Neler Yeni

Minecraft İndirime Girermi?

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Arkadaşlar minecraft indirime girermi? Tlauncher vs. gibi crack launcherler kullanmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya en ucuz nerde bulabilirim?

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Ben 15. yıla özeldi galiba o zamanlarda satın aldım minecraftı ondan önce veya sonra dahada indirim görmedim 200 tl ye düşmüştü yapıştırdım hemen bidaha gelirmi gelsede artık kaçıncı yıla özel gelir bilmem ama yılbaşı gibi özel günler bayramlar vs gibi şeylerde indirim gelmiyo diye biliyorum. En azından benim gözlemlediğim kadarıyla öyle yani

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cihan Mert Karagöz
Ben 15. yıla özeldi galiba o zamanlarda satın aldım minecraftı ondan önce veya sonra dahada indirim görmedim 200 tl ye düşmüştü yapıştırdım hemen bidaha gelirmi gelsede artık kaçıncı yıla özel gelir bilmem ama yılbaşı gibi özel günler bayramlar vs gibi şeylerde indirim gelmiyo diye biliyorum. En azından benim gözlemlediğim kadarıyla öyle yani
evet sürekli indirim yapmıyorlar. bende 400 olduğu zamanlar indirimle 85tlye almıştım. çok iyi oluyo. curse forge kullanabiliyorsun bide premium sunucularda şifre girme derdi olmuyo

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
evet sürekli indirim yapmıyorlar. bende 400 olduğu zamanlar indirimle 85tlye almıştım. çok iyi oluyo. curse forge kullanabiliyorsun bide premium sunucularda şifre girme derdi olmuyo
2 kişi girip oynamak için almaya değer mi? Yoksa korsan falan yüklesem 2 kişi oynatır mı hocam?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Berk
şu mc bir steam gelse varya üfff

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
Çok nadir indirim yapıyorlar. En son 15. yıla özel yapmışlardı, bende o zaman 200TL'ye aldım, şu anda 509TL çok da pahalı değil. Yeni yıla özel yakın zamanda yaparlar diye düşünüyorum.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

The Semih

80+ Gold
Bu oyuna karşı inatla korsan oynayan bir kitle var, forumda oynamadıkları oyunları bile indirimde diye satın alanlar varken, en çok oynadıkları oyunları bilerek satın almadıklarına eminim.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
Oynatır ama gidip satın alın, emeğe saygı.
Nereden almam lazım? Steam de bulamadım oyunu. Gerçekten bilmiyorum satın alınan yeri. Uygun fiyatsa alırım ama 2-3 bin gibi uçuk fiyatsa maalesef alamam öğrenciyim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Nereden almam lazım? Steam de bulamadım oyunu. Gerçekten bilmiyorum satın alınan yeri. Uygun fiyatsa alırım ama 2-3 bin gibi uçuk fiyatsa maalesef alamam öğrenciyim
microsoft store ya da xboxdan alabilirsin hem java hemde bedrock
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oyuna karşı inatla korsan oynayan bir kitle var, forumda oynamadıkları oyunları bile indirimde diye satın alanlar varken, en çok oynadıkları oyunları bilerek satın almadıklarına eminim.
4070i 4080i olan adam korsan oynuyor ya en ironik olan tarafı da bu

Top Bottom