Vatansever iyi muhalefet iyidir ah şimdi Atatürk olacaktı ki onların hepsinin hakkından gelirdi
ne anlatıyon kanka sen vatan severmiş ülkücüymüş sucuklu yumurtaymıs boş hikaye hepsi kim bir şeyi üstüne basa basa bağıra çağıra ön plana getiriyorsa bil ki o o şeyi kullanıyordur.Lafla peynir gemisi yürümez icraat olacak bana göre vatan sever TİP ten Erkan Baş tır mesela 5 dakika cıkar mecliste konusmaya sadece olması gerekeni savunur hiç bir sıfatın arkasına sıgınmaz mesela imajlara aldanma imaj çizenler bil ki bi taraftan cebini dolduruyor başka bi çıkarı var vs vatanını seven adam görevini layıkıyla yapandır ülkesini ilim bilim ışığında ilerlemesi için çaba sarf edendir sen geç o işleri bu eleştiriyi demokratik bi ortamda yapabilirsin bu iş eleştiri yapıp gönlünden geçeni tutma işi değil Tamam Mı yoksa mutlusunuz o zaman devam mı seçimi önce bi yukarı yüzmeye başlayalım kafayı bi boğuldugumuz denizden çıkaralım sonra hangi bota binecen sen karar ver kimse karısmıyor
Ha Ata yı anacaksan da Şunu da bizzat söylemiştir
“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”
Mustafa Kemal Atatürk
biz kurtarıcı seçmiyoruz bişeylerden kurtulmaya çalısıyoruz kendi kendimizi kurtarmaya çalısıyoruz oyları vericez bi şekil araçları ilahlaştırma gözünde kk değil kurtarıcın
bu ekonomik buhrandan
bu ifade özgürlüğü kısıtlamasından
bu liyakatsizlikten
bu insana değer verilmemesinden
onlar yolumuzda bi araç sadece adım adım oluyor bu işler bu güne 1 günde gelmedik 20 yılda geldik yavas yavasda kurtaracaz paçayı bi şekilde.
adın da kürşat eminimki(yüksek ihtimalle aileden) ocak larda büyüdün çok zaman geçirdin anlamayada açık oldugunu sanmıyorum ama yinede yazdım