Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Ahlaksızlığın daha ilk cümlenden belli. Bide ahlak abidesi numaraları yapmak hiç uymamış sana. Evet kimlerin ahlaksız olduğunu net olarak göstermişsin.
hocam tartışmayalım artık lütfen ya

Carrier

80+ Bronze
Muhalefet istediği kadar ağlasın bu seçimde millet ittifakının şansı yok. Seçim günü görüşürüz. Bu ülke'nin temeli yoktu. ABD, Almanya gibi ülkeler uçarken biz nerdeyse 1 asırdır örtü imamhatip ile uğraşıp heykel, zarar getiren fabrikalar açmayla ülkenin temelini atmış olduk. AKP sağolsun olmayan temeli kurdular geliştirceklerde. Biz niye amerika gibi 1 ay çalışıp araba alamıyoruz demeden önce geçmişine bakıcaksın. Ayrıca ahlaksız diyip aşağılayan da sizsiniz.

İceWolf

80+ Silver
Ben senin gibi onun bunun çocuğu değilim işte ya. Sen daha kendin olamamışsın :D Anca böyle ermeni falan dersiniz. Söze gelince solcular ayrımcı saygısız şu yorumlara bak. Aynen kardeşim her yıl doğalgaz bulunuyor. Ailen bardakla doğazlgaz tüketiyor :D
Ermeni diye ben demiyorum, nüfus kağıdı diyor. Hatta kendiside diyor. Babasınında İranlı olduğunuda kendisi diyor. Sen illaki KK benim dedem diyorsan sende KENDİNE İRAN VE ERMENİ KÖKENLİYİM demiş oluyorsun.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
Cem uzanın şu videosu tamamiyle katılıyorum. Kusura bakmayın ilk turda Muharrem ince adayımdır. Millet akıllı olsun muharrem inceyi başkan yapıp siyaseti komple temizleyebiliriz. Gerek AKP gerek CHP gerek İyi partide yıllardın siyasetin içinde olan başarısızlar yol alıp gider bunların yanında babacan davutoğlu vs de dahil. Eğer ikinci turda kemal ve tayyip kalırsada sıf istikrardan dolayı tayyibin olması daha yararlı çünkü cem uzanın dediği gibi böyle bir sistem intihar. Zamanında da koalisyon hukumeti ile kötü gidişat resmen uçurumdan atlamak olmuştu. Yine aynısı olur.

SadeceSeyf

80+ Gold
Uygunsuz davranış
Ahlaksızlığın daha ilk cümlenden belli. Bide ahlak abidesi numaraları yapmak hiç uymamış sana. Evet kimlerin ahlaksız olduğunu net olarak göstermişsin.
Ermeniler sana veya ailene bir şey mi yaptı? He ayrımcı alçak. Milleti birbirine düşüremiyorsunuz diye bir taraflarınız yırtılıyor. Ermeni Kürt diye ayırdığınız adamların tırnağında ki pislik olamazsınız. Türklüğü hükümeti savunmak olarak gören aciz herifler sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ermeni diye ben demiyorum, nüfus kağıdı diyor. Hatta kendiside diyor. Babasınında İranlı olduğunuda kendisi diyor. Sen illaki KK benim dedem diyorsan sende KENDİNE İRAN VE ERMENİ KÖKENLİYİM demiş oluyorsun.
Olum ban yicem falan ama sen Allahın geri zekalısından başka bir şey değilsin yemin ediyorum. Kılıçdaroğluna hype ile söylenen dedem be olaylarını anlamayıp ona dedem diyen ermenidir diye ayrım yaparsın. Ben ban yiyeyim ama umarım senin yazdıklarınıda görürler. akİT seni

Allahın varoşu

Carrier

80+ Bronze
Muhalefet istediği kadar ağlasın bu seçimde millet ittifakının şansı yok. Seçim günü görüşürüz. Bu ülke'nin temeli yoktu. ABD, Almanya gibi ülkeler uçarken biz nerdeyse 1 asırdır örtü imamhatip ile uğraşıp heykel, zarar getiren fabrikalar açmayla ülkenin temelini atmış olduk. AKP sağolsun olmayan temeli kurdular geliştirceklerde. Biz niye amerika gibi 1 ay çalışıp araba alamıyoruz demeden önce geçmişine bakıcaksın. Ayrıca ahlaksız diyip aşağılayan da sizsiniz.
Ayrıca binlerce kapalı genç kız aralarında üniversite birincisi olmasına rağmen başı kapalı diye mezun olamadılar. Belkide ülkemizi şahlandırcak kişiler onlardı. tam olarak durum bu

SadeceSeyf

80+ Gold
@Perfectshot06 Yukarıda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. @Abdullah Hacıgül abi inşalllah şurada tarih dersi vermeye çalışıp sen ermenisin sen kürtsün sen türksün ayrımı yapanlarıda forumdan uzaklaştırırlar. Adamın yazdığı şeyler forumun yarısından çoğuna ayrıma bile uğratır.

Ayrıca binlerce kapalı genç kız aralarında üniversite birincisi olmasına rağmen başı kapalı diye mezun olamadılar. Belkide ülkemizi şahlandırcak kişiler onlardı. tam olarak durum bu
20 sene yetmez size valla diyorum bak. Kendi çocuğuna torununa bile kapalı genç kızlara böyle yaptılar diye öğretmeye çalış. Onlar böyle yaptı siz yapmayın hiç demeyin olur mu.

