Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Muhtemelen derdim. Ben koyu chpli falan da değilim. Muhalefet fazlalılığı her zaman iyidir kanka. İnceye oy verin eyw bende seviyorum da 2. tur müstahak olan göndermek
Vatansever iyi muhalefet iyidir ah şimdi Atatürk olacaktı ki onların hepsinin hakkından gelirdi

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
Eşcinsel partisi evet? Nasıl bir tipmişim bu cümlemden ne anladın çok merak ediyorum
Eşcinsel partisi diye bir parti yok Türkiye'de, eğer varsada ismi burada yok. Genel bir kavramdan bahsedilmiş. Hilafet vb. kelimelerin sansürlenmesine tepki göstermişsin, buradan biraz çıkarım yaptım kendimce.

Furkanozr

80+ Silver
Eşcinsel partisi diye bir parti yok Türkiye'de, eğer varsada ismi burada yok. Genel bir kavramdan bahsedilmiş. Hilafet vb. kelimelerin sansürlenmesine tepki göstermişsin, buradan biraz çıkarım yaptım kendimce.
Lgbt nin ne olduğunu çok iyi biliyorum dostum
Sen, kendince beni hilafet ve Kürt kelimelerinin sansürlenmesine tepki gösterdiğim için beni pkk li Kürt ve Şeriatçı birisi zannetmişsindir şimdi. konunun bunla alakası yok bir Türk olarak Arap yerine a*ap veya Hristiyan yerine h*ristiyan yazılmasınada tepki gösteririm üstelik Lezbiyen,gay,biseksüel ve trans insanların haklarını korumak ve mücadele etmek için kurdukları partinin sansürlenmeyipde bu kelimelerin sansürlemesi düzgün bir insanin yapacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum

İceWolf

80+ Silver

-Kürdistanı savunmayı bırak PKK terör devleti kurmak için 40 yıldır 40.000 insanı öldürdü. Ama çiçek çocuklar değilmi?
-PKK Ne mutlu Türküm diyeneyi silmeyi bırak Türkiyeyi yoketmek için Türkiye vatandaşlarını havaya uçuruyor.
-Şeyh Saitten özür dilemeyi bırak HDP liler Mustafa Kemalin IT leri diyor. Atatürk büstlerini yakıyorlar.

-Şeyh saitten özür dilemeyi bırak CHP yöneticisi Şeyh Saitten özür diledik, Ermeniyide CHP ye başkan yaptık diyor.

-Özerklik istemeyi Hüdaparı boşver CHP yöneticileri istiyor. Hatta Ermeni başkanları Özerklik getireceğiz diye bas bas bağırıyor.

-PKK (KHK) lıları serbest bırakacaz diye Ermeni başkanları bas bas bağırıyor.
-FETÖ (KHK) cüleri serbest bırakacaz diye Ermeni başkanları bas bas bağırıyor.

Ama üç maymun gibi bunları ne görürler, ne duyarlar nede konuşurlar :)

İnceyi ve İnceyi destekleyenleride şimdiden maymun yapmışlar. Bakalım seçime kadar daha neler yapacaklar.

Son düzenleme:

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Vatansever iyi muhalefet iyidir ah şimdi Atatürk olacaktı ki onların hepsinin hakkından gelirdi
ne anlatıyon kanka sen vatan severmiş ülkücüymüş sucuklu yumurtaymıs boş hikaye hepsi kim bir şeyi üstüne basa basa bağıra çağıra ön plana getiriyorsa bil ki o o şeyi kullanıyordur.Lafla peynir gemisi yürümez icraat olacak bana göre vatan sever TİP ten Erkan Baş tır mesela 5 dakika cıkar mecliste konusmaya sadece olması gerekeni savunur hiç bir sıfatın arkasına sıgınmaz mesela imajlara aldanma imaj çizenler bil ki bi taraftan cebini dolduruyor başka bi çıkarı var vs vatanını seven adam görevini layıkıyla yapandır ülkesini ilim bilim ışığında ilerlemesi için çaba sarf edendir sen geç o işleri bu eleştiriyi demokratik bi ortamda yapabilirsin bu iş eleştiri yapıp gönlünden geçeni tutma işi değil Tamam Mı yoksa mutlusunuz o zaman devam mı seçimi önce bi yukarı yüzmeye başlayalım kafayı bi boğuldugumuz denizden çıkaralım sonra hangi bota binecen sen karar ver kimse karısmıyor
Ha Ata yı anacaksan da Şunu da bizzat söylemiştir

“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”

Mustafa Kemal Atatürk
biz kurtarıcı seçmiyoruz bişeylerden kurtulmaya çalısıyoruz kendi kendimizi kurtarmaya çalısıyoruz oyları vericez bi şekil araçları ilahlaştırma gözünde kk değil kurtarıcın
bu ekonomik buhrandan
bu ifade özgürlüğü kısıtlamasından
bu liyakatsizlikten
bu insana değer verilmemesinden
onlar yolumuzda bi araç sadece adım adım oluyor bu işler bu güne 1 günde gelmedik 20 yılda geldik yavas yavasda kurtaracaz paçayı bi şekilde.
adın da kürşat eminimki(yüksek ihtimalle aileden) ocak larda büyüdün çok zaman geçirdin anlamayada açık oldugunu sanmıyorum ama yinede yazdım

Son düzenleme:

