Redux yazanlar optimizasyon ve grafik olarak daha iyi. Exodus Enhanced Edition da aynı şekilde

epic bedava vermişti bu oyunları öyle hatırlıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
epic bedava vermişti bu oyunları öyle hatırlıyorum
Exodus hariç 2 defa bedava verildi
Post automatically merged:

2033'üde steam ücretsiz verdi diye biliyorum bende gog epic ve steamde seriler tam her platform min bir metro oyununu ücretsiz verdi
Redux olmayan 2033'ü ve Last Light Complete Edition'ı Steam verdi. GOG Last Light Redux verdi. Epic de 2 defa Last Light Redux ve 2033 Redux verdi.

Exodus hariç 2 defa bedava verildi
Post automatically merged:

Redux olmayan 2033'ü ve Last Light Complete Edition'ı Steam verdi. GOG Last Light Redux verdi. Epic de 2 defa Last Light Redux ve 2033 Redux verdi.
Last light complete edition mu daha güncel redux mu?

• Beğen
Last light complete edition mu daha güncel redux mu?
Redux'lar optimizasyon ve grafiksel olarak daha iyi. Last Light DLC'leri oyun çıkışından bir süre sonra çıktı daha Complete Edition adı altında birleşti. Redux'un içinde hepsi var. DLC'ler oyun bitince Chapters veya New Game bölümünde yanlış hatırlamıyorsam New Mission adı altında çıkıyor. Hikayedeki eksiklikleri kapatan, karşılaştığımız karakterlerin kısmi geçmişini oynuyoruz vs.

Redux'lar optimizasyon ve grafiksel olarak daha iyi. Last Light DLC'leri oyun çıkışından bir süre sonra çıktı daha Complete Edition adı altında birleşti. Redux'un içinde hepsi var. DLC'ler oyun bitince Chapters veya New Game bölümünde yanlış hatırlamıyorsam New Mission adı altında çıkıyor. Hikayedeki eksiklikleri kapatan, karşılaştığımız karakterlerin kısmi geçmişini oynuyoruz vs.
Teşekkürler

• Beğen
Geri