Lobide vs silah yarışı modunda aldığım fps değeri bi ara rek modunda da resim eklerim sizin içinCS de havaya bakarak 350 den aşağı düşmez tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD yorulmamış sil yükle yapılmamış ve ömrü tamamlanmamış serin bir kasanın içinde kullanılmıştır ssdnin ömrü sil yükle ve ısı değerinin yüksek olduğu zaman bitmektedir umarım bunu biliyorsundur ?O fiyat bandındaki izoly sistemlerde ssd ve psu kötü olabiliyor ama yine de kullanılmış ürün almaktan iyidir.
Cs fps değerlerini paylaştım buda pubg deki fps değerleri maç ve arcade modu yani boşa laf yapmayınarkadaş bakmıyor artık yazılara
yani ya da oyun lobisindeki fps dir
Son olarak kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim sadece aranızdan o kadar çok boş olan insan var ki ve hayatta sevmediğim şey budur konuyu açan arkadaş ile aynı ilçede oturuyoruz galiba evime davet ettim halen iddaaları devam ediyorsa buyurur gelir çayımı içer oturururuz bilgisayara bakar hani bilgisayar topladım vs diyiyorsunuz da bileşen ve donanımları göz önünde bulundurun benim kasada 3 adet rgb fan 1 adet corsair fan toplamda 4 adet fan var içi rgb ışık ile donatıldı m2 ssd ek olarak normal ssd var corsair h100i v2 sıvı soğutma var işlemcim oyunlarda 60-65 derecyi geçmez render larda 70-75 i geçmez psu 650w 80+ hani bunları bir göz önünde bulundurun anakart + işlemci + ram + m2 ssd bunların daha 15-16 ay garantileri var ekran kartı sadece oyunlarda kullanıldı ve o.c yapılmadı işlemci zorlanmadı
Ekler
Son düzenleme: