POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Herkesin şunu anlaması lazım şuanda ülkeyi mevcut hükümetten daha iyi yönetecek yok.
İmamoğlu anap Mansur Yavaş mhp bağlıydı bunu diyorum geçmişlerinde öyleydi.Sen diyorsun ne alakaysa sen söyle. Demokrasi YOK diyorsun sonrada nasıl demokrasi olmadığını İMAMOĞLU/YAVAŞ sağcı diyerek anlatan sensin.
Var ülke zaten batmış durumda.Herkesin şunu anlaması lazım şuanda ülkeyi mevcut hükümetten daha iyi yönetecek yok.
Sonuçta şuan CHP nin üyeleri ve BELEDİYE BAŞKANLARI onlar. CHP li üyelerin oy verdikleri ve kazandırarak BELEDİYE BAŞKANI YAPTIKLARI kişiler.İmamoğlu anap Mansur Yavaş mhp bağlıydı bunu diyorum geçmişlerinde öyleydi.
Ben geçmişte sağcıydı dedim zaten.
Ülkede demokrasi yok sen neyden bahsediyorsun?
Bu sözlerinden Yavaş ve İmamoğlunun demokrasi dışı oladuğu anlamı çıkıyor.İzmir hariç İstanbul ve Ankara belediye başkanları geçmişte sağcıydı ve demokrasi sadece seçim ile değildir ona bakarsan kuzey kore ve Rusya'da seçim var ama demokrasi yok.
Normal malum parti ve başka partiler aynısı yapıyor ona bakarsan.Sonuçta şuan CHP nin üyeleri ve BELEDİYE BAŞKANLARI onlar. CHP li üyelerin oy verdikleri ve kazandırarak BELEDİYE BAŞKANI YAPTIKLARI kişiler.
Hayır çıkmıyor.Bu sözlerinden Yavaş ve İmamoğlunun demokrasi dışı oladuğu anlamı çıkıyor.
Bence sen bilmiyorsun. Bu adam "HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMUYORUM, SEÇİMLEREDE SAYGI DUYMUYORUM" diyen kişi değilmi? Eğer sende aynısını düşünüyorsan SEÇİME VE HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMAMAK; DEMOKRASİ DEĞİL OLİGARŞİDİR. YANİ HALKIN SEÇİM HAKKI YOKTUR, SADECE ELİT AZINLIK YÖNETİCİLERİ SEÇER.Normal malum parti ve başka partiler aynısı yapıyor ona bakarsan.
Hayır çıkmıyor.
demokrasinin anlamını bilmiyorsun.
devrim arabaları eğer devam etseydi çok daha iyi olurdu şuan otomobil sektörümüz o aracın bence gömüldü ve bulunmayı bekliyor beyaz devrimin devam ettiğini biliyorum ancak dediğim gibi 14000km yi ilk kez sizden duydum
Boş mu yapmışım kardeşim doğrudur sosyal medya muhalefetin elinde olduğu için öyle düşünüyosun. Seçim günü görüşürüz. AKP'liler çok boş yapıyosunuz demişsin uza.Ali Babacan her ne kadar sevmesem de ekonomi iyi yönetti bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cumhur ittifak şansı yok boş yapmışsın
Ne alaka anlamış değilim siz akp'liler çok boş yapıyorsunuz.
Ben niye etikelendim bilmiyorumkiBoş mu yapmışım kardeşim doğrudur sosyal medya muhalefetin elinde olduğu için öyle düşünüyosun. Seçim günü görüşürüz. AKP'liler çok boş yapıyosunuz demişsin uza.
Bana diyene bak evet boş yapıyorsunuz konuyu dine çekmek nedir?Boş mu yapmışım kardeşim doğrudur sosyal medya muhalefetin elinde olduğu için öyle düşünüyosun. Seçim günü görüşürüz. AKP'liler çok boş yapıyosunuz demişsin uza.
Max ampül zekası işteBen niye etikelendim bilmiyorumki
en son cevap vericektim çıkmıştım kalmış öyleBen niye etikelendim bilmiyorumki
Çekerim dine kardeşim adamlar bariz din düşmanı bunu görmezden gelemezsin. Bak çocuk düzgün konuş forumdayız şımarma.Bana diyene bak evet boş yapıyorsunuz konuyu dine çekmek nedir?
Max ampül zekası işte
Bana diyene bak evet boş yapıyorsunuz konuyu dine çekmek nedir?
Max ampül zekası işte
Din düşmanı değil çocuk olan sensin belli oluyor zaten. max malum parti şeçmeni.en son cevap vericektim çıkmıştım kalmış öyle
Çekerim dine kardeşim adamlar bariz din düşmanı bunu görmezden gelemezsin. Bak çocuk düzgün konuş forumdayız şımarma.