Taahhüt varsa iptal ederseniz cayma bedeli çıkar. Ama siz taahhüt iptali yapmıyorsunuz. Aynı sağlayıcı da paket değiştireceksiniz. O yüzden cayma bedeli biz yaparken de çıkmadı.3 gün önce aradım yeni modem gelecekti o yüzden yapmadılar o işlem bitince yapabilirsiniz dedi modemide getirmediler şimdi modemi iptal ettik türk telekomu aradığında taahhüt olduğundan dolayı yaparsak ceza ücreti var diyorlar böyle bir şey olabilir mi @Tearz
Şimdi Twitterdan tekrar yazacağım ona göre
Aynen hocam iptal etmeden yaptırmak istiyordum bende modemi lanet ATG ye vermişler 5 iş gününde gelecek dediler gelmeyince kızıp iptal etmiş modemi. İnterneti de geçirip kurtuluyum diyorum bende yoksa kasıma kadar 50/550 vermek çok koyacak 100/409 veririm daha iyiTaahhüt varsa iptal ederseniz cayma bedeli çıkar. Ama siz taahhüt iptali yapmıyorsunuz. Aynı sağlayıcı da paket değiştireceksiniz. O yüzden cayma bedeli biz yaparken de çıkmadı.
Beni bir kaç saat sonra aradılar twitterdan yazdıktan sonra. Ne kadar sürer bu geçiş dediğimde 24 saat dedi ama görüşme sonunda modem ara yüzüne girdim ve 96 mbps gösteriyordu hemen olmuş yani ama hız testinde 50 mbps pakette olduğumdan 45 mbps çıkıyordu hız. Ertesi gün sabah reset attım çünkü yine 45 mbps hız gösteriyordu. Modemi resetleyince oldu tam hızı almaya başladım, şu an almam gereken hızı alıyorum.Bizde aradılar işlemler bitince tekrar arayacaklarını belirttiler ama henüz hız profile yansımadı. Ne kadar sürüyor acaba?