Neler Yeni

Milleti enayi yerine koyup fiyatı 2kat yüksek koyan adam 2

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sadoist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kubilay Belirmiş
CS de havaya bakarak 350 den aşağı düşmez tabi :D
Lobide vs silah yarışı modunda aldığım fps değeri bi ara rek modunda da resim eklerim sizin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyat bandındaki izoly sistemlerde ssd ve psu kötü olabiliyor ama yine de kullanılmış ürün almaktan iyidir.
SSD yorulmamış sil yükle yapılmamış ve ömrü tamamlanmamış serin bir kasanın içinde kullanılmıştır ssdnin ömrü sil yükle ve ısı değerinin yüksek olduğu zaman bitmektedir umarım bunu biliyorsundur ?

arkadaş bakmıyor artık yazılara

yani ya da oyun lobisindeki fps dir
Cs fps değerlerini paylaştım buda pubg deki fps değerleri maç ve arcade modu yani boşa laf yapmayın

Son olarak kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim sadece aranızdan o kadar çok boş olan insan var ki ve hayatta sevmediğim şey budur konuyu açan arkadaş ile aynı ilçede oturuyoruz galiba evime davet ettim halen iddaaları devam ediyorsa buyurur gelir çayımı içer oturururuz bilgisayara bakar hani bilgisayar topladım vs diyiyorsunuz da bileşen ve donanımları göz önünde bulundurun benim kasada 3 adet rgb fan 1 adet corsair fan toplamda 4 adet fan var içi rgb ışık ile donatıldı m2 ssd ek olarak normal ssd var corsair h100i v2 sıvı soğutma var işlemcim oyunlarda 60-65 derecyi geçmez render larda 70-75 i geçmez psu 650w 80+ hani bunları bir göz önünde bulundurun anakart + işlemci + ram + m2 ssd bunların daha 15-16 ay garantileri var ekran kartı sadece oyunlarda kullanıldı ve o.c yapılmadı işlemci zorlanmadı

Ekler

• cs1.jpg
    cs1.jpg
    528.9 KB · Hit: 25
  • cs2.jpg
    cs2.jpg
    382.9 KB · Hit: 26
  • cs3.jpg
    cs3.jpg
    143.6 KB · Hit: 23
  • pubg1.jpg
    pubg1.jpg
    335.5 KB · Hit: 19
  • pubg2.jpg
    pubg2.jpg
    277.7 KB · Hit: 19
  • pubg3.jpg
    pubg3.jpg
    353.3 KB · Hit: 17
  • pubg4.jpg
    pubg4.jpg
    582.3 KB · Hit: 17
  • pubg5.jpg
    pubg5.jpg
    100.1 KB · Hit: 18
  • pubg6.jpg
    pubg6.jpg
    575.1 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
SSD yorulmamış sil yükle yapılmamış ve ömrü tamamlanmamış serin bir kasanın içinde kullanılmıştır ssdnin ömrü sil yükle ve ısı değerinin yüksek olduğu zaman bitmektedir umarım bunu biliyorsundur ?
2. el olanı diyorsanız onun ssd'sine sözüm yok zaten ama 840 evo bayağı eski model.

Sadoist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kubilay Belirmiş
Öncelikle sistemdeki bazı parçalar artık ÜRETİLMİYOR yani sıfır fiyatıyla toplamayı falan unut 1060 dediğimiz kart 5. yılına giriyor ve artık 1080p de bile ölmeye başladı, artıdan 8500 gibi bir fiyat demişşin o fiyattan daha uyguna 1660 Superli sistem toplayanlar var 7500 e biri topladı daha yeni konusu var 1K da monitöre verse niye senin sistemine baksın dimi ? Sistem olarak satıldığı zaman zaten sizin gibiler hep uçuk kaçık fiyatlar yazıyor ama olsun bulursun sende bi enayi bulmak zor değil.
Amacım enayi bulmak değil adam gibi birine pazarlıkla bile uygun şekilde verilir üretilmeyen parçalar dediğin sadece e. kartı 5. yıla girse bile benim kart 3 yıllık ve efsane bir karttır bunuda biliyorsundur umarım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Keriz avcısı vol2
kesin internete şöyle yazdı 🤣 :
1616084617878.png

