Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Bura.K

80+ Silver
Ben anlatamadım galiba. AKP'nin getireceği Şeriat, Şeriat değil zaten. Irak, İran'da olduğu gibi kısıtlamacı, saçma sapan bir yönetim biçimi olacak bundan sonrasını okumadım
Okuma yazman mı yok yoksa okuduğunu anlayamıyor musun?

zeki kardeşim sence getirebilirler mi bu yüzyıl da öyle bir şey?
Şeriat'ı adam akıllı uygulayacak ne Dünya düzeni var ne de birisi.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Ben anlatamadım galiba. AKP'nin getireceği Şeriat, Şeriat değil zaten. Irak, İran'da olduğu gibi kısıtlamacı, saçma sapan bir yönetim biçimi olacak. Kişisel çıkarlar için. Ayrıca AKP Gençlik Kollarında tanıdığım vardı, sonradan ayrıldı. Ne kadar pislik döndüğünü burada anlatsam ağzınız açık kalır. Hiçbir parti masum değil, Ama AKP hiç değil.

İşte burada İnsan Hakları devreye giriyor. İnsan Haklarına göre bir canlıyı acı çektirecek bir hamlede bulunamazsın.
Fark Ettiyseniz İdam yöntemleri hep hızlı ve acısız yöntemlerden seçilir. Elektrikle öldürme mesela. Kafana koyulan ıslak sünger sayesinde çok az acı çekersin. Şeriat'ı adam akıllı uygulayacak ne Dünya düzeni var ne de birisi.
Kardeşim başta her şey bizde başlıyor biz nasıl yönetilmeyi istersek o şekilde yönetiliriz hiç bir parti masum değil ki bu işin kuralı budur siyaset zaten yalanın ta kendisidir bugün birisiyle müttefik olan yarın düşman olup arkasından bir sürü laf söyler geçer sen bunlara takılma malesef ki günümüzde bizim bakacağımız tek şey hangi parti şimdiye kadar ne icraat yapmış ülkeye ne kazandırmış bunlara bakacağız chp nin heykelden başka bir icraatini görmedim görmem de inşallah.

İceWolf

80+ Silver
İsterse 20 bin kat artsın. Sadece olayın ekonomik tarafından mı kötü olduğunu zannediyorsun sen ?

Tamam güzel kardeşim şimdi git oyuncaklarınla oynamaya
Tekrar ediyorum bilgin yoksa sadece araştırki doğruyu gör. Dolar 1980-2002 arasında 11.000 kat arttı, 2002-2023 arasında 12 kat arttı.

O zaman ekonomi naraları atmayın. Dolar İsterse 1.000.000 kat artsın sizin umrunuzda değil ama gelip buralara EKONOMİ ESKİYE GÖRE KÖTÜ yalanlarını tekrarlar durursunuz. Senden zaten oy isteyen yok. Çöp poşetine, terliğe, pipete oy verecem diyen kitleden oymu istenir. :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Eskileri duymaktan artık gına geldi. İlber Ortaylı çıkıp Cumhuriyet hiç bir zaman bu kadar kötü duruma düşmedi diyor. Burada ki bazı arkadaşlar hala bir kaç iyi yanını buraya yazmaya çalışıyor. Kardeşim sokakta rahat gezemiyor. Eğitim yerin dibinde. Sosyal hayat bitmiş. Alım gücü artık dibini sıyırıyor. Arkadaşımın babası 5200 TL emeklilik maaşı alıyor ve bizim oturduğumuz yerde en düşük kira 5000 TL Aynen kardeşim hepsini vatan hayinleri yaptı. Zaten 28 yaşında en güzel yıllarımı her şeyi düşünerek geçirdim. Veririm Kemal dedeme birazda bu zamana kadar oy verenler düşünmekten kafayı yesinler

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Ben anlatamadım galiba. AKP'nin getireceği Şeriat, Şeriat değil zaten. Irak, İran'da olduğu gibi kısıtlamacı, saçma sapan bir yönetim biçimi olacak. Kişisel çıkarlar için. Ayrıca AKP Gençlik Kollarında tanıdığım vardı, sonradan ayrıldı. Ne kadar pislik döndüğünü burada anlatsam ağzınız açık kalır. Hiçbir parti masum değil, Ama AKP hiç değil.

İşte burada İnsan Hakları devreye giriyor. İnsan Haklarına göre bir canlıyı acı çektirecek bir hamlede bulunamazsın.
Fark Ettiyseniz İdam yöntemleri hep hızlı ve acısız yöntemlerden seçilir. Elektrikle öldürme mesela. Kafana koyulan ıslak sünger sayesinde çok az acı çekersin. Şeriat'ı adam akıllı uygulayacak ne Dünya düzeni var ne de birisi.
Kardeşim başta her şey bizde başlıyor biz nasıl yönetilmeyi istersek o şekilde yönetiliriz herkes kendine çeki düzen verse, karşısındakine karşı ahlaklı, saygılı ve samimi olsa, suç oranları en aza inse sence bu ceza kanunlarına gerek kalacak mı?

