Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sakın savunma o kişiyi bana rica ediyorum sakın
Savunmuyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 Yılı Aşkındır AKP , CHP Diyorsunuz Bu Devri Kapatalım Bence Memleket Partisine Asılalım Halkın İçinden Biri Olan Adama Verelim .

Yeni bir şey Deneyeceksek Böyle bir şey Olamalı Bence Ne AKP , NE CHP
İlk turda ince olabilir ama nolur 2. turda chp ve akp kalırsa akp ve vermeyin veya sandığa gitmemezlik yapmayın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan ki adaylardan patilerden bu ülkeyi yönetecek bir zihniyet göremiyorum he belki bir ihtimal Ümit Özdağ veya Muharrem İnce yaparsa yapar diğerleri hava cıva

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
@RevDeisDou ; O Yüzden İlk Turdan İşi Bitirmek Lazım Bu İlletlerden Kurtulmak İçin

Şuan ki adaylardan patilerden bu ülkeyi yönetecek bir zihniyet göremiyorum he belki bir ihtimal Ümit Özdağ veya Muharrem İnce yaparsa yapar diğerleri hava cıva
Katılıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Boş oydan iyidir dostum hepsi birbirinden kötü olsa bile boş oy atmak vatana ihanete yakın bir şeydir. Gerekirse kötünün iyisi.

@RevDeisDou ; O Yüzden İlk Turdan İşi Bitirmek Lazım Bu İlletlerden Kurtulmak İçin
İlk turdan incenin kazanma ihtimali yok dostum. İlk turdan kazanıcaksan adayın KK olmalı. İncenin desteği ile.

Megan

80+ Silver
Kanka cv ilettim özelden. Maaşları çok güzel diye duydum bu ak trolüğün. Bana da bir pozisyon ayarlar mısın? Senin kadar olmasa da çok güzel ak trollük yaparım ben de.
Troll olmak için kendiniz olsanız yeter de artar merak etmeyin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Boş oydan iyidir dostum hepsi birbirinden kötü olsa bile boş oy atmak vatana ihanete yakın bir şeydir. Gerekirse kötünün iyisi.
Bu karar keskin bir karar bu seçim Keskin zor bir seçim kader seçimi tek oyun önemi büyük İstanbul 10 bin oyla kaybedildi he sonradan 1 milyon oldu o ayrı ama her oy çok önemli bu ülkenin geleceği bu atmış olmak için değil gerçekten bilerek düşünerek hareket etmek lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor

İlk turdan incenin kazanma ihtimali yok dostum. İlk turdan kazanıcaksan adayın KK olmalı. İncenin desteği ile.
İşte KK Yerine İnce Olsa Bu İş Kökten Biter Hocam

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Birincisi bu haber yalan. İkincisi Ali Babacan şuan ki ekonomi bakanı Nebatiden de iyi Tayyibin damadı Berat Albayraktanda.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Olamaz. CHP kitlesi dediğin ve AKP kitlesi dediğimiz bir kitle var. İnce MAXİMUM da bile en fazla %20 falan oy alabilir dahasını alamaz dahası için KK ve RTE nin aday olmaması lazım. Şahsen 6' lı masanın seçim sonrası planı memleket partisinden bariz daha sağlam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Olamaz. CHP kitlesi dediğin ve AKP kitlesi dediğimiz bir kitle var. İnce MAXİMUM da bile en fazla %20 falan oy alabilir dahasını alamaz dahası için KK ve RTE nin aday olmaması lazım. Şahsen 6' lı masanın seçim sonrası planı memleket partisinden bariz daha sağlam.
Valla Belli Olmaz Hocam Oy Dengeleri Baya Şaşacak Bence Çünkü AKP'den Dönen Olacak CHP'den Muharreme Atacaklar Olacak

İceWolf

80+ Silver
Neyse knka onun ismi geçince sinirleniyorum boşver
Terörist sevici olmayan, vatanperver Atatürkçülerde bu vatanın kıymetli evlatlarıdır. Ama bunlar daha başlangıç, Önce sosyal medyada PKK, kanarya sevenler derneği kadar normaldir demeye başladılar, sonra Demirtaşın ne suçu var çıkarılsın dediler, devamında teröre bulaşanlar için uygulanan kayyum kaldırılmalı özerklik olmalı yani meali doğu illeri PKK yönetimine bırakılsın dediler, en sonundada aaaa PKK yokmuş adı YPG imiş oda AB ye göre terör örgütü değilmiş diyecekler.

Mutabakat metnine yazdıklarından ve Ermeni olan parti liderlerinin yıllardır söylediği beyanatlardan sadece 3-5 i bunlar. Şimdide yardakçıları bu işleri halka yutturmak için kılıktan kılığa giriyorlar.

İnce vatan evladıdır ama yakında İnce ye neler yapacaklar izle gör. Sarayın adamı, Tayyipten para alması iftiraları falan yapacaklarının yanında hafif kalır. Hazır olun derim.

Valla Belli Olmaz Hocam Oy Dengeleri Baya Şaşacak Bence Çünkü AKP'den Dönen Olacak CHP'den Muharreme Atacaklar Olacak
CHP den İnceye atacak tahmininden çok insan var ama HDP nin oyları komple KK ya gittiği sürece her şekilde KK İnceden fazla oy alır.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İlk turdan muharrem barajı geçerse eğer tbmm de söz hakkı olur zaten KK kazansa bile parlementer sistemde muhalefet güçlü ki muhalefette özdağ ve ince gibi güçlü isimlerde olacak. Ondan bende olsam ilk turdan inceye verebilirim. Eğer seçimin tek turda biteceğini düşünürsem ki (şuan düşünüyorum ince çekilirse eğer) KK desteklerim. Bunun sebebi AKP' nin en az oyu alabilmesidir. KK aday olmadan önce desteklemiyorduk lakin artık yapacak bir şey yok olan oldu. Artık bölünmek yerine bir olmak zorundayız. Tuvalet terliğine bile atarım kanka sen düşün gençliğim gitti benim.

Top Bottom