Neler Yeni

Mikrofon ses düzeyi ile sorunum var acil yardım lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Onur Altunay
Selam arkadaşlar, Fifine Am8 mikrofon aldım yayın yapacağım kendimce. Mikrofon ses düzeyini 100'e aldım ardından denetim masasından da 100'e aldım ama hala sesi çok az alıyor. Nolur bi çözüm verin bana ya

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ares Blackrosa
Dibinden mi konuşuyorsun uzaktan mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Onur Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dibinden mi konuşuyorsun uzaktan mı?
Dibinden konuşuyorum hocam ya, xlr kablosu ve mixerle daha iyi olacağını biliyorum yalnız çok inceleme videosu var ve hepsi direkt usb'den bağlayıp üstünde oynama yapmadan çekiyorlar videolarını. Sizin ekstra bir fikriniz var mı ?

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ares Blackrosa
Dibinden konuşuyorum hocam ya, xlr kablosu ve mixerle daha iyi olacağını biliyorum yalnız çok inceleme videosu var ve hepsi direkt usb'den bağlayıp üstünde oynama yapmadan çekiyorlar videolarını. Sizin ekstra bir fikriniz var mı ?
Yok maalesef. Ben de videolardan görüp Fifine A9 satın almıştım ama videodakiler ile aynı performansı alamıyorum, sesleri çok temiz ve arkaplan gürültüsü olmadan geliyor ama bende öyle değil :D Bence oynama yapıyorlardır hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Onur Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok maalesef. Ben de videolardan görüp Fifine A9 satın almıştım ama videodakiler ile aynı performansı alamıyorum, sesleri çok temiz ve arkaplan gürültüsü olmadan geliyor ama bende öyle değil :D Bence oynama yapıyorlardır hocam.
mümkün tabi, bari bize oynadıkları ayarları versinler biz de oynayalım :)

Top Bottom