Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Maalesef. Ama CHP iktidara gelirse yükselebilir. Nasıl olsa ABD tarafından destekleniyor.
Bende tarafsız birisiyim. Sırf iktidar değişsin diye CHP'ye vereceğim. CHP'nin ABD tarafından desteklenmediğini bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. İlk Yıllar ülkeye ciddi bir para akışı görebiliriz. Borç Ekonomisi için "A" üstü bir Kredi notu lazım. Borçlarımızı borçla kapattığımız sürece o biraz zor.
Sakın öyle bir hata yapma kardeşim onlar Allah korusun olur da başa gelirse şu an ki pek de iyi olmasa da yaşadığın hayatın da zindan olur emin ol Ata kızıp da Eşeği yol arkadaşı edenin gideceği yer ahırdır.

Cihangir

80+ Gold

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
bunu duyurdukları anda kk nın oyların hepsi tayyibe geçer :D
Zaten ona kendi kesimi bile bir çok kısmı oy vermeyecek oyları biraz muharrem inceye kaydı gerçi oda pek ak kaşık sayılmaz da bence bunlar bir tiyatro oynuyor aha buraya yazıyorum son seçime yaklaşırken bir oyun oynayıp başkan adayı ya ekremi yada mansuru seçerler kaybedeceklerini anlayınca kim gelirse gelsin inşallah bu zihniyete ve bu topluluğa Allah kazanma fırsatı vermesin.

Bura.K

80+ Silver
Sakın öyle bir hata yapma kardeşim onlar Allah korusun olur da başa gelirse şu an ki pek de iyi olmasa da yaşadığın hayatın da zindan olur emin ol Ata kızıp da Eşeği yol arkadaşı edenin gideceği yer ahırdır.
Kusura bakmayın ama AKP verip Kürtçenin 2. Dil olmasını kabullenemem. Kürtlerle bir sorunum yok, bu sorun ülkenin bekasıyla ilgili.

CHP en azından AKP'den iyi. En azından bir amacı var. AKP gibi Şeriat'ı getirip milleti kısıtlamıyor. Bunu nereden mi biliyorum?
Avrupa Mahkemesine ve Anayasaya bağlılıkları var.

İceWolf

80+ Silver
Allah korusun başa bunların geleceği yazısı bile insanı bir ilkiyor. Babacan yahudi diye biliyorum ülkeyi satması için başka bir sebebe gerek var mı?
Aynen, kayserili yahudi bir ailenin çocuğu. Geçen araştırmışlar belgelerini, nüfus kayıtlarını koymuşlar. 6 lı masada 1 tane ana baba Türk-Kürt başkan çıkmamış. Ama normalidir, Atatürkün partisini bile ele geçirdilerki Erbakanın partisinide hallettiler. Geriye kalanlara ise kendi kurdurttukları partiler.

-Adama KK nın annesi Ermeni adı Yemuş diyorum, babasıda İranlıdır diyorum, yok o Atatürkçü diyor.
-Adama M.A. nın anne babası ermeni ve Diyarbakırdan Selanik e sürülmüşler nasıl milliyetçi olabilir diyorum, yok o asena diyor.
-T.K. nın ailesi İngilizdir anneside ermenidir nasıl müslüman olabilir diyorum, yok o mücahid diyor.

Şuan bu memlekette muhalefetteki ve iktidardaki alimim diyenlerden korkun, hiçbirşey araştırmayan sadece kendilerine öğretilen yalanlarla yaşayan kitledir onlar.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
Bundan iyi mi olacak bundan kötü mü olacak göreceğiz.Ben şu zamandan daha kötü bir duruma düşüceğimizi kesinlikle düşünmüyorum. Sonuçta eski mevkisi R.T.E onu boşuna oraya getirmemiştir :)

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Kusura bakmayın ama AKP verip Kürtçenin 2. Dil olmasını kabullenemem. Kürtlerle bir sorunum yok, bu sorun ülkenin bekasıyla ilgili.

