Neler Yeni

Yardım Millenicom Modem Ücreti Çıkardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
Merhaba bundan bir kaç önce millenicom abonesiydim sonrasında turknete geçiş yaptım. Turknet modemi göndermeyin o modemin kullanım hakkı bize geçti diye bilgi verdi. Millenicom ise geri yollayın modem bizim dedi. Tekrar turknete sordum hayır yollamayın modemin kullanım hakkının bizde olduğunu tekrar söylediler.

Bugün fatura geldi 2100 tl modem ücreti istiyorlar ne yapmamız lazım. (Daha turknetle iletişime geçmedim)

~helloworld

80+ Bronze
Hocam burada birini aracı etmek yerine neden direkt iki firmanın müşteri hizmetleri yada yetkilileri kimse görüşmüyor. Müşteri dediğin böyle savunlur o diyor göndermeyin o diyor gönderin sonra fatura patlıyor falan fistan arkanızda durur mu türknet bilmem ama durmazsa komik olur bu durumdan sonra

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,685
İsim
Emre siyah
Evdeki modem millenicoma mı ait yoksa türktelekoma mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemde türktelekom yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam burada birini aracı etmek yerine neden direkt iki firmanın müşteri hizmetleri yada yetkilileri kimse görüşmüyor. Müşteri dediğin böyle savunlur o diyor göndermeyin o diyor gönderin sonra fatura patlıyor falan fistan arkanızda durur mu türknet bilmem ama durmazsa komik olur bu durumdan sonra
haklısın ama bizde de biraz sıkıntı oldu keşke daha önceden netleştirip geçişi sağlasaydım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,511
İsim
Volkan

haklısın ama bizde de biraz sıkıntı oldu keşke daha önceden netleştirip geçişi sağlasaydım
MODEMDE TT yazıyorsa modemi size alt yapı sahibi temin etmiştir demek türknete geçtiğiniz içinde mantıken modem hakkı yeni sağlayıcıya geçer çünkü alt yapı sahibi tarafından temin edilmiş 15 gün içinde dilekçe yazıp itiraz edin

mileni çakallık yapıp o modemi yeni aboneye iteleyecekler bu arada o modem ücretini sizden almadılar mı faturalara yansıtırlar ilk 3 4 ay

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MODEMDE TT yazıyorsa modemi size alt yapı sahibi temin etmiştir demek türknete geçtiğiniz içinde mantıken modem hakkı yeni sağlayıcıya geçer çünkü alt yapı sahibi tarafından temin edilmiş 15 gün içinde dilekçe yazıp itiraz edin

mileni çakallık yapıp o modemi yeni aboneye iteleyecekler bu arada o modem ücretini sizden almadılar mı faturalara yansıtırlar ilk 3 4 ay
Hayır modem ücreti almadılar hiç. Millenicom resmen dolandırmaya çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
fiber altyapi mi hocam eger fiberse mulkiyet hakki yeni saglayiciya gecer

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
cikartamazlar itiraz edin iptal etmezlerse tuketici haklarina basvurun kac defa tasima yaptim fibere gectikten sonra hic birinde boyle bir sey cikmadi eger komple iptal edip baglattiysaniz o farkli konu orda teslim gerekir ben fixnetten ttye gecerken teslim etmistim mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
cikartamazlar itiraz edin iptal etmezlerse tuketici haklarina basvurun kac defa tasima yaptim fibere gectikten sonra hic birinde boyle bir sey cikmadi eger komple iptal edip baglattiysaniz o farkli konu orda teslim gerekir ben fixnetten ttye gecerken teslim etmistim mesela
Geçiş yaptım komple iptal etmedim. Rezillik yaptıkları

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
cidden rezillik bir tehdit falan edin iptal etmezseniz sikayet edecegim falan diyin cunku mulkiyet hakki diger firmaya geciyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,929
Üyeler
169,636
Son üye
waitingfornothing
Top Bottom