evet sürekli indirim yapmıyorlar. bende 400 olduğu zamanlar indirimle 85tlye almıştım. çok iyi oluyo. curse forge kullanabiliyorsun bide premium sunucularda şifre girme derdi olmuyoBen 15. yıla özeldi galiba o zamanlarda satın aldım minecraftı ondan önce veya sonra dahada indirim görmedim 200 tl ye düşmüştü yapıştırdım hemen bidaha gelirmi gelsede artık kaçıncı yıla özel gelir bilmem ama yılbaşı gibi özel günler bayramlar vs gibi şeylerde indirim gelmiyo diye biliyorum. En azından benim gözlemlediğim kadarıyla öyle yani
2 kişi girip oynamak için almaya değer mi? Yoksa korsan falan yüklesem 2 kişi oynatır mı hocam?evet sürekli indirim yapmıyorlar. bende 400 olduğu zamanlar indirimle 85tlye almıştım. çok iyi oluyo. curse forge kullanabiliyorsun bide premium sunucularda şifre girme derdi olmuyo
Kendin sunucu açacaksan korsan oynayabilirsin, ama hypixel badlion gibi sunuculara gireceksen zorunluluk2 kişi girip oynamak için almaya değer mi? Yoksa korsan falan yüklesem 2 kişi oynatır mı hocam?
Oynatır ama gidip satın alın, emeğe saygı.2 kişi girip oynamak için almaya değer mi? Yoksa korsan falan yüklesem 2 kişi oynatır mı hocam?
Nereden almam lazım? Steam de bulamadım oyunu. Gerçekten bilmiyorum satın alınan yeri. Uygun fiyatsa alırım ama 2-3 bin gibi uçuk fiyatsa maalesef alamam öğrenciyimOynatır ama gidip satın alın, emeğe saygı.
Nereden almam lazım? Steam de bulamadım oyunu. Gerçekten bilmiyorum satın alınan yeri. Uygun fiyatsa alırım ama 2-3 bin gibi uçuk fiyatsa maalesef alamam öğrenciyim
microsoft store ya da xboxdan alabilirsin hem java hemde bedrockNereden almam lazım? Steam de bulamadım oyunu. Gerçekten bilmiyorum satın alınan yeri. Uygun fiyatsa alırım ama 2-3 bin gibi uçuk fiyatsa maalesef alamam öğrenciyim
4070i 4080i olan adam korsan oynuyor ya en ironik olan tarafı da buBu oyuna karşı inatla korsan oynayan bir kitle var, forumda oynamadıkları oyunları bile indirimde diye satın alanlar varken, en çok oynadıkları oyunları bilerek satın almadıklarına eminim.