Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Herkesin şunu anlaması lazım şuanda ülkeyi mevcut hükümetten daha iyi yönetecek yok.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sen diyorsun ne alakaysa sen söyle. Demokrasi YOK diyorsun sonrada nasıl demokrasi olmadığını İMAMOĞLU/YAVAŞ sağcı diyerek anlatan sensin.
İmamoğlu anap Mansur Yavaş mhp bağlıydı bunu diyorum geçmişlerinde öyleydi.
Ben geçmişte sağcıydı dedim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin şunu anlaması lazım şuanda ülkeyi mevcut hükümetten daha iyi yönetecek yok.
Var ülke zaten batmış durumda.

İceWolf

80+ Silver
İmamoğlu anap Mansur Yavaş mhp bağlıydı bunu diyorum geçmişlerinde öyleydi.
Ben geçmişte sağcıydı dedim zaten.
Sonuçta şuan CHP nin üyeleri ve BELEDİYE BAŞKANLARI onlar. CHP li üyelerin oy verdikleri ve kazandırarak BELEDİYE BAŞKANI YAPTIKLARI kişiler.

Ülkede demokrasi yok sen neyden bahsediyorsun?

İzmir hariç İstanbul ve Ankara belediye başkanları geçmişte sağcıydı ve demokrasi sadece seçim ile değildir ona bakarsan kuzey kore ve Rusya'da seçim var ama demokrasi yok. :D
Bu sözlerinden Yavaş ve İmamoğlunun demokrasi dışı oladuğu anlamı çıkıyor.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Sonuçta şuan CHP nin üyeleri ve BELEDİYE BAŞKANLARI onlar. CHP li üyelerin oy verdikleri ve kazandırarak BELEDİYE BAŞKANI YAPTIKLARI kişiler.
Normal malum parti ve başka partiler aynısı yapıyor ona bakarsan.
Bu sözlerinden Yavaş ve İmamoğlunun demokrasi dışı oladuğu anlamı çıkıyor.
Hayır çıkmıyor.
demokrasinin anlamını bilmiyorsun.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Troller burda bile rütbe almış mesaj atıyo

İceWolf

80+ Silver
Normal malum parti ve başka partiler aynısı yapıyor ona bakarsan.

Hayır çıkmıyor.
demokrasinin anlamını bilmiyorsun.
Bence sen bilmiyorsun. Bu adam "HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMUYORUM, SEÇİMLEREDE SAYGI DUYMUYORUM" diyen kişi değilmi? Eğer sende aynısını düşünüyorsan SEÇİME VE HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMAMAK; DEMOKRASİ DEĞİL OLİGARŞİDİR. YANİ HALKIN SEÇİM HAKKI YOKTUR, SADECE ELİT AZINLIK YÖNETİCİLERİ SEÇER.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
EVU9PGfWAAU-YIC.jpg

TRAras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bill
Kardeşim eleştireleceğim fakat bunu göze alarak yazıyorum, bu adamın yaptığını hiç kimse yapamadı herkes diyor ki avrupa neden ekonomisi iyi bırak iyi olsun biz 1929 da baş örtü yasağı getirirken adamlar araç üretti 1950 lere kadar bu tartışma sürüldü 1950 den sağcı solcu muhabbeti çıktı sonrasında ise kürt türk muhabbeti çıktı sonrasında ise pkk çıktı biz bunlarla uğraşırken bu adamlar üretim yapıyordu. ekstra olarak söylemeliyim ki önceki cumhurbaşkanlarımız dış güçlere itaat ediyordu bu adam başa geldiğinden beri itaat etmiyor dış politikaya karşı çok iyi cidden fazla şeyler yaptı bu ülkeye ne yaptıysa herkes diyor ki ne yaptın 2016 2017 yıllarında millet biz açız diyordu ben anlamadım bu millet hiç doymadı şunu da söylemeliyim herkes depremden gelen kötü acılardan dolayı çok suçlandı özellikle hatay konusunda. Adamın eski röpörtajlarında adam halkın reddettiğini söylemiş bir deprem olursa felaket olacağını söylemiş verilen imar afları diyip duruyorsunuz adam imar affı vermedi adıyaman yakıp kül etti ortalığı ee bu adam ne yapsın şimdi? şimdi ise chp chp diyorsunuz chp istanbul sözleşmesini destekleyen ve lgbt bireylerini destekleyen bir partidir. ben gelecekte olacak çocuklarım için ve başka çocuklar için asla böyle bir şeyi kabul edemem. iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir başkanları var neye göre oy vereceğim? Yaşadığımız durumda pahalılık olabilir yok demiyorum açlık mı dersin savunma sanayisimi dersin savunma sanayisi derim bir ülkenin savunma sanayisi yoksa o ülke hiçtir. Yıllarca köleliğe mahsur kaldık dış güçler tarafından yaptığımız her şeye muhalefet olup engel olmak istediler ama başaramayacaklar. Ayasofyaya 60.000 kişi gelsin elini öpeceğim diyen temel karamollaoğlunu ne çabuk unuttunuz :D çok uzattım avrupayı görüp geldim o yüzden halimize şükür. Yaşadığımız durum şu an Sultan AbdulHamid Han'ın dönemidir İndirme derdinde insanlar siz siz olun aklınızı mantığınızı kullanarak oy verin herkesin görüşü düşüncesi kendinedir herkese saygılı olduğum gibi bende saygı bekliyorum teşekkürler iyi formlar

Carrier

80+ Bronze
devrim arabaları eğer devam etseydi çok daha iyi olurdu şuan otomobil sektörümüz o aracın bence gömüldü ve bulunmayı bekliyor beyaz devrimin devam ettiğini biliyorum ancak dediğim gibi 14000km yi ilk kez sizden duydum

Ali Babacan her ne kadar sevmesem de ekonomi iyi yönetti bence.

Cumhur ittifak şansı yok boş yapmışsın

Ne alaka anlamış değilim siz akp'liler çok boş yapıyorsunuz.
Boş mu yapmışım kardeşim doğrudur sosyal medya muhalefetin elinde olduğu için öyle düşünüyosun. Seçim günü görüşürüz. AKP'liler çok boş yapıyosunuz demişsin uza.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Boş mu yapmışım kardeşim doğrudur sosyal medya muhalefetin elinde olduğu için öyle düşünüyosun. Seçim günü görüşürüz. AKP'liler çok boş yapıyosunuz demişsin uza.
Ben niye etikelendim bilmiyorumki 🫠

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Uygunsuz davranış
Bana diyene bak evet boş yapıyorsunuz konuyu dine çekmek nedir?

Max ampül zekası işte

Carrier

80+ Bronze
en son cevap vericektim çıkmıştım kalmış öyle

Max ampül zekası işte
Çekerim dine kardeşim adamlar bariz din düşmanı bunu görmezden gelemezsin. Bak çocuk düzgün konuş forumdayız şımarma.

Max ampül zekası işte

avrupa özentisi ülkenin temeli yok diyoruz adama hala max ampül zekası diyor. Aynen kardeşim milyonlarca insan gerizekalıyız bi sen akıllısın.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
en son cevap vericektim çıkmıştım kalmış öyle

Çekerim dine kardeşim adamlar bariz din düşmanı bunu görmezden gelemezsin. Bak çocuk düzgün konuş forumdayız şımarma.
Din düşmanı değil çocuk olan sensin belli oluyor zaten. max malum parti şeçmeni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom