Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Sadece Şahıs Olarak Düşünme Ülkenin Gençliği Gitti Gidiyora Dönüyor

İceWolf

80+ Silver
muharrem max %18 kk max %42 akp de %40 alır
Partiden attıkları İnceye önce gel gel yapacaklar ama İnce dönmez. Sonrada offf offf hakaretler küfürler iftiralar havada uçuşacak. İnce çekilirsede RTE ilk turda bitirir yine.

Ben İnce 15 - KK 25 alır diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Bana Kalırsada Muharrem %30'u Zorlayacaktır .

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İlk turdan muharrem barajı geçerse eğer tbmm de söz hakkı olur zaten KK kazansa bile parlementer sistemde muhalefet güçlü ki muhalefette özdağ ve ince gibi güçlü isimlerde olacak. Ondan bende olsam ilk turdan inceye verebilirim. Eğer seçimin tek turda biteceğini düşünürsem ki (şuan düşünüyorum ince çekilirse eğer) KK desteklerim. Bunun sebebi AKP' nin en az oyu alabilmesidir. KK aday olmadan önce desteklemiyorduk lakin artık yapacak bir şey yok olan oldu. Artık bölünmek yerine bir olmak zorundayız. Tuvalet terliğine bile atarım kanka sen düşün gençliğim gitti benim.
Kemal Kılıçdaroğlu na oy veren HDP yi de PKK yı da destekliyor anlamına gelir bu kadar söylüyorum nokta.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sanmam
1678828941272.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kemal Kılıçdaroğlu na oy veren HDP yi de PKK yı da destekliyor anlamına gelir bu kadar söylüyorum nokta.
Yanlış düşünüyorsun umarım yakında farkına varırsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sanmam
Alıntıyı görüntüle

Yanlış düşünüyorsun umarım yakında farkına varırsın.
Umarım siz farkına varırsiniz bir kere adam ne söylediğini bilmiyorum parti başkanından Cumhurbaşkanı olmaz karaktere ters kişiliğe ters namusa şerefine ters diyen bu kuklaya bak kendisi hem aday oluyor hem parti başkanlığına devam ediyor öyle yaptılar mutabakat i ya bunlar ne dediğini bilmiyor ülkeyi mı yönetecekler

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Bana Kalırsada Muharrem %30'u Zorlayacaktır .
Partiden attıkları İnceye önce gel gel yapacaklar ama İnce dönmez. Sonrada offf offf hakaretler küfürler iftiralar havada uçuşacak. İnce çekilirsede RTE ilk turda bitirir yine.

ince 15 tahmini yakın gençler ve kararsızdan oy alırsan %20 yi zorlar ancak kk nın 25 alması imkansız zaten kk 20 alırsan tayyip %60 la kapatıyor gibi oluyor kk nın chp den en az %25 ip den %13-15 hdp %10 saadet gelecek deve ve diğer partinin adını unuttum ordanda %1 desek 50+1 alıyor :D işte muharrem ince burda devreye girip chp den %5 oy çalsa 2.tura gider kk farkla yener o zaman

İceWolf

80+ Silver
CHP 32,3 , İP 19,3, hdp 13,1, deva 2,9, gp 2,9, SP 1,4. Vayyy anasını sayın seyirciler toplamda 74,19 oyla KK hayırlı olsun :) YUHHHHH.

Heralde MHP 3 alır, AKP 10 alır, İnce 10 alır. Bitti diğer partilere bişey kalmadı :) Hayaller hayaller, seçim geceside Genel merkezler önünde sinir krizi geçirmeler. Bu kadarda yalan pompalamayın, sonra muhalif seçmenler seçim gecesi hastanelik oluyorlar :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Umarım siz farkına varırsiniz bir kere adam ne söylediğini bilmiyorum parti başkanından Cumhurbaşkanı olmaz karaktere ters kişiliğe ters namusa şerefine ters diyen bu kuklaya bak kendisi hem aday oluyor hem parti başkanlığına devam ediyor öyle yaptılar mutabakat i ya bunlar ne dediğini bilmiyor ülkeyi mı yönetecekler

Yapma be reis bunu herif son kez konuşuyorum diye kürsüye çıktı bile

CHP 32,3 , İP 19,3, hdp 13,1, deva 2,9, gp 2,9, SP 1,4. Vayyy anasını sayın seyirciler toplamda 74,19 oyla KK hayırlı olsun :) YUHHHHH.

Heralde MHP 3 alır, AKP 10 alır, İnce 10 alır. Bitti diğer partilere bişey kalmadı :) Hayaller hayaller, seçim geceside Genel merkezler önünde sinir krizi geçirmeler. Bu kadarda yalan pompalamayın, sonra muhalif seçmenler seçim gecesi hastanelik oluyorlar :)
Hangi anket bu harbiden komikmiş

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İstiklal marşını okuyamayan adam kendisi.
Herkese yüz veriyor sanki her şey güllük gülistanlıktan gelme gibi o adamda cumhurbaşkanı sıfatı yok

Bu demek değildir ki erdoğana verelim
Erdoğan da bitik durumda
Onlarda Hüdapar adlı ucube partiyle görüşüyor

Sözde ittifak cumhur ama hüdapar cumhuriyet düşmanı :D

İnceye bas aga

Top Bottom