kırmızışarapp
80+ Silver
Oynadığım en iyi serilerden biri. Hele son oyun gerçekten efsaneydi.Metro serisine hangi oyundan başlanmalı ve nasıl bir yol izlenmeli
Oynadığım en iyi serilerden biri. Hele son oyun gerçekten efsaneydi.Metro serisine hangi oyundan başlanmalı ve nasıl bir yol izlenmeli
Oynadığım en iyi serilerden biri. Hele son oyun gerçekten efsaneydi.
Hocam spoiler isteme ya bizde varızHikayeleri nedir neyi anlatmak istiyorlar?
Hikayesinin özeti hocam spoiler demedimHocam spoiler isteme ya bizde varız
Hocam benim steam'im de tüm oyunlar var. Yine de Epicden almalı mıyım?Geçtiğimiz günlerde Steam'de zamlanan en iyi oyun serisi, benim için, Epic Games'te indirimli ve zamsız fiyattalar.
Steam'de varsa almana gerek yok,farkları yok. Bende sadece 2033 ve Last Light vardı Epic'te. Steam'de Metro Saga Bundle sadece Exofus'tan bile ucuz olunca paket hâlinde aldım. Başarım ve koleksiyon kartı farkı var Steam'de.Hocam benim steam'im de tüm oyunlar var. Yine de Epicden almalı mıyım?
3. Dünya Savaşı sonrası atom bombalarının kullanılması sonucunda yüzeyde mutasyona uğraşmış canlılar ve radyasyon bulunmakta. Bu sebepten ötürü insanlığın metro dışında yaşam alanı kalmıyor. Artyom adında annesini kaybetmiş, üvey babasının baktığı 20'li yaşlarda cesur ve meraklı bir genci oynuyoruz. Kabaca hikaye böyle başlıyor. Ben en küçük yazıda bile spolier yediğimi düşündüğüm için karakter özelliklerini ve oyun yapısını(daha sonra değiştiği için) eksik yazdım. Oyun akışı olarak Half Life'a çok benziyor. Yapı olarak Stalker andırıyor. Kitap uyarlaması bir seri. Kitabını da aldım çok güzel. Oynadıktan sonra benim gibi tablo ve saatini alma isteği gelebilir. Her oyunda oyunun tadı daha da iyi oluyor. 2033'te biraz korku oyunu gibi gelebilir daha sonra değişiyor.Hikayeleri nedir neyi anlatmak istiyorlar?
Tamam hocam. Bende steamden metro saga bundle almıştım iyiki de almışım hem zam yediSteam'de varsa almana gerek yok,farkları yok. Bende sadece 2033 ve Last Light vardı Epic'te. Steam'de Metro Saga Bundle sadece Exofus'tan bile ucuz olunca paket hâlinde aldım. Başarım ve koleksiyon kartı farkı var Steam'de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3. Dünya Savaşı sonrası atom bombalarının kullanılması sonucunda yüzeyde mutasyona uğraşmış canlılar ve radyasyon bulunmakta. Bu sebepten ötürü insanlığın metro dışında yaşam alanı kalmıyor. Artyom adında annesini kaybetmiş, üvey babasının baktığı 20'li yaşlarda cesur ve meraklı bir genci oynuyoruz. Kabaca hikaye böyle başlıyor. Ben en küçük yazıda bile spolier yediğimi düşündüğüm için karakter özelliklerini ve oyun yapısını(daha sonra değiştiği için) eksik yazdım. Oyun akışı olarak Half Life'a çok benziyor. Yapı olarak Stalker andırıyor. Kitap uyarlaması bir seri. Kitabını da aldım çok güzel. Oynadıktan sonra benim gibi tablo ve saatini alma isteği gelebilir. Her oyunda oyunun tadı daha da iyi oluyor. 2033'te biraz korku oyunu gibi gelebilir daha sonra değişiyor.
