Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Boşuna sana iftira atmıyorki. Gerçi sadece sana değil senin gibi birsürü insana aynı iftiraları boşunamı atıyorlar zannediyorsun?

Sana iftira atıyorki;
-AMERİKADAN FONLU KÖPEKLER KİMLER diye sorma.
-FONDAŞ ajanslara, gazetecilere, youtuberlere AMERİKA NEDEN PARA VERİYOR diye sorma.
-FETÖCÜ hesapların yalan paylaşımlarını neden sürekli paylaşıyorlar diye sorma.
-PKK lı hesaplara niye sürekli ÇİÇEK ÇOCUKLAR diyorlar diye sorma.
-Malum Parti, Türkiye genelinde yılda 7.000.000.000 lira belediyeler üzerinden REKLAM ayağına bunlara niye para aktarıyor diye sorma.

Sana iftira atacakki sen kendinin troll olmadığını ispatlamak için savunmak zorunda kalacaksın, yukardaki soruları soramayacaksın....
şunu kendisine sormak isterdim aslında chp paralı trolleri yok etckemiş(AKTROLLERİ) ama chp trollere aynı şekilde muamele yapılcak mı merak ediyorum , bu arkadaşa ne olacak o zaman görelim

İceWolf

80+ Silver
şunu kendisine sormak isterdim aslında chp paralı trolleri yok etckemiş(AKTROLLERİ) ama chp trollere aynı şekilde muamele yapılcak mı merak ediyorum , bu arkadaşa ne olacak o zaman görelim
Belki o kişi Türkiyede bile değil. 2 yıl önce yayınlanan İsiviçre Teknoloji Merkezi raporunda Türkiyedeki tüm sosyal medya(forumlar dahil) hesaplarının %47 sinin fake ve bunların %90 ınında Türkiye dışından(Amerika/Avrupa) yönetilen hesaplar olduğunu yayınlamıştı. Bunlarında çoğunluğu FETÖCÜ hesaplar malesefki. Fetöcülerde bugünlerde biliyorsun Atatürkten bile bin kat daha Atatürkçü kılığındalar.

legolasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza efe
ÖZEL | Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta yapılacak seçimi kazanması halinde ekonominin başına Ali Babacan geçecek. Ekonomi ile ilgili bakanlıklar ve kurumların tümü Babacan'a bağlı olacak.

NOT: AKP Lİ DEĞİLİM HER SİYASETÇİDEN NEFRET EDERİM
PEKİ ALİ BABACANIN KARNESİ​
- Telekom, Tüpraş, Petkim, Tekel, bankalar Ali Babacan döneminde elden çıkartıldı.
-50 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı.
-Türk bankacılık sektörünün yüzde 50'si, İstanbul Borsası'nın yüzde 60'ı yabancıların kontrolüne geçti.
-Tütün ve sigortacılıkta yabancılar yüzde 80'lere yakın oranda hakim konuma ulaştı.
-Döviz geliri olmayan şirketlerin de dövizle borçlanmalarının önü açıldı.
-Kıblesini IMF teşkil etti, neoliberal politikaların esiri olarak sıcak para balonuyla ülkeyi borç batağına soktu.
-2013'te 130 milyar dolar düzeyindeki Türkiye'nin toplam brüt dış borcu, 2015'in ikinci çeyreği sonunda 408 milyar dolara çıktı. -Özel sektörün borcu aynı dönemde 43 milyar dolardan 287 milyar dolara yükseldi. -Toplam borç yüzde 213, özelin borcu yüzde 567 oranında arttı.
- Türkiye'nin döviz açığı 85.5 milyar dolardan 385 milyar dolara yükseldi. Yani yüzde 350'lik bir artış oldu.
-Borçlanma ve sıcak para yüzünden Türkiye'nin aldığı krediler 80 milyar dolardan 211 milyara çıktı. Ülkeye gelen sıcak para 24 milyar dolardan 144 milyar dolara yükseldi
-2002 yılında vatandaşın bankalara borcu 6.6 milyar lira düzeyindeyken 2015 yılı sonunda bu tutar 384 milyar liraya yükseldi.
-Babacan'ın temellerini attığı ve uygulayıcısı olduğu borçlanma ekonomisi hem ülkeyi, hem özel sektörü, hem de vatandaşı borca batırdı.
-Sıcak para için Irak'ın işgaline destek çıktı.
-Parayı betona gömdü.
-Döneminde ülkede gırla yolsuzluk, hukuksuzluk yaşandı ama o üç maymunu oynadı.