İceWolf

80+ Silver
Ermeniler sana veya ailene bir şey mi yaptı? He ayrımcı alçak. Milleti birbirine düşüremiyorsunuz diye bir taraflarınız yırtılıyor. Ermeni Kürt diye ayırdığınız adamların tırnağında ki pislik olamazsınız. Türklüğü hükümeti savunmak olarak gören aciz herifler sizi
Evet o Ermeniler Kurtuluş savaşında 100 lerce Türk ve Kürt köylerini basarak ÇOLUK-ÇOCUK-YAŞLI 1000 lerce insanı katlettiler. Evet sadede geldin sonunda ERMENİ SAVUNUCUSU olduğunuda kanıtladın.

Olum ban yicem falan ama sen Allahın geri zekalısından başka bir şey değilsin yemin ediyorum. Kılıçdaroğluna hype ile söylenen dedem be
Dedem diyen sensin. İranlı-Ermeninin torunu Laz olamayacağına göre orasını sen düşün çünkü iddia eden kendinsin. Bu arada solcu ahlakı bumu? Gerçekten solcuların hepsi SENİN AHLAK SEVİYENDEMİ? Yok be herkes sen gibi ahlaksız değil, çok ahlaklı solcu dostlarım var.

Carrier

80+ Bronze
@Perfectshot06 Yukarıda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. @Abdullah Hacıgül abi inşalllah şurada tarih dersi vermeye çalışıp sen ermenisin sen kürtsün sen türksün ayrımı yapanlarıda forumdan uzaklaştırırlar. Adamın yazdığı şeyler forumun yarısından çoğuna ayrıma bile uğratır.

20 sene yetmez size valla diyorum bak. Kendi çocuğuna torununa bile kapalı genç kızlara böyle yaptılar diye öğretmeye çalış. Onlar böyle yaptı siz yapmayın hiç demeyin olur mu.
Ya kardeşim ben tüm sorun bu mu diyorum. Ne dediğimi anlamıyo musun max jaho'cu ya. BELKİDE ÜLKEMİZİ ŞAHLANDIRACAK PARLAK FİKİRLER ONLARDI diyorum. Zaten müslüman değilsen beni anlamanı beklemiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı diyemezsin. Hep aynıydı aynı da olucaklar.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Ya kardeşim ben tüm sorun bu mu diyorum. Ne dediğimi anlamıyo musun max jaho'cu ya. BELKİDE ÜLKEMİZİ ŞAHLANDIRACAK PARLAK FİKİRLER ONLARDI diyorum. Zaten müslüman değilsen beni anlamanı beklemiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı diyemezsin. Hep aynıydı aynı da olucaklar.
konunun müslümanlıkla alakası
FMJPpITXMAcHQaL.jpg

SadeceSeyf

80+ Gold

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Daha neler var saymakla bitmez..
Almanya ve 2. dünya savaşından yenik ve bitik halde çıkan ülkeler dahil kendimi nasıl toparlarım nasıl ilerleyebilirim diyerek sanayi ve teknolojilerini son hızda ilerletirken o zamanki Cumhuriyet bekçilerinin ilk icraati anayasadan Türkiye Cumhuriyetinin resmi dini İslamdır ibaresini kaldırmış :) Osmanlı türkçesini bırakıp latin alfabesine geçmişiz ne kattıysa artık bize? gerçi asıl amaç inandığımız dini yaşamayalım ve okuduğumuz kutsal kitabımızı anlamayalım.. Dünya üzerinde kutsal kitabını okuyup anlayamayan tek ırk malesef biziz. Bizi bu duruma düşürenlerin ateşi bol olsun.
Baş örtüsü yasağı, Ezanı türkçe okuma, Kuranı Kerimleri toplayıp yakma, Namaz kılanı yakalayıp cezalandırma vb.. anlatmakla bitmez..
Allah din düşmanlarına fırsat vermesin.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Daha neler var saymakla bitmez..
Almanya ve 2. dünya savaşından yenik ve bitik halde çıkan ülkeler dahil kendimi nasıl toparlarım nasıl ilerleyebilirim diyerek sanayi ve teknolojilerini son hızda ilerletirken o zamanki Cumhuriyet bekçilerinin ilk icraati anayasadan Türkiye Cumhuriyetinin resmi dini İslamdır ibaresini kaldırmış :) Osmanlı türkçesini bırakıp latin alfabesine geçmişiz ne kattıysa artık bize? gerçi asıl amaç inandığımız dini yaşamayalım ve okuduğumuz kutsal kitabımızı anlamayalım.. Dünya üzerinde kutsal kitabını okuyup anlayamayan tek ırk malesef biziz. Bizi bu duruma düşürenlerin ateşi bol olsun.
Baş örtüsü yasağı, Ezanı türkçe okuma, Kuranı Kerimleri toplayıp yakma, Namaz kılanı yakalayıp cezalandırma vb.. anlatmakla bitmez..
Allah din düşmanlarına fırsat vermesin.
lan ne alakaaaa bu konuyu kapattırıyorum ben aşırı boş yapmaya başladınız

Top Bottom