Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

En İyi Cevap
3

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
zamanında Yapılan tüm Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprüler, yollarda babacanın imzası var, ben pek te güvenmiyorum kendilerine.

İceWolf

80+ Silver
6 lı ittifakın ne olduğu belli
1 tane aşırı dinci bir parti
2 tane apk yavrusu
1 tane MHP AKP çiftleşmesi çocuğu
1 tane Atatürk reklamı yapan ne olduğu belli olmayan parti.
Durum o kadar kötü ki bu yazdığım ittifaka oy vereceğim. Çünkü 20 yılda ülkenin içinden geçen 2 liye karşı şimdilik başka tercih yok. Bu seçimde AKP yi devirmek diğer seçimde 6 lı ittifakı devirmek için oy atıcağım.
Genel yazmışsın, müsadenle biraz özelde anlatalım bunlar kimmiş. Bu bilgileri isteyen herkes araştırabilir.

-1 tane Erivan kökenli, anne adı YEMUŞ olan Atatürkün kurduğu partiyi ele geçirip yöneten ermeni kişi,
-1 tane Madımak katli sanığı, İngilterede yaşayan, Ermeni annenin çocuğu, ailesi hristiyan ama Türkiyede AŞIRI MÜSLÜMAN görünen partinin lideri gibi davranan kişi,
-1 tane kapatılmış bir partiyi tekrar açan ve oyu olmayan en uzun boyluları bir figüran kişi,
-2 tane AKP nin kovduğu, 1 tanesinin İMF ve Dünya bankasının ADAMIMIZ dediği, diğerininde Amerikanın BİZİM ADAMIMIZ dediği kişi.
-1 tane, bu zamana kadar Doğruyol, Anavatan, AKP, MHP ye hep ihanet etmiş ama ne hikmetse MİLLİYETÇİ olduğunu iddia eden bir kişi. İşin enteresanı Aslen Diyarbakırlı bir ermeni ailenin Devlete isyan (PKK nın o zamanki hali) sonucu Selaniğe sürülmüş bir ERMENİ çocuğu.

+1 tane sözde kürtlerin partisi diye geçinen ama üst yönetimi açık veya gizli ermeni olan ASALA NIN İSİM DEĞİŞTİRMİŞ HALİ olan parti. Ne hikmetse Kurtuluş savaşında Fransızlarla işbirliği yapıp Türk ve Kürt köylerini basan, kadın çocuk öldüren, ATATÜRK le savaşan, Erneni ailelerin bugünkü çocukları olan kişiler.

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
zamanında Yapılan tüm Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprüler, yollarda babacanın imzası var, ben pek te güvenmiyorum kendilerine.
hocam para betona gömüldü olayı burda devreye giriyor zaten :D 6 lı masadaki 6 partiden 4 partisi %1 i geçemicek ama bakanlık verilcek çok kötü yazık bu ülkeye

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam para betona gömüldü olayı burda devreye giriyor zaten :D 6 lı masadaki 6 partiden 4 partisi %1 i geçemicek ama bakanlık verilcek çok kötü yazık bu ülkeye
Evet, bir tarafta Rte, bir tarafta 6 lı Masa. çok kotu durumdayız.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Kanka cv ilettim özelden. Maaşları çok güzel diye duydum bu ak trolüğün. Bana da bir pozisyon ayarlar mısın? Senin kadar olmasa da çok güzel ak trollük yaparım ben de.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Kanka cv ilettim özelden. Maaşları çok güzel diye duydum bu ak trolüğün. Bana da bir pozisyon ayarlar mısın? Senin kadar olmasa da çok güzel ak trollük yaparım ben de.
Wtf ak trol olduğumu kanıtladığın anda gerçekten forumu terk ederim cv ni git tayyipe ilet 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şey sana bilmediğin bir şeyde soyliyim mi tayyipi savunmuyorum her ikisinde hullu çöp torbası ben tamemen devletimi )bak devlet hükümet değil) devletimin geleceği için iyi olacak kişiyi desteklerim ve şuan tr de öyle biri yok

Bir de cv yi alabilir miyim savcılığa vericem de gönderirsen çok mutlu olurum siber şube uğraşmasin bulmaya

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Wtf ak trol olduğumu kanıtladığın anda gerçekten forumu terk ederim cv ni git tayyipe ilet 😂

Şey sana bilmediğin bir şeyde soyliyim mi tayyipi savunmuyorum her ikisinde hullu çöp torbası ben tamemen devletimi )bak devlet hükümet değil) devletimin geleceği için iyi olacak kişiyi desteklerim ve şuan tr de öyle biri yok

Bir de cv yi alabilir miyim savcılığa vericem de gönderirsen çok mutlu olurum siber şube uğraşmasin bulmaya
Aynen karşım, akıl yaşı ortalaması 10 kesime anlat sen bunları. Ak troller zaten tayyibin savunacak tarafı kalmadığı için karşı tarafa çamur atma politikasını yürütüyorlar şuan. Toplumun hepsi farkında bunun merak etme.

Ashdhajaja eskiden küfür edenlerle uğraşıyordu savcılık. Artık kendi görüşünde olmayan herkesi hapisle tehdit edecek seviyeye geldiniz demek. Merak etme kardeşim ben de avukatım. Senin o boş tehditlerini yiyecek kadar cahil değilim yani.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Aynen karşım, akıl yaşı ortalaması 10 kesime anlat sen bunları. Ak troller zaten tayyibin savunacak tarafı kalmadığı için karşı tarafa çamur atma politikasını yürütüyorlar şuan. Toplumun hepsi farkında bunun merak etme.

Ashdhajaja eskiden küfür edenlerle uğraşıyordu savcılık. Artık kendi görüşünde olmayan herkesi hapisle tehdit edecek seviyeye geldiniz demek. Merak etme kardeşim ben de avukatım. Senin o boş tehditlerini yiyecek kadar cahil değilim yani.
Şey kardeş falan ayıp oluyor reis ancak ben tayyibide savunmuyorum her hatasını yüzüne vuran biriyim ikinci olarak yanlış yapana yanlış yaptı demek zorundayız ki sen bana karşı görüşlü olduğun için değil aktrol olduğumu iddia ettiğin ve iftira dan kaynaklı bir suç işliyorsun bilgine 😂

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Matematikle parlamenter sistem ne alaka çözemedim. Gerçek şu ki parlamenter sisteme geçilecek boş konuşmaya gerek yok. Erdoğan kalsa da kendi de geçirmeyi düşündüğünü söyledi. Bu şekilde kervan yürümüyor.
Hocam o işin matematiğini açıklar mısın? Başkanlık sistemine nasıl geçtiysek parlementer sisteme geçiş de o denli kolay.
Hocam, ikinize de işin matematiğini anlatıyorum. Parlementer sisteme dönmek için, muhalefetin 5 seçim kazanması gerekiyor. Bunu anlatmadan önce şunu belirtmem lazım. Sistem değişikliği için iki yol var. Ya, mecliste 400 milletvekili destek verecek ve anayasayı değiştireceksin; ya da 360 milletvekili destek verecek ve referanduma gideceksin. (360 milletvekili için Genel Seçimlerde %62.26 oranında oy almaları lazım.) İkisini de kazanmaları imkânsız ama hadi diyelim ki, 360 milletvekili sayısına ulaştılar:

• İlk olarak, 2023 seçimlerinde 360 milletvekili çıkarmaları lazım.
  • Aynı zamanda, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanmış olmaları gerekiyor.
  • Sonrasında, anayasa değişilik paketini meclisten geçirip, halkoyuna sunmaları ve burada da %50'den fazla oy almaları gerekiyor.
  • Parlementer sisteme geçince, yeniden seçim yapılacak. Burada da, meclis çoğunluğunu kazanmaları gerekiyor. Başbakan seçmek için Ak Partiden daha fazla oy almalılar.
  • Ve son olarak, parlementer sistemdeki Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanmaları lazım.

6'lı masanın bu 5 aşamayı geçeceğini, hatta ilk aşamayı geçeceğini düşünüyorsanız, satlık köprü var elimde :) Zaten muhalifler de, parlementer sisteme geçmek için 360 milletvekili kazanacağız demiyor. Ak Parti ve MHP'de bize destek verecek diyor. Öyle olursa, mecliste çoğunluğu elinde bulunduran Cumhur İttifakı, Başbakanı seçecek. Seçimi kendilerince kazanıp, tekrar Reis'e hediye edecekler 😁

Bu arada Nuşirevan Elçi konusunda;
Adama açılan herhangi bir dava bulamadım. Mezun olduğu yerler, yaptığı iş belli. Sanırım bu bayrak kaldırtma mevzusundan dolayı pek sevilmeyen birisi. Kendisinin buna yönelik bir açıklaması var ama okumadım. Terörist veya bölücü ise içeri alınır/alınırdı zaten. Şimdi içeri almayan suçlu değil midir? Veya madem kötü birisi neden elin kolun bağlı oturuyorsun açsana davayı delilleri toplayarak. Senin böyle bir hakkın yok mu?

Adam avukatmış la avukat. Bu adam bu denli yükselebildiyse ya yükseldikten sonra patlar o zaman senin dediğine gelir. Ha ama patlamazsa yapacak bir şey yok.
Nuşiveran Elçi'yi biraz daha araştır hocam. Ne avukatlar var bu ülkede... Askerimize, "Çocukları katlediyor..." diyen avukatlar ve bürolar var :)

İceWolf

80+ Silver
Şey kardeş falan ayıp oluyor reis ancak ben tayyibide savunmuyorum her hatasını yüzüne vuran biriyim ikinci olarak yanlış yapana yanlış yaptı demek zorundayız ki sen bana karşı görüşlü olduğun için değil aktrol olduğumu iddia ettiğin ve iftira dan kaynaklı bir suç işliyorsun bilgine 😂
Boşuna sana iftira atmıyorki. Gerçi sadece sana değil senin gibi birsürü insana aynı iftiraları boşunamı atıyorlar zannediyorsun?

Sana iftira atıyorki;
-AMERİKADAN FONLU KÖPEKLER KİMLER diye sorma.
-FONDAŞ ajanslara, gazetecilere, youtuberlere AMERİKA NEDEN PARA VERİYOR diye sorma.
-FETÖCÜ hesapların yalan paylaşımlarını neden sürekli paylaşıyorlar diye sorma.
-PKK lı hesaplara niye sürekli ÇİÇEK ÇOCUKLAR diyorlar diye sorma.
-Malum Parti, Türkiye genelinde yılda 7.000.000.000 lira belediyeler üzerinden REKLAM ayağına bunlara niye para aktarıyor diye sorma.

Sana iftira atacakki sen kendinin troll olmadığını ispatlamak için savunmak zorunda kalacaksın, yukardaki soruları soramayacaksın....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom