Alakası yok. Örnek olarak merkez bankasının sürekli başındaki kişinin değişmesini söyleyebilirim. Buna "nasıl örnek bu?" diyeceksindir.kanka şimdi bu şey gibi kardeş vazoyu kırar ama abim kır dedi mantığına gelir o yüzden boş şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi partisininince hangi partinin adayı?
iyi ozaman oyum inceye ne akp ne chpKendi partisinin
Hocam bende inceciyim ancak %20 bile alamaz maalesefiyi ozaman oyum inceye ne akp ne chp
Merkez bankasının başı millet ittifakı ile cb bile görevden alamicak kadar güçlü olucak yani bakalım neler ortaya cikicakAlakası yok. Örnek olarak merkez bankasının sürekli başındaki kişinin değişmesini söyleyebilirim. Buna "nasıl örnek bu?" diyeceksindir.
Bir kaç önce değişen kişi "erdoğan sürekli baskı yapıyor, istediklerini yapmamızı istiyor ekonomi böyle düzelmez. Tehdit ediyor" demişti. daha sonra görevinden alınmıştı. Parayı seviyorsan halkın da eşşek olduğunu biliyorsan :d semeri vurup alır paranı yolsuzluğuna bakarsın. Bakmayanlarda böyle atılır çöp gibi. apk özeti
van minıt hocamOne munite
kanka konuyu falan hiç okumadım da en büyük fetullahcının kim olduğu biliniyor...zamanında telekomun satılıp içinin araplarca boşaltılması falan hep bu abimizin döneminde oluyor hataları 2008 2009 da görüp 2019 da partiden ayrılma fethullah gülen ile haşır neşir olan beyde kendileriydi ama yani şimdi sorsan kandırıldık der muhtemelen
cem uzanı at çöpe dostum adam herkese akpli muamelesi yaptı adamın gözü hırs dolu ben o bölümde izleyiciydim ki her bölümde öyleydim cem uzan genç parti diye kurmuş ancak ordaki partililer 60 lık dayılardı laf yapanı çıkışta sorguya aldılar
yo hayır 2 side değilim benim onlarla fotom olmadığı için yayamadı sajkhdşlsadasBu 2 elemandan birisin herhalde ?
kandırıldık bro dslaşkhgldasdsakanka konuyu falan hiç okumadım da en büyük fetullahcının kim olduğu biliniyor...
Bu arkadaşlar gibi konuştuysan aynı teşhisi koyması normaldir.yo hayır 2 side değilim benim onlarla fotom olmadığı için yayamadı sajkhdşlsadas
Mesaj otomatik birleştirildi:
kandırıldık bro dslaşkhgldasdsa