Tolgax güneş
80+ Bronze
arkadaşlar youtubede şikayet varda çok fazla şikayet var pişman olan çok geçicem ama korkuyorum kapatamayan insanlar var türknet mi millenicommmu
şuan 50 mbps 8 uploud kullanıyorum türk telekom ama ping çok fazla yeni modem alın dediler aldım piyasanın en iyi modemlerinden brini ama gene ping yüksek 1 ay kaldı bitmesine sözleşmenin.Türknet ve Millenicom aynı şeyin farklı renkleri. Kullanmayın tavsiye etmiyorum.
57 dk bağlanamayan var müşteri hizmetlerine bundan dolayı korkuyorum.Millenicom alın.
Turknet'te hiç bağlanamayan var.57 dk bağlanamayan var müşteri hizmetlerine bundan dolayı korkuyorum.
57 dk bağlanamayan var müşteri hizmetlerine bundan dolayı korkuyorum.
millenicom güvenemiyorum ya dedikleri interneti alamazsam ki alamayan çok kişi var.Turknet'te hiç bağlanamayan var.
Millenicom iyi genel olarak
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kim bağlanamamış ?
Ben en fazla 10dk içinde bağlanıyorum
Hocam ben kaç kere aramışımdır en fazla 10dk sürdü