Yardım millenicom nasıldır .

Daireye kadar Turk Telekom fiber altyapınız varsa eğer, hiç düşünmeden geçin derim. Abonelik açılırken biraz sıkıntı yaşarsınız muhtemelen uzun sürer fakat, daha ucuza neredeyse Turk Telekom ayarında hizmet alırsınız. 1.5 sene kullandım, TT fiberden geçtim, bazı sunucularda pinglerim daha bile düzelmişti hatta.
ping olarak sıkıntım yok şu anda hala adsl kullanıyorum fiber aktif olmuş değil 15 güne aktif olacağını söylediler şu an sokak millenicomda çıkmıyor türknettede çıkmıyor belki arayıp söylersem ilgilenirler sistemede düşmesi biraz uzun sürebilir neyse hayırlısı şu adsl türk telekomdan kurtulayımda başka bir şey istemiyorum gta 5 indiricem 1 gündür beklliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O süreçte telekoma iş emri iletiliyor. Her 3.parti iss de 1 gün beklemek zorundasın. Bir gün sonra telekom arızayı çözmeye başlar.
dediğim gibi türknete geçmiyeceğim

TurkNet de çok fazla kötü yorum var demenin sebebide 450k abonesinin olmasıdır.
Telekomun da yaklaşık 12 Milyon genişbant abonesi var. Neden TurkNet'in kadar şikayeti var?
VDSL Üzerinden telekom kullanan birisi aradığında anında müşteri hizmetlerine bağlanabiliyor. Adamların madem 450k abonesi var önce düzgün bir müşteri hizmetleri yapsınlar.
Bak pahalı mı pahalı ben de biliyorum ama ben burada hizmete para ödüyorum.

Telekomun da yaklaşık 12 Milyon genişbant abonesi var. Neden TurkNet'in kadar şikayeti var?
VDSL Üzerinden telekom kullanan birisi aradığında anında müşteri hizmetlerine bağlanabiliyor. Adamların madem 450k abonesi var önce düzgün bir müşteri hizmetleri yapsınlar.
Bak pahalı mı pahalı ben de biliyorum ama ben burada hizmete para ödüyorum.
O fiyatları TurkNet koysa müşteri hizmetlerini de koymasını bilir. Bu abone ve fiyat çerçevesinde durum bu şekilde oluyor. Aradığın anda bağlanabilme muhabbetini yukarda anlattım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

net speed derken netspeed nasıl 1-2 kişi konu açmış ama
Hiç öneren görmedim millenicom geç sen (y) Gıbır net de iyidir bak yakında IPv6 vermeyi düşünüyorlar.

Aradığın anda bağlanabilme muhabbetini yukarda anlattım.
Şimdi okudum da aklıma MSN Geldi.
Tamam eyvallah TurkNet Gigafiber YAPA IPv6 bunlar hoştur. Ama napim. Şu sunucu kaynaklı kesinti durumunu çözene kadar ve müşteri desteğini arttırana kadar TurkNet'i önermemeye devam edeceğim.

Geri