Neler Yeni

Millenicom Fiber100 paketi hakkında bilgi lazım.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar Millenicom'da internet paketlerine bakayım dedim ve Fiber16, Fiber35, Fiber100 şeklinde üç ayrı paket gördüm. Benim oturduğum yerde bildiğim kadarıyla fiber yok, 80Mbps'ye kadar destekliyor. Fiber100 olan paketi ADSL/VDSL olarak kullanabiliyor muyum? Sitede başka paket göremedim çünkü.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz
Türknet öneririm hocam. Arkadaşımın da fiberi yok vdsl’i var. Türknete geçti 80 hız alıyor.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar Millenicom'da internet paketlerine bakayım dedim ve Fiber16, Fiber35, Fiber100 şeklinde üç ayrı paket gördüm. Benim oturduğum yerde bildiğim kadarıyla fiber yok, 80Mbps'ye kadar destekliyor. Fiber100 olan paketi ADSL/VDSL olarak kullanabiliyor muyum? Sitede başka paket göremedim çünkü.
ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok tavsiye

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Türknet öneririm hocam. Arkadaşımın da fiberi yok vdsl’i var. Türknete geçti 80 hız alıyor.
Altyapı destekliyorsa zaten normal bir durum bu. Sadece Türknet'e özgüymüş gibi konuşman garip geldi.
Altyapın vdsl destekliyor. Benim de dairem maksimum 79mbps destekliyor. Altyapın 80 e kadar desteklediği için 50 ile 70 arasında bir hız alıcaksın yüksek ihtimal. Kablo kalitesine göre değişkenlik gösterebiliyor bu durum. Ben maksimum 75 mbps hız gördüm millenicomda.
Modeminin de vdsl olması gerekiyor o hızlara ulaşabilmen için.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı destekliyorsa zaten normal bir durum bu. Sadece Türknet'e özgüymüş gibi konuşman garip geldi.

Altyapın vdsl destekliyor. Benim de dairem maksimum 79mbps destekliyor. Altyapın 80 e kadar desteklediği için 50 ile 70 arasında bir hız alıcaksın yüksek ihtimal. Kablo kalitesine göre değişkenlik gösterebiliyor bu durum. Ben maksimum 75 mbps hız gördüm millenicomda.
Paketin adı Fiber olduğu için aklım karıştı. VDSL veya ADSL olarak da kullanabiliyorum yani bu paketi öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok tavsiye
Fiber mi kullanıyorsunuz, ADSL/VDSL mi?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Paketin adı Fiber olduğu için aklım karıştı. VDSL veya ADSL olarak da kullanabiliyorum yani bu paketi öyle mi?

vdsl fiber

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz

Türknet’e özgüymüş gibi konuşmak istemedim. Türknet önermeye çalıştım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Aslında 75Mbps paket seçeneği olan (TurkNet'te olsa gerek) herhangi bir sağlayıcıya geçebilirsiniz. TurkNet'te 75Mbps paket varsa alabilirsiniz.

kırmızışarapp

80+ Silver

Paketin adında fiber geçiyor ama 16mbps hız mı veriyor. Çok saçma koymuşlar adını. Kablo tesisatın ve modemin iyiyse hepsi aynı hızı verecektir bence bu arada.

Aslında 75Mbps paket seçeneği olan (TurkNet'te olsa gerek) herhangi bir sağlayıcıya geçebilirsiniz. TurkNet'te 75Mbps paket varsa alabilirsiniz.
Türknet tüm paketleri tek bir pakette topladı en son. Maksimum verebildiği hızı 99TL'ye veriyor. Telefon paketsiz yalın kullanırsan hatta 95 oluyor diye biliyorum. Ben öyle kullanıyorum Gigafiberi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,402
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom