Milleni.com vs Netspeed

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,024
unknown.png
Bu netspeed
unknown.png
Bu da millenicom normalde millenicom tercih edecektim fakat netspeed de çok daha yüksek hız veriyor. Birde netspeed kullanıp şikayeti olan varsa yazarsa sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: ust4
unknown.png
Bu netspeed
unknown.png
Bu da millenicom normalde millenicom tercih edecektim fakat netspeed de çok daha yüksek hız veriyor. Birde netspeed kullanıp şikayeti olan varsa yazarsa sevinirim
altyapın destekliyosa netspeed tercih edebilirsin

Netspeed kullanıyorum. Mart ayından itibaren tüm fiyatlara +10 lira zam gelecek. Fiyat önemliyse öyle hesapla aklında bulunsun. Onun dışında ben çok memnun değilim. Sağlayıcı kaynaklı ping sorunum var, o kadar söylememe rağmen halledemediler. Tabi bölgeden bölgeye de değişen bir durum.

Netspeed kullanıyorum. Mart ayından itibaren tüm fiyatlara +10 lira zam gelecek. Fiyat önemliyse öyle hesapla aklında bulunsun. Onun dışında ben çok memnun değilim. Sağlayıcı kaynaklı ping sorunum var, o kadar söylememe rağmen halledemediler. Tabi bölgeden bölgeye de değişen bir durum.
Nerede otuyorsunuz

75Mbps lık pakete zam gelmiyor müşteri hizmetleri ile olan konuşmamda öyle söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,935
Üyeler
191,185
Son üye
Sskaid
Geri