Anlayacağınız dolar 3-5 TL düştü diye chp ye oy vereek kesim var bu ülkede o yüzden şey yapmayalım bu adam döneminde dolar 1 TL iken faiz %20 idi ülkeyi soyup soğana çevirdi sırf sıcak para için asla yatırım yapılmadı 1 yıllık düşünüldü gelecek asla düşünülmedi. akp ile bir bağı olan partilerin asla bir işi beceremeyeceği aşikardır bu yüzden eskiden akp li olan siyasetçiler ahmet davutoğlu ve ali babacan denen kişilerin şahsen hiçbir vasfı yoktur ekonomiyi bu adama verip iç dışla ilgilenen suriyeli vb yide ahmet davutoğluna verirlerse ahmet beyin gönlü suriyelileri göndermeye el vermeyeceği için suriyeliler de ülkede kalır daha fazlası gelir
Mis gibi yapmiş , özelleştirme her zaman iyidir. Devletin ekonomiye el attığı zamanlarda( şuanki gibi) ne olduğunu biliyoruz. Uzun uzun devletçi ekonominin zararlarını anlatırdım ama üşeniyorum. Tr piyasasında en iyi parti Liberal Demokrat Partidir bu arada, şuanki genel başkanı bok gibi olsada eskiden besim tibük ve cem toker gibi efsaneler vardı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Millet ittifakı kazanırsa millî savunma ya iç işleri bakanlığına dış işleri bakanlığı na PKK gelecek Ke mal görüşmeye gitti HDP ile daha ne olacaktı şuanki CHP ne ki millet ittifakı o olsun

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Millet ittifakı kazanırsa millî savunma ya iç işleri bakanlığına dış işleri bakanlığı na PKK gelecek Ke mal görüşmeye gitti HDP ile daha ne olacaktı şuanki CHP ne ki millet ittifakı o olsun
Küçük bi anırdım. Öcalanı da trt ye cıkartcakmıyız

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Onu da şart koştular s.demirtas da çıkarılacak kandilde ki gönül dostlarımiz da gelecek bunları istiyoruz talep ediyoruz dedi HDP eşbaşkanı kendisi söyledi bizzat duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ke mal de gidip onlarla görüşüp anlaşıyor ne olacaktı ya zamanında mevcut hükümet de çözüm süreci dedi görüşmeye kalktı aldı ağzının payını şimdi kafalarını gördükleri an vuruyorlar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onu da şart koştular s.demirtas da çıkarılacak kandilde ki gönül dostlarımiz da gelecek bunları istiyoruz talep ediyoruz dedi HDP eşbaşkanı kendisi söyledi bizzat duydum

Ke mal de gidip onlarla görüşüp anlaşıyor ne olacaktı ya zamanında mevcut hükümet de çözüm süreci dedi görüşmeye kalktı aldı ağzının payını şimdi kafalarını gördükleri an vuruyorlar
Demirtaşın mektubunu okumadın mı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Ekonomi Bakanı Cem Uzan Veya Fatih Erbakan Olmalı Bence , Cumhur Başkanı Muharrem İnce .

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
20 Yılı Aşkındır AKP , CHP Diyorsunuz Bu Devri Kapatalım Bence Memleket Partisine Asılalım Halkın İçinden Biri Olan Adama Verelim .

Yeni bir şey Deneyeceksek Böyle bir şey Olamalı Bence Ne AKP , NE CHP

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,916
Üyeler
164,749
Son üye
koraydemirz
Top Bottom