contravolta
80+
Yokherhangi bir dezavantajı var mı
Yokherhangi bir dezavantajı var mı
millenicom mu yoksa
netspeed mi tavsiye edersin?
Millenicom dan geçiş yaptım.Millenicom dan daha ucuz ve daha iyimillenicom mu yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
comnet şiddetle tavsiye ederimbugün millenicom a başvuru yaptım evrakları gönderdiğimde başvuruyu tamamlayacaklar fakat şimdi netspeed i araştırdım daha mantıklı geldi 30tl daha ucuz ve ücretsiz modem hangisinin kalitesi daha iyi sizce netspeed geçiyimi
neden tavsiye edıosuncomnet şiddetle tavsiye ederim
sorularını dm den sorabilirsin
netspeed geç aga millenicom pahalı comnet tam olarak bilmiom müşteri hizmetleri de aşırı iyi netspeed inmillenicom mu yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü hepsinden daha iyi =)neden tavsiye edıosun
İndirimin bana da faydası var mınetspeed geç aga millenicom pahalı comnet tam olarak bilmiom müşteri hizmetleri de aşırı iyi netspeed in
istersen indirim kodumuda verim
Hocam ben şuan süperonline a geçtim taşındım ve süperonline 1000 mbps altyapı vardı netspeed den menmundum ping vs iyidi süperonline altyapın varsa süperonline geç yoksa netspeed güzel iptal etme işlemi 5dk sürdü hızlıca iptal sağladılar@Riddle hocam netspeeden memnun musunuz? ben de geçmeyi düşünüyorum da.
bende tt fiber altyapısı var hocam araştırdım en iyi netspeed gibi ona abone olacağım.Hocam ben şuan süperonline a geçtim taşındım ve süperonline 1000 mbps altyapı vardı netspeed den menmundum ping vs iyidi süperonline altyapın varsa süperonline geç yoksa netspeed güzel iptal etme işlemi 5dk sürdü hızlıca iptal sağladılar