Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

SadeceSeyf

80+ Gold
Evet o Ermeniler Kurtuluş savaşında 100 lerce Türk ve Kürt köylerini basarak ÇOLUK-ÇOCUK-YAŞLI 1000 lerce insanı katlettiler. Evet sadede geldin sonunda ERMENİ SAVUNUCUSU olduğunuda kanıtladın.

Dedem diyen sensin. İranlı-Ermeninin torunu Laz olamayacağına göre orasını sen düşün çünkü iddia eden kendinsin. Bu arada solcu ahlakı bumu? Gerçekten solcuların hepsi SENİN AHLAK SEVİYENDEMİ? Yok be herkes sen gibi ahlaksız değil, çok ahlaklı solcu dostlarım var.
Senin artık insanların ne yazdığını anlamayacak kadar makarna beyinli olduğunu anladım. Sen insanlara kendi küçük dünyada ayrımını yapmaya devam edebilirsin. Zavallı

İceWolf

80+ Silver
Çünkü zerre düşünme yeteneği yok kanka :D
Düşünmen için bilgi sahibi olman lazım. CEHALET; EZBERLETİLENLERİ GERÇEK SANMAKTIR, CEHALET: ÇOBANIN GÜTTÜĞÜ KOYUNUN KENDİSİNİ ALİM SANMASIDIR. Önce git KK nın kökenini öğren ondan sonra dedem de. Önce git Ermenilerin Anadoluda yaptıkları katliamları öğren ondan sonra ERMENİ SAVUNUCULUĞU yap.

Carrier

80+ Bronze
konunun müslümanlıkla alakası
FMJPpITXMAcHQaL.jpg
Müslüman birinin millet ittfakını desteklemesinden bahsediyorum. Din düşmanı da kendileri

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Müslüman birinin millet ittfakını desteklemesinden bahsediyorum. Din düşmanı da kendileri
müslüman bir bireyim ancak bana seçme seçilme hakkı tanınmış istediğime oy verebilme yeteneğine sahibim ve her 2 ittifakada oy vermicem

Carrier

80+ Bronze
müslüman bir bireyim ancak bana seçme seçilme hakkı tanınmış istediğime oy verebilme yeteneğine sahibim ve her 2 ittifakada oy vermicem
Çok güzel yapmış. Almanya’da audiyi kurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zamanlar bizde ve diğer ülkeler de yaşananlardan bahsediyorum Atatürk’ü seviyorum tabii ki yanlış anlaşılmasın

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
hayır anlatmak istediğimi anlamayıp konuyu farklı yere çekiyorsun şuan da . senin demek istediğin ben millet ittifakına oy verirsem müslüman değilsin e getirip konuyu audiye nasıl çevirdin anlamadım ?

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
lan ne alakaaaa bu konuyu kapattırıyorum ben aşırı boş yapmaya başladınız
Kardeşim sen zaten ekonomi finans konu adı altında tam olarak siyaset konusu açmışsın :) kapat bir zahmet bu uzayıp gider yoksa.

TRveteran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yaşar
Benim umudum bu seçim değil ondan sonraki seçim. önce bu baştaki arkadaşları bir göndermek gerek, kök saldılar iyice. Gelen yeni hükumetin de bir şey becerebileceğini düşünmüyorum. Baktılar ülkeyi yöneten adam akıllı siyasetçi yok Özgür Demirtaş gibi aklı başında adamların siyasete gireceğini umuyorum. Tabi o zamana çıkarsak...

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zamanlar bizde ve diğer ülkeler de yaşananlardan bahsediyorum Atatürk’ü seviyorum tabii ki yanlış anlaşılmasın

"garp kafasıyla araba yaptık, şark kafasıyla benzin koymayı unuttuk."

benzin koyulmadı diye arabanın üretimini durduran bir hükümet vardı o zamanda :(

İceWolf

80+ Silver
hayır anlatmak istediğimi anlamayıp konuyu farklı yere çekiyorsun şuan da . senin demek istediğin ben millet ittifakına oy verirsem müslüman değilsin e getirip konuyu audiye nasıl çevirdin anlamadım ?
Öyle bişey yok. Kime istiyorsan ona oy verirsin kimse karışamaz. Ama bilinçli oy vermek kişinin sorumluluğudur. Herkesin oyu saygın ve değerlidir.

Carrier

80+ Bronze
müslüman değilsin diye bir şey demedim ki. Sadeceseyf denen arkadaş biraz öyle hissettirdi.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
müslüman değilsin diye bir şey demedim ki. Sadeceseyf denen arkadaş biraz öyle hissettirdi.
ama bunu diyemezsin işte dinimi sorgulayan imanlı olsa der adam sana :) neyse hocam ekonomiyi konuşun müslümanlık ittifaklığı değil ya :D

İceWolf

80+ Silver
"garp kafasıyla araba yaptık, şark kafasıyla benzin koymayı unuttuk."

benzin koyulmadı diye arabanın üretimini durduran bir hükümet vardı o zamanda :(
Bu söz yalan. Devrim arabası Ankarada 14.000km yol yaptı. Ama HAİM NAUM fabrikayı kapattırarak mühendisleride Anadolunun birsürü yerine sürdürdü. Sonrada o meşhur senaryoyu medyaya verdiler. Kimsede madem unuttunuz KOYUN O ZAMAN BENZİNİ diyemedimi sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,183
Üyeler
163,793
Son üye
QualityController
Top Bottom