Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Bence 65 yaş üstü siyaset yapmamalı yeni neslin derdini yen nesil anlar.

predator

80+ Silver
kanka şimdi bu şey gibi kardeş vazoyu kırar ama abim kır dedi mantığına gelir o yüzden boş şeyler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alakası yok. Örnek olarak merkez bankasının sürekli başındaki kişinin değişmesini söyleyebilirim. Buna "nasıl örnek bu?" diyeceksindir.
Bir kaç önce değişen kişi "erdoğan sürekli baskı yapıyor, istediklerini yapmamızı istiyor ekonomi böyle düzelmez. Tehdit ediyor" demişti. daha sonra görevinden alınmıştı. Parayı seviyorsan halkın da eşşek olduğunu biliyorsan :d semeri vurup alır paranı yolsuzluğuna bakarsın. Bakmayanlarda böyle atılır çöp gibi. apk özeti

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Biraz da Ali çalsın nolcak

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
ince hangi partinin adayı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
iyi ozaman oyum inceye ne akp ne chp
Hocam bende inceciyim ancak %20 bile alamaz maalesef:(

Alakası yok. Örnek olarak merkez bankasının sürekli başındaki kişinin değişmesini söyleyebilirim. Buna "nasıl örnek bu?" diyeceksindir.
Bir kaç önce değişen kişi "erdoğan sürekli baskı yapıyor, istediklerini yapmamızı istiyor ekonomi böyle düzelmez. Tehdit ediyor" demişti. daha sonra görevinden alınmıştı. Parayı seviyorsan halkın da eşşek olduğunu biliyorsan :d semeri vurup alır paranı yolsuzluğuna bakarsın. Bakmayanlarda böyle atılır çöp gibi. apk özeti
Merkez bankasının başı millet ittifakı ile cb bile görevden alamicak kadar güçlü olucak yani bakalım neler ortaya cikicak

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,709
İsim
Lokman Doğan
One munite

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
zamanında telekomun satılıp içinin araplarca boşaltılması falan hep bu abimizin döneminde oluyor hataları 2008 2009 da görüp 2019 da partiden ayrılma fethullah gülen ile haşır neşir olan beyde kendileriydi ama yani şimdi sorsan kandırıldık der muhtemelen :D
kanka konuyu falan hiç okumadım da en büyük fetullahcının kim olduğu biliniyor...

Zeth

80+ Bronze
cem uzanı at çöpe dostum adam herkese akpli muamelesi yaptı adamın gözü hırs dolu ben o bölümde izleyiciydim ki her bölümde öyleydim cem uzan genç parti diye kurmuş ancak ordaki partililer 60 lık dayılardı laf yapanı çıkışta sorguya aldılar :D
Bu 2 elemandan birisin herhalde ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius

Zeth

80+ Bronze
yo hayır :D 2 side değilim benim onlarla fotom olmadığı için yayamadı :Dsajkhdşlsadas

kandırıldık bro dslaşkhgldasdsa
Bu arkadaşlar gibi konuştuysan aynı teşhisi koyması normaldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom