Nedir durum bende simdi gordum konuyu yazdim.Mesaj geldi şikayetiniz bildirime alındı diye
Ohoo çoktan geçtik bile 1000 kullanıyoruz 2 saat sonra aradılar ertesi gun de yaptılar.Nedir durum bende simdi gordum konuyu yazdim.
ilk fatura gelince sasırma cünkü ben bu paketi yılbasından hemen sonra yaptım maalesef kurulum ücretini 15 e bölüp yansıtıyorlarYanlış algılıyorsunuz. Kurulum ücreti söylerken pakete dahil fiyattır diye belirtiyor. Her mesajda ek ücret yok diye belirtmişim. Hala gelip büyük harflerle aynı şeyi yazıyorsunuz.
Gelemez. Gelirse sözleşmeyi okumalarını tavsiye ederim. Gerekli yerlere başvuru yaparım. Bağlantı ücreti paket fiyatlarına dahildir. Sizin eski paketten kalan borcunuz vardır.ilk fatura gelince sasırma cünkü ben bu paketi yılbasından hemen sonra yaptım maalesef kurulum ücretini 15 e bölüp yansıtıyorlar
yeni kullanıcıyımGelemez. Gelirse sözleşmeyi okumalarını tavsiye ederim. Gerekli yerlere başvuru yaparım. Bağlantı ücreti paket fiyatlarına dahildir. Sizin eski paketten kalan borcunuz vardır.
Bu paket mevcut kullanıcılara özel bir paket. Yeni kullanıcıysan yapamazsın. Yeni kullanıcı olarak buna benzer paket almışsındır. O yüzden sana kurulum ücreti yansıtılmıştır. Biz o bedelleri eski paketlerde ödedik.yeni kullanıcıyım
Bizde aradılar işlemler bitince tekrar arayacaklarını belirttiler ama henüz hız profile yansımadı. Ne kadar sürüyor acaba?50 mbps'ye 540 TL ödüyordum, haziran ayında bitiyodu taahhüt. Şimdi 100 mbpsye 409tl iyi oldu. Twitterdan yazdım bir kaç saat sonra aradı TTNET, hemen de profile yansıdı hız ama modeme reset atmadığım için 50 Mbps'de kalmış bugün reset attım şimdi tam hızı alıyorum. Teşekkürler paylaşım için yararlı konu.
Dönüş yaptılar mı?Arkadaşlar beni bir kere aradılar bir daha aranacaksınız dediler öyle mi oldu herkeste ? Daha geçemedim ben
Pakette hız yükseltme yapabilirsiniz. Düşürme yapamazsınız. Uygulamadan da görünüyor olabilir. Kontrol ediniz.22.20 yazdım 15 dakika içinde döndüler şimdi direk yükseldi ama pişman oldum 35 yaptığıma tekrar kampanyadan yaralanıp acaba yükselte biliyormuyuz bilgisi olan