Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Bu söz yalan. Devrim arabası Ankarada 14.000km yol yaptı. Ama HAİM NAUM fabrikayı kapattırarak mühendisleride Anadolunun birsürü yerine sürdürdü. Sonrada o meşhur senaryoyu medyaya verdiler. Kimsede madem unuttunuz KOYUN O ZAMAN BENZİNİ diyemedimi sence?
Ankarada 14000km gittiğine dair bir belge bulamadım kanıtlar mısınız acaba ?

İceWolf

80+ Silver
ama bunu diyemezsin işte dinimi sorgulayan imanlı olsa der adam sana :) neyse hocam ekonomiyi konuşun müslümanlık ittifaklığı değil ya :D
Ben hep derim, KRAL YIKILDI AMA KRALCILAR DİRENİYOR. Ekonomi çok acayip gelişmelere gebe. Amerika ve Avrupada birsürü banka battı, birsürüsüde batacak sırada bekliyor.

Ankarada 14000km gittiğine dair bir belge bulamadım kanıtlar mısınız acaba ?
tabii ki ama bunun için müzeye gidip km sinin fotosunu çekmem lazım. Ama bilgi veriyim. 2 adet devrim gitti ankaraya trenle. Güvenlik sebebiyle trende benzin depoları boşaltıldı. Törene gidildiğindede bu mizansen için siyah olana benzin konulmadı ve benzini bitti Cemal Gürsel de benzin konulmuş olan Beyaz olana alınarak Anıtkabire götürüldü. Kimse neden beyaza benzin konulurken siyaha benzin konulmadığını sormadı bile. Buraya kadar olan bilgiyi heryerden teyit edebilirsin.

Daha sonrasında Beyaz Devrim Ankarada 2 yıl kullanıldı ve sonundada projenin iptal edilmesiyle birlikte Eskişehire getirilerek saklandı. Siyah olan Devrim ise benzini bittiği andan sonra Haim Naum ve ekibi tarafından götürülerek yok edilmiştir. Şuan bile siyah devrime ne olduğu hakkında hiçbiryerde bir bilgi bulamazsın.

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Ben hep derim, KRAL YIKILDI AMA KRALCILAR DİRENİYOR. Ekonomi çok acayip gelişmelere gebe. Amerika ve Avrupada birsürü banka battı, birsürüsüde batacak sırada bekliyor.

tabii ki ama bunun için müzeye gidip km sinin fotosunu çekmem lazım. Ama bilgi veriyim. 2 adet devrim gitti ankaraya trenle. Güvenlik sebebiyle trende benzin depoları boşaltıldı. Törene gidildiğindede bu mizansen için siyah olana benzin konulmadı ve benzini bitti Cemal Gürsel de benzin konulmuş olan Beyaz olana alınarak Anıtkabire götürüldü. Kimse neden beyaza benzin konulurken siyaha benzin konulmadığını sormadı bile. Buraya kadar olan bilgiyi heryerden teyit edebilirsin.

Daha sonrasında Beyaz Devrim Ankarada 2 yıl kullanıldı ve sonundada projenin iptal edilmesiyle birlikte Eskişehire getirilerek saklandı. Siyah olan Devrim ise benzini bittiği andan sonra Haim Naum ve ekibi tarafından götürülerek imha edilmiştir. Şuan bile siyah devrime ne olduğu hakkında hiçbiryerde bir bilgi bulamazsın.
devrim arabaları eğer devam etseydi çok daha iyi olurdu şuan otomobil sektörümüz o aracın bence gömüldü ve bulunmayı bekliyor beyaz devrimin devam ettiğini biliyorum ancak dediğim gibi 14000km yi ilk kez sizden duydum

İceWolf

80+ Silver
devrim arabaları eğer devam etseydi çok daha iyi olurdu şuan otomobil sektörümüz o aracın bence gömüldü ve bulunmayı bekliyor beyaz devrimin devam ettiğini biliyorum ancak dediğim gibi 14000km yi ilk kez sizden duydum
Evet malesefki çoğu vatandaş beyaz devrimin varlığını bile bilmiyor. Devrimi bitirdiler ama araba işi devam etti. Yahudiler FORD ve FIAT fabrikalarıyla Türkiyede üretime devam ettiler. Burdan bile o benzin hikayesinin neden tertip edildiğini anlayabilirsin. Bu milletede öyle bir yutturdularki, EEEE BENZİN KONULMAMIŞMIŞ, eeeee KOY O ZAMAN, YOK BENZİN KOYMAYALIM ONUN YERİNE ARABAYI YOKEDELİM. Devlet yönetimindeki vatan evladı veya hain hiçkimse bu kadar saftirik değil. Saftirik yerine konulanlar sadece BENZİN KONULMADI DİYE DEVRİM YOKEDİLDİ yalanına inananlardır.