CHP en azından AKP'den iyi. En azından bir amacı var. AKP gibi Şeriat'ı getirip milleti kısıtlamıyor. Bunu nereden mi biliyorum?
Avrupa Mahkemesine ve Anayasaya bağlılıkları var.
Güzel kardeşim bu chp zihniyeti senin gibi temiz ve güzel kardeşlerimizi işte bu şekilde yoldan çıkarıyor bak benim yaşım 35 çok büyükte sayılmam fakat bizzat içlerinde dönen oyunları öğrenme fırsatım oldu.
Şeriat akp nin veya arapların getirdiği bir kural veya yasa değildir hemen tövbe etsen iyi olur Şeriat Allahın, Kuranı Kerimin bizzat kendisi demektir.
Nasıl ki bir ürün aldığında kullanma klavuzu verip nasıl kullanacağını belirtiyorlar ise Rabbimiz de yaratılışımızdan sonra bizim ne suçlar ne günahlar işleyeceğimizi bildiği için bize kanun ve kuralları belirtmiş bunun adı da Şeriattir.
Örnek verelim şu an bir kişi hırsızlık yaptığında içeriye girip bir kaç ay yatıp elini kolunu sallaya sallaya çıkıp çaldığı paraları harcıyor. Burada Şeriat o hırsız daha önce de böyle bir şey yapmış ise ve islah olmamış ise elininin kesilmesini emrediyor. Sence eli kesilen bir hırsız bir daha o günahı işler mi? Birisi Allah korusun senin ailenden birisinin canına kıyarsa o insanın canını kısas ile sana helal kılan da Şeriattir. Kısas hakkını kullanıp kullanmayacağın da sana bırakılıyor.
İnsana bu şekilde değer veren bu şekilde koruyan Allahın adaletine mi karşı çıkıyorsunuz?
Şeriata karşıyım demek bile Allah korusun insanı dinden çıkartır çok dikkatli olun.

İceWolf

80+ Silver
Bundan iyi mi olacak bundan kötü mü olacak göreceğiz.Ben şu zamandan daha kötü bir duruma düşüceğimizi kesinlikle düşünmüyorum. Sonuçta eski mevkisi R.T.E onu boşuna oraya getirmemiştir :)
1980 leri, 1995 leri, 2001 leri yaşamamışsan kötünün ne olduğu hakkında fikrin dahi yoktur.

Ya millet bir garip. Türkiyede 1980-2002 arasında 20 yılda DOLAR 11.000 kat arttı, aynı DOLAR 2002-2023 arasında sadece 12 kat arttı. 11.000 kat nerde 12 kat nerde. Ama bizim cahil ezberleme kitlesi buna bakmıyor bile ama ESKİDEN EKONOMİ ÇOK İYİYDİ, ŞİMDİ KÖTÜ diyor. Kitle işte ne kitlerlerse kitliyorlar bunlarda azı açık yiyorlar.

Bura.K

80+ Silver
Güzel kardeşim bu chp zihniyeti senin gibi temiz ve güzel kardeşlerimizi işte bu şekilde yoldan çıkarıyor bak benim yaşım 35 çok büyükte sayılmam fakat bizzat içlerinde dönen oyunları öğrenme fırsatım oldu.
Şeriat akp nin veya arapların getirdiği bir kural veya yasa değildir hemen tövbe etsen iyi olur Şeriat Allahın, Kuranı Kerimin bizzat kendisi demektir.
Ben anlatamadım galiba. AKP'nin getireceği Şeriat, Şeriat değil zaten. Irak, İran'da olduğu gibi kısıtlamacı, saçma sapan bir yönetim biçimi olacak. Kişisel çıkarlar için. Ayrıca AKP Gençlik Kollarında tanıdığım vardı, sonradan ayrıldı. Ne kadar pislik döndüğünü burada anlatsam ağzınız açık kalır. Hiçbir parti masum değil, Ama AKP hiç değil.
Örnek verelim şu an bir kişi hırsızlık yaptığında içeriye girip bir kaç ay yatıp elini kolunu sallaya sallaya çıkıp çaldığı paraları harcıyor. Burada Şeriat o hırsız daha önce de böyle bir şey yapmış ise ve islah olmamış ise elininin kesilmesini emrediyor. Sence eli kesilen bir hırsız bir daha o günahı işler mi? Birisi Allah korusun senin ailenden birisinin canına kıyarsa o insanın canını kısas ile sana helal kılan da Şeriattir. Kısas hakkını kullanıp kullanmayacağın da sana bırakılıyor.
İşte burada İnsan Hakları devreye giriyor. İnsan Haklarına göre bir canlıyı acı çektirecek bir hamlede bulunamazsın.
Fark Ettiyseniz İdam yöntemleri hep hızlı ve acısız yöntemlerden seçilir. Elektrikle öldürme mesela. Kafana koyulan ıslak sünger sayesinde çok az acı çekersin. Şeriat'ı adam akıllı uygulayacak ne Dünya düzeni var ne de birisi.