Sadoist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kubilay Belirmiş
2. el olanı diyorsanız onun ssd'sine sözüm yok zaten ama 840 evo bayağı eski model.
2. el 840 ı diyiyorum evet eski ona sözüm yok ama sil yükle yapılmamış yorulmamış bir ssd bu yünden bakmak gerekli ve halen piyasadaki çoğu ucuz ssd den yani pc topluyorlar ssd var diyiyorlar ya he onlardan daha iyi bir ssd

ay
Keriz avcısı vol2
kesin internete şöyle yazdı 🤣 :
Alıntıyı görüntüle
aynen hiç bir derdim yok kalkıp senin gibi bunu google amcana yazıp aratacaktım gerçekten zeka ürünüsün

aynen insanlar da kanacaktı buna
Birilerinin kanmasını beklemiyorum zaten konuyu baştan okumanı ve yazdıklarıma bakmanı tavsiye ederim

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
2. el 840 ı diyiyorum evet eski ona sözüm yok ama sil yükle yapılmamış yorulmamış bir ssd bu yünden bakmak gerekli ve halen piyasadaki çoğu ucuz ssd den yani pc topluyorlar ssd var diyiyorlar ya he onlardan daha iyi bir ssd
O ssd sıfır olsa da alınmaz bence, 7-8 yılda teknoloji çok değişti sonuçta. Ayrıca 7 8 yıl PC'de yedek depolama olarak kullanılsa bile fazlaca ömür kaybedebilir.
Satıcı sanırsam sizsiniz. Crystaldiskinfo programının çalıştırıp 840 evoyu seçip ss atar mısınız?

smsísmαíl

80+ Silver

ay

aynen hiç bir derdim yok kalkıp senin gibi bunu google amcana yazıp aratacaktım gerçekten zeka ürünüsün

Birilerinin kanmasını beklemiyorum zaten konuyu baştan okumanı ve yazdıklarıma bakmanı tavsiye ederim
dostum yanlış anladın
ben senin yalan söylediğini söylemiyorum
oradaki o fiyatı koyan arkadaşa diyorum
yoksa yalan da durmuyor yani

Sadoist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kubilay Belirmiş
dostum yanlış anladın
ben senin yalan söylediğini söylemiyorum
oradaki o fiyatı koyan arkadaşa diyorum
yoksa yalan da durmuyor yani
Oradaki fiyatı koyan benim zaten ama 11k dediğim zaman yani ilan tarihi bayağı bir eskiydi bakmamıştım bu konuyu açan arkadaşda aklı sıra fake hesaptan bende dalga geçecekti ama baktı olmuyor konuyu buraya yazdı halen davet ediyorum evime ama ses seda yok hem buradan hemde facebook tan yazdım sesi çıkmadı merakla bekliyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Oradaki fiyatı koyan benim zaten ama 11k dediğim zaman yani ilan tarihi bayağı bir eskiydi bakmamıştım bu konuyu açan arkadaşda aklı sıra fake hesaptan bende dalga geçecekti ama baktı olmuyor konuyu buraya yazdı halen davet ediyorum evime ama ses seda yok hem buradan hemde facebook tan yazdım sesi çıkmadı merakla bekliyorum
Burada kendine yandaş bulamazsın ben uyariyim ;)

Sadoist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kubilay Belirmiş
O ssd sıfır olsa da alınmaz bence, 7-8 yılda teknoloji çok değişti sonuçta. Ayrıca 7 8 yıl PC'de yedek depolama olarak kullanılsa bile fazlaca ömür kaybedebilir.
Satıcı sanırsam sizsiniz. Crystaldiskinfo programının çalıştırıp 840 evoyu seçip ss atar mısınız?
Evet satıcı benim yalnız satmak için uğraşmıyorum burada bu konuyu açan troll kardeşime bazı şeyleri anlatmaya çalışıyorum. Programıda sizin için yükleyeceğim ve pc 7-8 yıllık değil o ssd de 4-5 yıldır kullanılıyor teknoloji eski olabilir ama samsung kalitesi ve güvencesini bilirsiniz heleki eskileri dahada kalitelidir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,948
Son üye
QuantinTarantino
Top Bottom