Bir DLC'leri çok iyi. Tüm DLC'leri oynasan 4-5 oyun oynamış gibi oluyorsun. Ayrıca DLC'lerde normal oyundan farklı şeyleri de deniyorlar. Exodus'un bir DLC'si olan Two Colonels'ta çok güzel ara sahneler vardı bayılmıştım.
Oyunda Artyom adlı arkadaşın hikayesi görüyoruz. Nükleer savaştan sonra insanlar metroda yaşamaya başlıyor. Metronun altında farklı örgütlenmeler oluşuyor. Onlarla ve mutant yaratıklarla kapışıyoruz. Bu mutat yaratıklardan biri de karaderililer. İstasyonlara saldırıyorlar. Diğer yaratıklardan farklılar ve hikayenin sonunda yaptığımız seçimle oyunun sonunu belirlememizde yardımcı oluyorlar.Hikayeleri nedir neyi anlatmak istiyorlar?
Kesinlikle oynayacağımSteam'de varsa almana gerek yok,farkları yok. Bende sadece 2033 ve Last Light vardı Epic'te. Steam'de Metro Saga Bundle sadece Exofus'tan bile ucuz olunca paket hâlinde aldım. Başarım ve koleksiyon kartı farkı var Steam'de.
3. Dünya Savaşı sonrası atom bombalarının kullanılması sonucunda yüzeyde mutasyona uğraşmış canlılar ve radyasyon bulunmakta. Bu sebepten ötürü insanlığın metro dışında yaşam alanı kalmıyor. Artyom adında annesini kaybetmiş, üvey babasının baktığı 20'li yaşlarda cesur ve meraklı bir genci oynuyoruz. Kabaca hikaye böyle başlıyor. Ben en küçük yazıda bile spolier yediğimi düşündüğüm için karakter özelliklerini ve oyun yapısını(daha sonra değiştiği için) eksik yazdım. Oyun akışı olarak Half Life'a çok benziyor. Yapı olarak Stalker andırıyor. Kitap uyarlaması bir seri. Kitabını da aldım çok güzel. Oynadıktan sonra benim gibi tablo ve saatini alma isteği gelebilir. Her oyunda oyunun tadı daha da iyi oluyor. 2033'te biraz korku oyunu gibi gelebilir daha sonra değişiyor.
Bir DLC'leri çok iyi. Tüm DLC'leri oynasan 4-5 oyun oynamış gibi oluyorsun. Ayrıca DLC'lerde normal oyundan farklı şeyleri de deniyorlar. Exodus'un bir DLC'si olan Two Colonels'ta çok güzel ara sahneler vardı bayılmıştım.
CansınOyunda Artyom adlı arkadaşın hikayesi görüyoruz. Nükleer savaştan sonra insanlar metroda yaşamaya başlıyor. Metronun altında farklı örgütlenmeler oluşuyor. Onlarla ve mutant yaratıklarla kapışıyoruz. Bu mutat yaratıklardan biri de karaderililer. İstasyonlara saldırıyorlar. Diğer yaratıklardan farklılar ve hikayenin sonunda yaptığımız seçimle oyunun sonunu belirlememizde yardımcı oluyorlar.
Diğer oyunlar hiç satıştan kalkmadı. Sadece Redux sürümleri geldi onlar daha iyi zaten. Tüm oyun boyunca ana karakter Artyom DLC'ler hariç.1-2 oyunda baş karakter artyom mu steam indirimlerin de kaça düşüyor exodus 37tl almıştım diğer oyunlar yoktu
Exodus Gold alırken diğer oyunlar yoktu tekrar geldiğin de zamlı geldiler yoksa alıcaktımDiğer oyunlar hiç satıştan kalkmadı. Sadece Redux sürümleri geldi onlar daha iyi zaten. Tüm oyun boyunca ana karakter Artyom DLC'ler hariç.
Nasıl iyi son yaptın kardeşim?2 yıl önce Exodus kötü son izlemiştim ağlatmıştı. Kendim iyi son yaptım. Hikayesi çok iyi