yaz ayı geldi bu fiyata defacto'da bile bulamıyoruz artık ve %100 pamuklu imiş ben 2 tane aldım mavi ve siyah
4 tane alınca ekstra indirim oluyor ve 40 lira ayrı kuponu mevcut
yaz ayı geldi bu fiyata defacto'da bile bulamıyoruz artık ve %100 pamuklu imiş ben 2 tane aldım mavi ve siyah![]()
normalde 4lü alımda tanesi 134 tl bir de papel kullanırsanız tanesi 114 e geliyor ihtiyacı olan kaçırmasın
yaz ayı geldi bu fiyata defacto'da bile bulamıyoruz artık ve %100 pamuklu imiş ben 2 tane aldım mavi ve siyah![]()
3 tane aldim
5 tane aldım 611 tl tuttu kendi sitesinormalde 4lü alımda tanesi 134 tl bir de papel kullanırsanız tanesi 114 e geliyor ihtiyacı olan kaçırmasın
beyaz kesin gösterir de bence siyah alınır gibi sankiBu tişörtler aşırı iç gösterir arkadaşlar, birde %100 pamuk diye bir şey yok o tamamen palavradan ibaret haberiniz olsun.
fiyatı iyi ama çok iç gösteriyor bunlar birde feci çekiyor yıkayınca bunu bilerek alın aynı tişörtten üretip deprem bölgesine gönderdik zamanında...beyaz kesin gösterir de bence siyah alınır gibi sanki
50 tl kupon vardı satıcıyı takip edince5 tane aldım 611 tl tuttu kendi sitesi
hocam dediğiniz kadar gösteriyomu siteden birkaç oversize ürün daha alıcamfiyatı iyi ama çok iç gösteriyor bunlar birde feci çekiyor yıkayınca bunu bilerek alın aynı tişörtten üretip deprem bölgesine gönderdik zamanında...