FAG389

80+ Bronze
Hatayı 2009 da gördüm 2019 da partiden ayrıldım hocam.

kılıçdaroğluna sor o senin maaşını nasıl ödüyorsa öyle ödeniyor . Arkadaşlar gerçekten karnesi sınıfta kalmış insanların yönetimdeyiz tayyibin bile karnesi bana göre 0 çünkü adam yanlış kişilere yetki veriyor ülkenin durumu ortada oktrol aktrol kavgasına gerek var mı ?
Vınn arabada gaz pedal

İceWolf

80+ Silver

Daha bugün olan olay:

X kişi - Devrimin benzini bitti iyi değildi zaten
Ben - aç resmini
X kişi - Buyur abi
Ben - Resimde siyah ve beyaz var, müzadeki sadece beyaz. neden?
X kişi - Abi siyah bozukmuşya, çürümüştür.
Ben - Eeee siyah beyaz yanyana bak 2 araba var resimde. Beyaz neden çürümemiş?
X kişi - Abi oda çürümüştürde sonra yeniden yapmışlardır...

Durum bu malesefki. Bırak hiçedildiğini düşünmeyi, çürüyüp yokolduğunu düşünenler var hala. Bu arada Siyah seri no: 0001, Beyaz seri no: 0002. Yani kayıp olan ilk üretilen 0001 numaralı ölçekli araç. Benim düşüncem siyahı Amerikaya götürüp FORD üretimlerinde örnek olarak kullanmışlardır.

Merc Scar

80+
Hoca Efendiye Şükranlarını Sunarak Cemaat ile Nasıl Dalga Geçtiği de Cabası...

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Ali Babacan her ne kadar sevmesem de ekonomi iyi yönetti bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhalefet istediği kadar ağlasın bu seçimde millet ittifakının şansı yok. Seçim günü görüşürüz. Bu ülke'nin temeli yoktu. ABD, Almanya gibi ülkeler uçarken biz nerdeyse 1 asırdır örtü imamhatip ile uğraşıp heykel, zarar getiren fabrikalar açmayla ülkenin temelini atmış olduk. AKP sağolsun olmayan temeli kurdular geliştirceklerde. Biz niye amerika gibi 1 ay çalışıp araba alamıyoruz demeden önce geçmişine bakıcaksın. Ayrıca ahlaksız diyip aşağılayan da sizsiniz.
Cumhur ittifak şansı yok boş yapmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müslüman birinin millet ittfakını desteklemesinden bahsediyorum. Din düşmanı da kendileri
Ne alaka anlamış değilim siz akp'liler çok boş yapıyorsunuz.

İceWolf

80+ Silver
Ali Babacan her ne kadar sevmesem de ekonomi iyi yönetti bence.

Cumhur ittifak şansı yok boş yapmışsın

Ne alaka anlamış değilim siz akp'liler çok boş yapıyorsunuz.
10 seçimdir kaybeden tarafın 13 yıldır aynı şeyleri söylemesi çok garip. Sen bunları yazınca aklıma CHP önünde kriz geçiren partililer geldi. Hatta 2011 de KK "CHP %40 altında alırsa istifa ederim" demiş %25.98 almıştı. Bu kadarmı yalanda yaşayan bir kitle olur. Hiçmi ders almadınız 21 yıldır.

Biraz akıl izan olur. %40 nerde %26 nerde. Hadi 1-2 puan olsa hatadır deriz ama %50 de oylar şişirilmezki.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
10 seçimdir kaybeden tarafın 13 yıldır aynı şeyleri söylemesi çok garip. Sen bunları yazınca aklıma CHP önünde kriz geçiren partililer geldi. Hatta 2011 de KK "CHP %40 altında alırsa istifa ederim" demiş %25.98 almıştı. Bu kadarmı yalanda yaşayan bir kitle olur. Hiçmi ders almadınız 21 yıldır.
Ben malum kişi gitsin diye vereceğim CHP'ye sen ne anlatıyorsun?
Sen malum kişi desteklemeye devam et. :)

İceWolf

80+ Silver
Ben malum kişi gitsin diye vereceğim CHP'ye sen ne anlatıyorsun?
Sen malum kişi desteklemeye devam et. :)
Demokrasi öyle bişeymi? Sen şu gitsin diyince gitmelimi, Türkiyenin geriye kalan halkının ne dediği önemli değilmi?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Demokrasi öyle bişeymi? Sen şu gitsin diyince gitmelimi, Türkiyenin geriye kalan halkının ne dediği önemli değilmi?
Ülkede demokrasi yok sen neyden bahsediyorsun?

Top Bottom