❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

aga adam mevcut müşterilere özel kampanya diye bağırıyor hala yok modem ücreti yok kurulum ücreti her ağızdan bir ses cıktıgı için 23 sayfa yorum oldu.
önce mevcut kullanıcı oldum hemen ardından twitterdan tt ye yazıp fiber kampanyasına geçiş yapmak istiyorum dedim ve geçirdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu paket mevcut kullanıcılara özel bir paket. Yeni kullanıcıysan yapamazsın. Yeni kullanıcı olarak buna benzer paket almışsındır. O yüzden sana kurulum ücreti yansıtılmıştır. Biz o bedelleri eski paketlerde ödedik.
önce mevcut kullanıcı oldum hemen ardından twitterdan tt ye yazıp fiber kampanyasına geçiş yapmak istiyorum dedim ve geçirdiler

Benin taahhüt kasımda bitiyor bunu yaparsam bu zamandan itibaren mi 15 ay oluyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizde mi tt kullanmıyordunuz sonra geçiş yapıp hak mı talep etiniz? eğer öyleyse ben de yapçam yardımcı olur musunuz?

Bir kaç gün önce geçiş yaptım konu sahibine teşekkür etmeyi unutmuşum teşekkürler

Haftasonu olduğu için mi aramadilar bide twet mi mesaj mi

Beni ilk aradılar tamam sizle iletişime geçecekler dediler ama hala aramadılar 3-4 gün oldu

Geri