Bura.K

80+ Silver
Kardeşim başta her şey bizde başlıyor biz nasıl yönetilmeyi istersek o şekilde yönetiliriz hiç bir parti masum değil ki bu işin kuralı budur siyaset zaten yalanın ta kendisidir bugün birisiyle müttefik olan yarın düşman olup arkasından bir sürü laf söyler geçer sen bunlara takılma malesef ki günümüzde bizim bakacağımız tek şey hangi parti şimdiye kadar ne icraat yapmış ülkeye ne kazandırmış bunlara bakacağız chp nin heykelden başka bir icraatini görmedim görmem de inşallah.
Son cümlede söylediğinize istemsizce güldüm.
İktidarın elinde sınırsız bir bütçe var. Adı Üstüne İKTİDAR. Devleti yönetiyorlar.
CHP ise Belediyeleri yönetiyor. Ayrıca CHP en son yıllar, yıllar önce iktidar olmuştu. Taa İnönü döneminden falan bahsediyorum.
Ayrıca CHP'li belediyelerin yaptığı icraatleri sıralayabilirim.
AKP 22 yıl civarındadır iktidarda. Bir zahmet 2-3 şey yapıversin.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Son cümlede söylediğinize istemsizce güldüm.
İktidarın elinde sınırsız bir bütçe var. Adı Üstüne İKTİDAR. Devleti yönetiyorlar.
CHP ise Belediyeleri yönetiyor. Ayrıca CHP en son yıllar, yıllar önce iktidar olmuştu. Taa İnönü döneminden falan bahsediyorum.
Ayrıca CHP'li belediyelerin yaptığı icraatleri sıralayabilirim.
AKP 22 yıl civarındadır iktidarda. Bir zahmet 2-3 şey yapıversin.
Chp ye ait belediyelere bakalım öyleyse İzmiri afedersin bok götürüyor arpa boyu ilerleyemiyor ama hala ısrarla chp diyorlar :)

SadeceSeyf

80+ Gold
O zaman ekonomi naraları atmayın. Dolar İsterse 1.000.000 kat artsın sizin umrunuzda değil ama gelip buralara EKONOMİ ESKİYE GÖRE KÖTÜ yalanlarını tekrarlar durursunuz. Senden zaten oy isteyen yok. Çöp poşetine, terliğe, pipete oy verecem diyen kitleden oymu istenir. :)

Tekrar ediyorum bilgin yoksa sadece araştırki doğruyu gör. Dolar 1980-2002 arasında 11.000 kat arttı, 2002-2023 arasında 12 kat arttı.
İster atarım ister atman seni bu zerre ilgilendirmez. Sana göre Uzayda yaşıyoruz aynen kardeşim aynen. Anadolunun en ücra köşesinden gelip eskiden çok kötüydü siz bilmezsiniz yazmak çok iyi. Gel marmaraya trakya insanına sor bakayım. Şu zamanda çektiği sıkıntıyı senin saçmaladığın tarihlerde çekmişlermiş. Ama sen sormazsın sen tarafını belli etmişsin. Sen insanlıktan yana değil kim seni kollarıyla sarıp sıcak tutakca ona dönersin :D

İceWolf

80+ Silver
Irkçılık
Kardeşim başta her şey bizde başlıyor biz nasıl yönetilmeyi istersek o şekilde yönetiliriz herkes kendine çeki düzen verse, karşısındakine karşı ahlaklı, saygılı ve samimi olsa, suç oranları en aza inse sence bu ceza kanunlarına gerek kalacak mı?
Adam seçimde muhalefetin adayı PİPET olsa ona verecem diyor, birisi terlik olsa verecem diyor, diğeri çöp poşetini koysalar oy verecem diyor. Sen ne anlatıyon bunlara.
Veririm Kemal dedeme birazda bu zamana kadar oy verenler düşünmekten kafayı yesinler
KK senin deden olamaz bence. Dedense sendemi gerçekte ermeni olup TÜRK üm diye ortalarda gizli kimlikle gezenlerdensin. Aksi taktirde KK nın senin deden olma ihtimali yok.

SadeceSeyf

80+ Gold
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Adam seçimde muhalefetin adayı PİPET olsa ona verecem diyor, birisi terlik olsa verecem diyor, diğeri çöp poşetini koysalar oy verecem diyor. Sen ne anlatıyon bunlara.

KK senin deden olamaz bence. Dedense sendemi gerçekte ermeni olup TÜRK üm diye ortalarda gizli kimlikle gezenlerdensin. Aksi taktirde KK nın senin deden olma ihtimali yok.
Ben senin gibi onun bunun çocuğu değilim işte ya. Sen daha kendin olamamışsın :D Anca böyle ermeni falan dersiniz. Söze gelince solcular ayrımcı saygısız şu yorumlara bak. Aynen kardeşim her yıl doğalgaz bulunuyor. Ailen bardakla doğazlgaz tüketiyor :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,519
İsim
ArtiAnius

hocam lütfen artık tartışmayalım konuyu kilitlenmesi için başvurucam yoksa ben böyle olsun diye açmadım konuyu

İceWolf

80+ Silver
Ben senin gibi onun bunun çocuğu değilim işte ya. Sen daha kendin olamamışsın :D Anca böyle ermeni falan dersiniz. Söze gelince solcular ayrımcı saygısız şu yorumlara bak. Aynen kardeşim her yıl doğalgaz bulunuyor. Ailen bardakla doğazlgaz tüketiyor :D
Ahlaksızlığın daha ilk cümlenden belli. Bide ahlak abidesi numaraları yapmak hiç uymamış sana. Evet kimlerin ahlaksız olduğunu net olarak göstermişsin.
Ne çocuğu olduğunu ben bilemem. Türk-Kürt binlerce insanı katleden ermenileri savunman enteresan sadece.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,678
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom