Mi 14 vs İphone 16 pro

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Arkadaşlar kendime yeni telefon bakıyorum.
Mi 14 türkiye ile ip16 pro yurtdışı neredeyse aynı fiyat sizce hangisi alınmalı ve neden ?

İp 16 pro dan yanayım açıkcası kapanma durumunda ise eski bir iphone veya ucuz bir android kullanmayı düşünüyorum veya telefoncular bir yılı döndürebildiklerini söylüyor doğru mu bilmiyorum

Yd iphone 15 pm kullanıcısıyım alalı eylülde 1 sene olacak ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım kapanma konusunda.Aldığım yer bana taşınabilir bir cihaz verdi onunla bi kaç ay idare ettim zaten yıl başında tekrardan açıldı.Size tavsiyem Android almayın çünkü aldıktan 2 sene sonra kasmaya başlıyor :)

Yd iphone 15 pm kullanıcısıyım alalı eylülde 1 sene olacak ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım kapanma konusunda.Aldığım yer bana taşınabilir bir cihaz verdi onunla bi kaç ay idare ettim zaten yıl başında tekrardan açıldı.Size tavsiyem Android almayın çünkü aldıktan 2 sene sonra kasmaya başlıyor :)
Android olarak hangi telefonu kulandın en son son s3 mini mi kasıyo diyo 😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kendime yeni telefon bakıyorum.
Mi 14 türkiye ile ip16 pro yurtdışı neredeyse aynı fiyat sizce hangisi alınmalı ve neden ?

İp 16 pro dan yanayım açıkcası kapanma durumunda ise eski bir iphone veya ucuz bir android kullanmayı düşünüyorum veya telefoncular bir yılı döndürebildiklerini söylüyor doğru mu bilmiyorum
Dostum mi 14 alma çünkü nerdeyse mi 15 parasına satılıyo ama mi 15 mi iphone mi bence mi15 al

Bu herkes tarafından bilinen bir şey zaten

Bu herkes tarafından bilinen bir şey zaten

Dostum mi 14 alma çünkü nerdeyse mi 15 parasına satılıyo ama mi 15 mi iphone mi bence mi15 al

hemen değil lakin kardeşim 10 yıl iphone 6 kullandı hwla donma kasma yok ama ben android tarafında redmi note 9 pro aldım sıfor ve şimdi donma kasma oluyor 5 yıl oldu ve batarya öldü gibi

Neye dikkat etmeliyim sıfır kapaalı kutu almayı düşünüyorum

Dinozor musun?

turkcellin superbox go diye bir cihazı bu cihazın olması şart değil bir sürü farklı model var araştırabilirsiniz
Bu u kullanmam için turkcelli mi olmak lazım şebekenin çalışması içinde

başka operatörlerle de kullanırsın sonuçta bi çok kişi yd telefon kullanıyor hepsi farklı operator
Baktım da sanırım sadece internet sağlıyor şebeke sağlamıyor gibi

+30-40k ekleyebilirim diyorsan 16 pro al geç.

Geri