arkadaş bakmıyor artık yazılaraÖncelikle sistemdeki bazı parçalar artık ÜRETİLMİYOR yani sıfır fiyatıyla toplamayı falan unut 1060 dediğimiz kart 5. yılına giriyor ve artık 1080p de bile ölmeye başladı, artıdan 8500 gibi bir fiyat demişşin o fiyattan daha uyguna 1660 Superli sistem toplayanlar var 7500 e biri topladı daha yeni konusu var 1K da monitöre verse niye senin sistemine baksın dimi ? Sistem olarak satıldığı zaman zaten sizin gibiler hep uçuk kaçık fiyatlar yazıyor ama olsun bulursun sende bi enayi bulmak zor değil.
yani ya da oyun lobisindeki fps dirCS de havaya bakarak 350 den aşağı düşmez tabi![]()
anca o kadar eder ama anlamıyor ki arkadaş ben daha geçen hafta 9.5k ya kardeşime rtx li full sistem aldım6 bin veririm temizinden.
anca o kadar eder ama anlamıyor ki arkadaş ben daha geçen hafta 9.5k ya kardeşime rtx li full sistem aldım11k yazmaya devam etsin oAlıntıyı görüntüle
eywnormalde 6k’da etmez de monitör falan da var. Siz şu anki piyasaya göre iyi toplamışsınız bu arada hayırlı olsun.
tek sıkıntı kasası : corsair spec delta-05 onuda değişcem bir ara yakışmıyor bu sistemenormalde 6k’da etmez de monitör falan da var. Siz şu anki piyasaya göre iyi toplamışsınız bu arada hayırlı olsun.
Topladığın parçaların marka modellerini tam yazıp tek tek karşılarına fiyatlarını yazarmısın ?fiyatın normal değil sıfır olarak topladım az önce ve 7.758tl tuttu![]()
senin sistemde sıkıntı olmasın eğer illa görmek istersen Steam arkadaşlık kodu yolayıp yayın açabilirim senin için yada video çekebilirim not: rekabetçi modden bahsediyorum ve ayarlarım ortadır full ayarlarda adamları seçemezsin modellemeden dolayıCS rekabetçide hangi ayarda bu FPS i alıyor be ben bile 2060 ile o FPS leri görüyorum.
Valla ben boş boş kendimi savunmuyorum da sen boş boş çok muhabbet yapıyorsun buyur sende körfezde oturuyormuşsun evime davet ederim hem tanışırız hemde kendin geçip bilgisayarı kontrol edersin bakarsın hatta sen video çekersin buradaki çok bilgili arkadaşlarınla paylaşırsınsen eğer o ilanı hala orda bırakıyorsan güncelleyip revize etmen şart
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaş atıyor işte yapacak bişey yok Şimdide gelmiş buraya boş boş kendini savunuyor fiyatın pahalı normal değil dedimde bana neler dedi![]()
Merak ettim kendim 11k ya sistem toplamayı denedim sonuç şu ;ilanımız bu arkadaşlar yorumlarınız ne ? https://www.facebook.com/marketplace/110460525647291/?unavailable_product=1
11.000 TL ye 1060 evet
Alıntıyı görüntüle
ram ssd ekran model marka nedir kulaklık ve mouse msi demişsin modelleri nedir ? sistemdeki sıvı soğutman nedir kasan nedir kaçtane rgb fanın var kasa içi rgb döşemen varmıdır ? ek olarak benim anakart işlemci ram m2 ssd garantili yenial arkadaşım özellikler bunlar senin gibi 2.elden aldım 2aylık her türlü geçiyor ve aldığım fiyat 9500tl şimdi ne diceksin
Alıntıyı görüntüle
Diğer kullanıcı ile sana vereceğim cevap aynı steam arkadaş kodunu veririm eklersin yayında görürsün fazla aklın havada olmasınCS de havaya bakarak 350 den aşağı düşmez tabi![]()
edeceğin yol masrafını ben sana yollayayım sen benim adıma bir güzel yemek ye benceGüzel fiyat yarın 6000'e almaya geliyim
Temiz paran cebinde kalsın senide temizler belki6 bin veririm temizinden.
aynen lobide fps o sizler bilginizle beni aydınlattığınız için tşkr ederimarkadaş bakmıyor artık yazılara
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ya da oyun lobisindeki fps dir
Abartma knkBir de fosil ssd koymuş, bu parayı vereceğime izoly-turbox alırım daha iyi.
O fiyat bandındaki izoly sistemlerde ssd ve psu kötü olabiliyor ama yine de kullanılmış ürün almaktan iyidir.Abartma knk![]()