Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yapma be reis bunu herif son kez konuşuyorum diye kürsüye çıktı bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi anket bu harbiden komikmiş
Bu adam kukla maşa bunu yönetenler var anlarsınız zamanı gelince mevcut hükümet de zaten gidecek bu ülkeyi seven bu toprakları seven haine zalime teröre karşı duran her vatan evladını severim sayarım ben oyum sonuna kadar ya Muharrem e yada ümit Özdağ a binlerce oyum olsa bir tane bunlara vermem alayı boş bunların bu ikisi dışında

İstiklal marşını okuyamayan adam kendisi.
Herkese yüz veriyor sanki her şey güllük gülistanlıktan gelme gibi o adamda cumhurbaşkanı sıfatı yok

Bu demek değildir ki erdoğana verelim
Erdoğan da bitik durumda
Onlarda Hüdapar adlı ucube partiyle görüşüyor

Sözde ittifak cumhur ama hüdapar cumhuriyet düşmanı :D

İnceye bas aga
Ayn öyle bu fare mı gelecek ülkenin başına adam konuşmayı bilmiyorum herkesin elinin altında pençe olmuş her deliğe giriyor utanmasa kandile gidip PKK bayrağı açacak

İceWolf

80+ Silver
Bu adam kukla maşa bunu yönetenler var anlarsınız zamanı gelince mevcut hükümet de zaten gidecek bu ülkeyi seven bu toprakları seven haine zalime teröre karşı duran her vatan evladını severim sayarım ben oyum sonuna kadar ya Muharrem e yada ümit Özdağ a binlerce oyum olsa bir tane bunlara vermem alayı boş bunların bu ikisi dışında
Ümit Özdağla birebir defalarca görüşmüş birisi olarak yorum yapmıycam ama iyice araştır derim. İnce konusundada diycek bir yorumum yok. Sadece adam diyebilirim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ümit Özdağla birebir defalarca görüşmüş birisi olarak yorum yapmıycam ama iyice araştır derim. İnce konusundada diycek bir yorumum yok. Sadece adam diyebilirim.
Ümit Özdağ in aday yaptığı adam gerçek vatansever ülkücü adam gibi adam onun için bile onu düşünürüm ama şuanki önceliğim Muharrem

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Mhpyle akp 40ı geçer. kaçlı olduğu belli olmayan masa da cumhur ittifakını geçer. Marem ince de 5i geçemes. Doğru Perinçek adaysa ben ona basıcam. Değilse mühürü masaya basar pusulayı boş atarım. Yuvarlak masa beni ittifaka çağırıp sağlık bakanlığı verirse orası başka. Vermedikleri taviz kalmadı neden olmasın diyorum.

Ekler

• kapak_182518.jpeg
    kapak_182518.jpeg
    24.3 KB · Hit: 17

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Ayn öyle bu fare mı gelecek ülkenin başına adam konuşmayı bilmiyorum herkesin elinin altında pençe olmuş her deliğe giriyor utanmasa kandile gidip PKK bayrağı açacak
İlk tur ince ikinci tur Rampage PSU aday olsa ona veririm iyi akşamlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Vermemek demek zaten o partiye vermek demenin hafif hali abi
Kardeşim her sandık başında her partinin resmi temsilcisi var atilmayan oylar kimseye gitmiyor şuan iktidar da CHP olsa da aynısı der mıydın çok merak ediyorum

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bu nasıl foto aw eşcinsel partisinin ismi sansürlenmemiş Hilafet ve Kürt isimleri sansürlenmiş fotoyu hazırlayanın nasıl bir tip olduğunu tahmin ettim
Eşcinsel partisi ne la :d bende senin nasıl bir tip olduğunu direk çözdüm. Fotoyu hazırlayan arkadaşıda tebrik ederim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kardeşim her sandık başında her partinin resmi temsilcisi var atilmayan oylar kimseye gitmiyor şuan iktidar da CHP olsa da aynısı der mıydın çok merak ediyorum
Muhtemelen derdim. Ben koyu chpli falan da değilim. Muhalefet fazlalılığı her zaman iyidir kanka. İnceye oy verin eyw bende seviyorum da 2. tur müstahak olan göndermek

Top Bottom