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Troll olmak için kendiniz olsanız yeter de artar merak etmeyin

ben fikirlerimi başkalarını yönlendirmek için kullanarak yalan yanlış bilgilerle süsleyip, aka kara karaya ak diyerek propaganda yapacak hele hele bunu para karşılında yapacak kadar haysiyet, şeref ve namus yoksunu bir insan değilim.
İşte herkes karşısındakini kendi gibi sandığı için bu tarz yakıştırmalar yapıyor maalesef.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ne anlatıyon kanka sen vatan severmiş ülkücüymüş sucuklu yumurtaymıs boş hikaye hepsi kim bir şeyi üstüne basa basa bağıra çağıra ön plana getiriyorsa bil ki o o şeyi kullanıyordur.Lafla peynir gemisi yürümez icraat olacak bana göre vatan sever TİP ten Erkan Baş tır mesela 5 dakika cıkar mecliste konusmaya sadece olması gerekeni savunur hiç bir sıfatın arkasına sıgınmaz mesela imajlara aldanma imaj çizenler bil ki bi taraftan cebini dolduruyor başka bi çıkarı var vs vatanını seven adam görevini layıkıyla yapandır ülkesini ilim bilim ışığında ilerlemesi için çaba sarf edendir sen geç o işleri bu eleştiriyi demokratik bi ortamda yapabilirsin bu iş eleştiri yapıp gönlünden geçeni tutma işi değil Tamam Mı yoksa mutlusunuz o zaman devam mı seçimi önce bi yukarı yüzmeye başlayalım kafayı bi boğuldugumuz denizden çıkaralım sonra hangi bota binecen sen karar ver kimse karısmıyor

“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”

Mustafa Kemal Atatürk
biz kurtarıcı seçmiyoruz bişeylerden kurtulmaya çalısıyoruz kendi kendimizi kurtarmaya çalısıyoruz oyları vericez bi şekil araçları ilahlaştırma gözünde kk değil kurtarıcın
bu ekonomik buhrandan
bu liyakatsizlikten
onlar yolumuzda bi araç sadece adım adım oluyor bu işler bu güne 1 günde gelmedik 20 yılda geldik yavas yavasda kurtaracaz paçayı bi şekilde.
adın da kürşat eminimki(yüksek ihtimalle aileden) ocak larda büyüdün çok zaman geçirdin anlamayada açık oldugunu sanmıyorum ama yinede yazdım

Mustafa Kemal Atatürk
bu ekonomik buhrandan
bu liyakatsizlikten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mustafa Kemal Atatürk
bu ekonomik buhrandan
bu liyakatsizlikten
Resulullah efendimize sormuşlar "Ya Resulullah doğruyu nasıl bulacağız doğru kim"
Efendimiz de demiş ki " Düşman oklarını takip edin o size doğru yolu gösterecek işte doğru orasıdir"

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver

Resulullah efendimize sormuşlar "Ya Resulullah doğruyu nasıl bulacağız doğru kim"
Efendimiz de demiş ki " Düşman oklarını takip edin o size doğru yolu gösterecek işte doğru orasıdir"

Sadece aklında acaba? sorusunu sordurabilsin diye bu vidyoyu izlemelisin. Bu bilgilerin tamamını araştır. Anadoluya yapılan İki kollu kıskaçı iyi düşün. 1-Ebu Suud un bir yahudi olarak Şeyhulislam olması ve şuanki batıl dindarları nasıl oluşturduğu ile, 2-Atatürkü öldüren Cenevre Masonlarının nasıl Atatürkçü göründükleri ve sistemi ele geçirmeleriyle nasıl aynı pagan grubun üyeleri olduğunu anlayabilirsin.

Son düzenleme:

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Bu ülkeye "ince" insanlar lazım.

Hocam bende inceciyim ancak %20 bile alamaz maalesef:(

Merkez bankasının başı millet ittifakı ile cb bile görevden alamicak kadar güçlü olucak yani bakalım neler ortaya cikicak
Alır hocam alır gençlerin oyu ona 2018dekilerin oyu ona.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ensar ÖZDEN
zamanında telekomun satılıp içinin araplarca boşaltılması falan hep bu abimizin döneminde oluyor hataları 2008 2009 da görüp 2019 da partiden ayrılma fethullah gülen ile haşır neşir olan beyde kendileriydi ama yani şimdi sorsan kandırıldık der muhtemelen :D
Sevgili yazar, Ali Babacan'ı günahım kadar sevmemekle beraber sorarım; onun zamanında parti lideri, ülke lideri kim idi? Kimin direktifleriyle devlet yönetiliyordu? Bu nasıl bir yüzsüzlük anlayamıyorum. Nasıl ak pak cikarabiliyorsunuz malum şahsı, anlayamıyorum. Kendi başına mı sattı telekomu? İnisiyatif mi kullandı sanıyorsun cidden? Ya da diğer bahsettiğin maddelerin herhangi birini tek başına yapma şansı olduğunu mu düşünüyorsun cidden. Feto konusunu hiç açma, ağır söverim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sadece aklında acaba? sorusunu sordurabilsin diye bu vidyoyu izlemelisin. Bu bilgilerin tamamını araştır. Anadoluya yapılan İki kollu kıskaçı iyi düşün. 1-Ebu Suud un bir yahudi olarak Şeyhulislam olması ve şuanki batıl dindarları nasıl oluşturduğu ile, 2-Atatürkü öldüren Cenevre Masonlarının nasıl Atatürkçü göründükleri ve sistemi ele geçirmeleriyle nasıl aynı pagan grubun üyeleri olduğunu anlayabilirsin.

Hayırlısı olsun kardeşim bakicaz görucez hayırlısı neyse o olsun

Aklımda iki isim var Muharrem İnce ve ümit Özdağ ikisi arasında seçim yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,594
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom