hakanoncul9
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,105
- İsim
- Hakan Öncül
Arkadaşlar ben aile evine döndüğümde korkunç bir internetle karşılaştım. Hemen değiştirmek istedim ve en mantıklı millenicom olduğunu düşündüm. Müşteri hizmetlerini aradım ve bugün işlemlere başlamanız halinde 35 down 6 upload pakedini 2 aylık 42.5 TL'ye yapabilceklerini söylediler. Ben zaten geçmeyi istediğim için kabul ettim ve işlemleri başlattım. Bu süreçte Türk Telekom kullanmaya devam ettim (3-4 günlük bir süreç). Daha sonra mail yoluyla 3-4 tane PDF formatında imzalanması ve doldurulması gereken evrak gönderiyorlar. Ben doldurup imzaladım (kalabalık bir pdf var içi hep yazı doldurma yeri olmayan, onun hepsinin altına tek tek imza atmamız gerektiği söylendi). Daha sonra bunların tek tek fotoğraflarını çekip millenicom whatsapp üzerinden gönderdim ve işleme kondu. Islak imzalı olan belgeleri de istiyorlar. (onları henüz göndermemiş olmama rağmen internete erişim sağladım.). 2 günlük beklemenin ardından bu sabah modemimde dsl ışığı turuncu yandı, araştırdım VDSL olduğu zaman öyle oluyormuş.(ben kendilerinden modem almadım). Daha sonra 192.168.1.1 e giriş yapıp mesaj olarak attıkları kullanıcı adı şifreyi Ağ Ayarları-Genişbant üzerinden eski kullanıcı adı şifreyle değiştirip internete geçiş, kurulum sağladım.
Değerlerim : Bu Linkten Ethernet kablom çok kötü olduğundan tam anlamıyla alamadığımı düşünüyorum üzerinde CAT değeri bile yazmıyo ama ufak bi fark sorun etmiyorum
Değerlerim : Bu Linkten Ethernet kablom çok kötü olduğundan tam anlamıyla alamadığımı düşünüyorum üzerinde CAT değeri bile yazmıyo ama ufak bi fark sorun etmiyorum