Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Carrier

80+ Bronze
Din düşmanı değil çocuk olan sensin belli oluyor zaten. max malum parti şeçmeni.
kardeşim sen benim ağzımı bozmak mı istiyosun aşağılıyosun burda bana iletişim adresi versene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam en zeki sensin cevap verme mesajlarıma

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
avrupa özentisi
Elhamdülillah öyleyim.

kardeşim sen benim ağzımı bozmak mı istiyosun aşağılıyosun burda bana iletişim adresi versene.

tamam en zeki sensin cevap verme mesajlarıma
Of sinirlenmiş ampül seçmeni boz istersen beni ilgilendirmez.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
CHP mini pekkayla is birligi yapıyomus beyler dikkat edelim ünlem ünlem

Carrier

80+ Bronze
Problemli bu çocuk ya gülüyo sadece max akp'li diyo bide. Hadi uza

CHP mini pekkayla is birligi yapıyomus beyler dikkat edelim ünlem ünlem
Elhamdülillah öyleyim.

Of sinirlenmiş ampül seçmeni boz istersen beni ilgilendirmez.
tamamdır gençler kılıçdaroğlu yenicek ülkemiz çağ atlicak avrupa bizi kıskancak doğrudur.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Problemli bu çocuk ya gülüyo sadece max akp'li diyo bide. Hadi uza
Problemli olan sensin akp ve rte savunman belli oluyor zaten.
Siz ampül seçmenleri her konuyu dine çekmeniz hiç şaşırtmıyor. Batı kötülüyorsun ulan imkanınız olsa gideceksiniz. :D

Carrier

80+ Bronze
Problemli olan sensin akp ve rte savunman belli oluyor zaten.
Siz ampül seçmenleri her konuyu dine çekmeniz hiç şaşırtmıyor. Batı kötülüyorsun ulan imkanınız olsa gideceksiniz. :D
ya kardeşim dini bırak. hala akp ve rte destekçisi gerizekalıdır muamelesi yapıyosun derdin ne senin kardeşim. Ben sana muhalefeti destekliyosun diye max muhalefet diyo muyum. Dini bırak sana diyorum ki ülke'nin bi temeli yoktu. Başta atatürk olsa yine durum aynı olurdu. Onlar çalışırken bizim atalarımız sağolsun başörtüsü heykel açılımı yaparsa olucağı budur.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
sağolsun başörtüsü heykel açılımı yaparsa olucağı budur.
Ne alaka? bu yüzden max akp diyorum ülke zaten batmış durumda.
Ben malum kişi gitsin diye destekliyorum kemali çoğu insanlar öyle zaten siyasal islamcılar gitmeli açık ve net!

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onlar çalışırken bizim atalarımız sağolsun başörtüsü heykel açılımı yaparsa olucağı budur.
Aga sen ne yasıon. Nasrettin hoca heykeli ve dinocanı da chp yapmıstır dimi

Carrier

80+ Bronze
Ne alaka? bu yüzden max akp diyorum ülke zaten batmış durumda.
Ben malum kişi gitsin diye destekliyorum kemali çoğu insanlar öyle zaten siyasal islamcılar gitmeli açık ve net!
ya kardeşim ülke zaten batık ekonomi iyi değil bunu bende biliyorum bunun suçlusu erdoğan değil diyorum ülkemizde bi temel olmaması.

bana deki almanya audiyi kurarken benim atam şunu yaptı erdoğan yönetemedi o yüzden battık

@Carl-S kardşeim çok iticisin ya herşeye de şu gülücük emojisini koyma arkadaşın bile yoktur senin

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ya kardeşim ülke zaten batık ekonomi iyi değil bunu bende biliyorum bunun suçlusu erdoğan değil diyorum ülkemizde bi temel olmaması.
Erdoğanın işi neydi birader temeli atsaydı 20 yılda atamayacak kadar beceriksizse insin başkası uğraşssın Allah Allah boş boş tatava yapmayın lütfen

Carrier

80+ Bronze
Erdoğanın işi neydi birader temeli atsaydı 20 yılda atamayacak kadar beceriksizse insin başkası uğraşssın Allah Allah boş boş tatava yapmayın lütfen
daha ne yapsın be savunma sanayi yerli araba ülkede su sorunu bile vardı yol problemi hastaneler bunlar sizin için yaşlıların YOL YAPTI HASTANE YAPTI gibi cahil söylemi olabilir ama gerçekler bunlar. Ülkemizde hastanelerde kuyruklar oluşuyosa gelişmemiş bi ülkeyiz. İstanbulda çöp su gibi problemler varsa gelişmemiş bi ülkeyiz. Başörtüsü problemi varsa gelişmemiş bi ülkeyiz. Yerli milli hiçbir şeyi yoksa gelişmemiş bir ülkeyiz. Araba da İHA da SİHA da, yollar da, hastanelerde küçümsencek şeyler değil. Kim olursa olsun yaparlardı zaten deme 100 yıldır niye yapmadılar. Yaşlıların çoğunun AKP destekleme sebebi adamlar öncesini de biliyodu. AKP'nin bu ülkeye kattığı şeyleri görmezden gelemezsiniz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
daha ne yapsın be savunma sanayi yerli araba ülkede su sorunu bile vardı yol problemi hastaneler bunlar sizin için yaşlıların YOL YAPTI HASTANE YAPTI gibi cahil söylemi olabilir ama gerçekler bunlar.
Dedem prostat gecen 3 saat sıra bekledik. Yollar var depremde 2' ye yarıldı. Kimse AKP' nin savunma sanayini görmezden gelmeyecek veya yıkmayacak CHP bile açıkladı zaten bu projeleri devam ettireceğiz diye. AKP nin ilk 2 dönemi çoğu şey özelleşti. Almanların amerikan yardımı ile 3 yıl refah sonra hyperinflation' a girmesi gibi bir durum yaşıyoruz. Ayrıca potansiyelimiz 2 hastane 2 köprü değil bu ülke En kötü şartta bile İtalya kadar güclü ekonomide olabilmeli.
Çalmazlarsa tabii

Top Bottom