Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Herkesin şunu anlaması lazım şuanda ülkeyi mevcut hükümetten daha iyi yönetecek yok.

Sen diyorsun ne alakaysa sen söyle. Demokrasi YOK diyorsun sonrada nasıl demokrasi olmadığını İMAMOĞLU/YAVAŞ sağcı diyerek anlatan sensin.
İmamoğlu anap Mansur Yavaş mhp bağlıydı bunu diyorum geçmişlerinde öyleydi.
Ben geçmişte sağcıydı dedim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin şunu anlaması lazım şuanda ülkeyi mevcut hükümetten daha iyi yönetecek yok.
Var ülke zaten batmış durumda.

İmamoğlu anap Mansur Yavaş mhp bağlıydı bunu diyorum geçmişlerinde öyleydi.
Ben geçmişte sağcıydı dedim zaten.
Sonuçta şuan CHP nin üyeleri ve BELEDİYE BAŞKANLARI onlar. CHP li üyelerin oy verdikleri ve kazandırarak BELEDİYE BAŞKANI YAPTIKLARI kişiler.

Ülkede demokrasi yok sen neyden bahsediyorsun?

İzmir hariç İstanbul ve Ankara belediye başkanları geçmişte sağcıydı ve demokrasi sadece seçim ile değildir ona bakarsan kuzey kore ve Rusya'da seçim var ama demokrasi yok. :D
Bu sözlerinden Yavaş ve İmamoğlunun demokrasi dışı oladuğu anlamı çıkıyor.

Sonuçta şuan CHP nin üyeleri ve BELEDİYE BAŞKANLARI onlar. CHP li üyelerin oy verdikleri ve kazandırarak BELEDİYE BAŞKANI YAPTIKLARI kişiler.
Normal malum parti ve başka partiler aynısı yapıyor ona bakarsan.
Bu sözlerinden Yavaş ve İmamoğlunun demokrasi dışı oladuğu anlamı çıkıyor.
Hayır çıkmıyor.
demokrasinin anlamını bilmiyorsun.

Normal malum parti ve başka partiler aynısı yapıyor ona bakarsan.

Hayır çıkmıyor.
demokrasinin anlamını bilmiyorsun.
Bence sen bilmiyorsun. Bu adam "HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMUYORUM, SEÇİMLEREDE SAYGI DUYMUYORUM" diyen kişi değilmi? Eğer sende aynısını düşünüyorsan SEÇİME VE HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMAMAK; DEMOKRASİ DEĞİL OLİGARŞİDİR. YANİ HALKIN SEÇİM HAKKI YOKTUR, SADECE ELİT AZINLIK YÖNETİCİLERİ SEÇER.

EVU9PGfWAAU-YIC.jpg

Kardeşim eleştireleceğim fakat bunu göze alarak yazıyorum, bu adamın yaptığını hiç kimse yapamadı herkes diyor ki avrupa neden ekonomisi iyi bırak iyi olsun biz 1929 da baş örtü yasağı getirirken adamlar araç üretti 1950 lere kadar bu tartışma sürüldü 1950 den sağcı solcu muhabbeti çıktı sonrasında ise kürt türk muhabbeti çıktı sonrasında ise pkk çıktı biz bunlarla uğraşırken bu adamlar üretim yapıyordu. ekstra olarak söylemeliyim ki önceki cumhurbaşkanlarımız dış güçlere itaat ediyordu bu adam başa geldiğinden beri itaat etmiyor dış politikaya karşı çok iyi cidden fazla şeyler yaptı bu ülkeye ne yaptıysa herkes diyor ki ne yaptın 2016 2017 yıllarında millet biz açız diyordu ben anlamadım bu millet hiç doymadı şunu da söylemeliyim herkes depremden gelen kötü acılardan dolayı çok suçlandı özellikle hatay konusunda. Adamın eski röpörtajlarında adam halkın reddettiğini söylemiş bir deprem olursa felaket olacağını söylemiş verilen imar afları diyip duruyorsunuz adam imar affı vermedi adıyaman yakıp kül etti ortalığı ee bu adam ne yapsın şimdi? şimdi ise chp chp diyorsunuz chp istanbul sözleşmesini destekleyen ve lgbt bireylerini destekleyen bir partidir. ben gelecekte olacak çocuklarım için ve başka çocuklar için asla böyle bir şeyi kabul edemem. iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir başkanları var neye göre oy vereceğim? Yaşadığımız durumda pahalılık olabilir yok demiyorum açlık mı dersin savunma sanayisimi dersin savunma sanayisi derim bir ülkenin savunma sanayisi yoksa o ülke hiçtir. Yıllarca köleliğe mahsur kaldık dış güçler tarafından yaptığımız her şeye muhalefet olup engel olmak istediler ama başaramayacaklar. Ayasofyaya 60.000 kişi gelsin elini öpeceğim diyen temel karamollaoğlunu ne çabuk unuttunuz :D çok uzattım avrupayı görüp geldim o yüzden halimize şükür. Yaşadığımız durum şu an Sultan AbdulHamid Han'ın dönemidir İndirme derdinde insanlar siz siz olun aklınızı mantığınızı kullanarak oy verin herkesin görüşü düşüncesi kendinedir herkese saygılı olduğum gibi bende saygı bekliyorum teşekkürler iyi formlar

devrim arabaları eğer devam etseydi çok daha iyi olurdu şuan otomobil sektörümüz o aracın bence gömüldü ve bulunmayı bekliyor beyaz devrimin devam ettiğini biliyorum ancak dediğim gibi 14000km yi ilk kez sizden duydum

Ali Babacan her ne kadar sevmesem de ekonomi iyi yönetti bence.

Cumhur ittifak şansı yok boş yapmışsın

Ne alaka anlamış değilim siz akp'liler çok boş yapıyorsunuz.
Boş mu yapmışım kardeşim doğrudur sosyal medya muhalefetin elinde olduğu için öyle düşünüyosun. Seçim günü görüşürüz. AKP'liler çok boş yapıyosunuz demişsin uza.

Boş mu yapmışım kardeşim doğrudur sosyal medya muhalefetin elinde olduğu için öyle düşünüyosun. Seçim günü görüşürüz. AKP'liler çok boş yapıyosunuz demişsin uza.
Ben niye etikelendim bilmiyorumki 🫠

Uygunsuz davranış
Bana diyene bak evet boş yapıyorsunuz konuyu dine çekmek nedir?

Max ampül zekası işte

en son cevap vericektim çıkmıştım kalmış öyle

Max ampül zekası işte
Çekerim dine kardeşim adamlar bariz din düşmanı bunu görmezden gelemezsin. Bak çocuk düzgün konuş forumdayız şımarma.

Max ampül zekası işte

avrupa özentisi ülkenin temeli yok diyoruz adama hala max ampül zekası diyor. Aynen kardeşim milyonlarca insan gerizekalıyız bi sen akıllısın.

en son cevap vericektim çıkmıştım kalmış öyle

Çekerim dine kardeşim adamlar bariz din düşmanı bunu görmezden gelemezsin. Bak çocuk düzgün konuş forumdayız şımarma.
Din düşmanı değil çocuk olan sensin belli oluyor zaten. max malum parti şeçmeni.

Geri