Carrier

80+ Bronze
Aklı çalışan siyasetten anlayan biri varsa AKP verir der susarım. her şey ekonomi öyle böyle demek değil. AKP mükemmel diye demiyorum Millet ittifakı kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben anlatamadım galiba. AKP'nin getireceği Şeriat, Şeriat değil zaten. Irak, İran'da olduğu gibi kısıtlamacı, saçma sapan bir yönetim biçimi olacak. Kişisel çıkarlar için. Ayrıca AKP Gençlik Kollarında tanıdığım vardı, sonradan ayrıldı. Ne kadar pislik döndüğünü burada anlatsam ağzınız açık kalır. Hiçbir parti masum değil, Ama AKP hiç değil.

İşte burada İnsan Hakları devreye giriyor. İnsan Haklarına göre bir canlıyı acı çektirecek bir hamlede bulunamazsın.
Fark Ettiyseniz İdam yöntemleri hep hızlı ve acısız yöntemlerden seçilir. Elektrikle öldürme mesela. Kafana koyulan ıslak sünger sayesinde çok az acı çekersin. Şeriat'ı adam akıllı uygulayacak ne Dünya düzeni var ne de birisi.
zeki kardeşim sence getirebilirler mi bu yüzyıl da öyle bir şey.

Carrier

80+ Bronze
Akıllı kardeşim ben ne yazmışım sence?
Ben anlatamadım galiba. AKP'nin getireceği Şeriat, Şeriat değil zaten. Irak, İran'da olduğu gibi kısıtlamacı, saçma sapan bir yönetim biçimi olacak bundan sonrasını okumadım

SadeceSeyf

80+ Gold
1980 leri, 1995 leri, 2001 leri yaşamamışsan kötünün ne olduğu hakkında fikrin dahi yoktur.

Ya millet bir garip. Türkiyede 1980-2002 arasında 20 yılda DOLAR 11.000 kat arttı, 2002-2023 arasında 12 kat arttı. Ama bizim cahil ezberleme kitlesi buna bakmıyor bile ama ESKİDEN EKONOMİ ÇOK İYİYDİ, ŞİMDİ KÖTÜ diyor. Kitle işte ne kitlerlerse kitliyorlar bunlarda azı açık yiyorlar.
Sen ilk üslubunu düzelt. Her konunun altında insanlara cahil görmemiş falan yazacağına insan gibi anlat ki anlayabilsinler. Siyasetle ilgili her konunun altında insanları tilt etmek için elinden geleni yapıyorsun.Vermiyorum kardeşim vermiyorum. İsterse 20 bin kat artsın. Sadece olayın ekonomik tarafından mı kötü olduğunu zannediyorsun sen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben anlatamadım galiba. AKP'nin getireceği Şeriat, Şeriat değil zaten. Irak, İran'da olduğu gibi kısıtlamacı, saçma sapan bir yönetim biçimi olacak bundan sonrasını okumadım
Tamam güzel kardeşim şimdi git oyuncaklarınla oynamaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom